• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın böyle birşeye denk geldim. Ne kadar güzel değil mi? Umut olsun hepimize🍀
Bende negatif haberini hazmettim kendime geldim. İlaçların etkisinden sanırım hala regl olmadım , beklemedeyim.
Pozitif sonuç alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim🤍 idrar testi yapan canlar( bende o hataya düştüm bi daha böyle bişey yapmayacağım. ) Hiç belli olmaz belki kanda gösterir bebişleriniz kendisini♥️
Eki Görüntüle 3563198
Biz ne kadar bekleyeceğiz acaba

Bana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Ayy bayılıyorum 🙈 bak az önce bir yerde denk geldim bak 10. Gün kaç çıkmış değeri

Eklentiler

• IMG_7310.webp
    IMG_7310.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlarrr tabloda soru işareti olarak geç kaldım 😔 hiç bir belirtim yoktu, çok üzülüyordum hep sizden destek aldım. Her gee her mesajı tek tek okudum ama son zamanlarda yazmak nasip olmadı bende pozitif sonuç aldım çok şükür ♥️
Çok şükür hayırlı olsun tebrik ediyorum seni sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲😘

Bence de… sen şuan sevineceğine kendini yoruyorsun boşuna takılı kalma sayılara biraz keyfini yaşa. Benim 100 çıksa deli dana gibi sevinçten dolanırdım 😂😂
Doktor dedi gebelik oluşmuş tamam dedim bitti ne dedim betam kaç ne dedim az mı çok mu hiç sormadım 🤣 benim gibi hastalar çok nadirdir 😆

Kızlarrr tabloda soru işareti olarak geç kaldım 😔 hiç bir belirtim yoktu, çok üzülüyordum hep sizden destek aldım. Her gee her mesajı tek tek okudum ama son zamanlarda yazmak nasip olmadı bende pozitif sonuç aldım çok şükür ♥️
Yaaa nasıl sevindim 🥹🥹
Kaç değer ile öğrendin pozitifi canım?
İnşAllah sağlıkla artış olur 🤲🏻

Burada alışmışız biz iki güne bir Beta değerine baktırmaya 😂
Bak vallahi ben burada öğrendim herkes iki de bir beta baktırıyor kaç değer vs dedim ama ben hiç bunları bilmiyordum 🤣 doktorum hamilesin dedi bende tamamdı inan ki hiç demedim değerim kaç bak şimdi içime oturdu acaba benim ilk test değerim kaçtı 🧐🫣 ama şimdi gözüm açıldı Allah’ın izniyle hamiş kalırsam doktor arasa ilk işim betayı sormak olacak 😂 benim de gözümü açtınız ne edem 😁

Alıyorum canım sağlık ocağında yazdırıyorum ama kendim doktorum daha hiç folik asit yazmadı bana ben kendim yazdırdım kullandım ama şuan yazmadı sorduğumda ilaçlarda var dedi bende kararsız kaldım sana neden yazmıyor ki ismini bildiğin sürece sağlık ocağında yazmaları lazım
Canim ben tedaviden önce genel tahlil yaptirip vitaminlerime baktırmıştım. Doktor vitaminlerin yani folik asit değerin normal dedi. Folik asit verirsem vucuda fazla gelir zarar verir dedi. Sana verilen ilaclarin içinde folik asit varsa ayrica kullanmana gerek yoktur. Zaten biliyorsun gunluk 400 mcg. İlaçların içinde bu kadar varsa tamamdır

Bak vallahi ben burada öğrendim herkes iki de bir beta baktırıyor kaç değer vs dedim ama ben hiç bunları bilmiyordum 🤣 doktorum hamilesin dedi bende tamamdı inan ki hiç demedim değerim kaç bak şimdi içime oturdu acaba benim ilk test değerim kaçtı 🧐🫣 ama şimdi gözüm açıldı Allah’ın izniyle hamiş kalırsam doktor arasa ilk işim betayı sormak olacak 😂 benim de gözümü açtınız ne edem 😁
Ben evlenip Türkiye’ye gelene kadar ben Beta değeri ne bilmiyordum bile 😂
Aynı B12 gibi.
Almanya’da hiç duymamıştım 😂

altta olan test benim. Üstteki de gebe olma ihtimali sıfır olan birisi 😂
Durdukça dahada belirginleşmiş. İlk etapta dedim diğerinde çooooook çok ince hayalet çizgi var diye ama yok gibi
Daha doğrusu aşırı aşırı dikkatli bakmak gerekiyor.

Bakalım yarın kan vermeye gide bilirsem hava şartlarından dolayı öğreneceğiz gerçeği, en geç cumartesi 😅
Hahaha o gebe kalma ihtimali sıfır Eşin mi yoksa kiz 🤣🤣🤣 bence bak var ya uzaktan bile belli yani 🥰🥰🥰

Çok sevindim canım benim sağlıkla ilerlesin yükselsin inşAllah🤲🧿

Back
X