- 4 Aralık 2024
- 2.608
- 2.293
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #5.441
Hele Almanya’da olsaydı görürdüm istediği vakit kan vermeye gidip gelmeleriYani sen kendini boşa stres ediyorsun değerin gayet güzel neden olumsuzu çağırıp duruyorsun ki ? Geç implantasyon denen bişey de var kendini başkasıyla kıyaslayıp durma ayyy sinir oldum popişine vururdum yanımda olsanolumluyu çağır düşük deyip durma
Dalga mı geçiyon bizle gidin lütfen derlerdi ndksncnsHele Almanya’da olsaydı görürdüm istediği vakit kan vermeye gidip gelmeleri
Bekle tabii canım değilse strese giriyorsunBekleyecem yoksa damarım patlayacak artık ama benm değerlerim düşük
Bugün gidecektim aslında, annemin morali bozuk olunca.Lütfen gidip kan ver nerdesin ben gelip alayım senibirazda senin damarları morartayım
Ay napayım kızBi analarımızı katmamıştık
Folicus canım folik asit innate de omega sanırım redostim iyi olduğunu söylemişti doktor mutlaka kullandırıyorFolik asit vermedi bana canım içinde var dedi yok sanırım araştırdığıma göre kullandığın folik asitin ismini söyler misin rica etsem belki alırım bende ondan kafama göre de kullanmak istemiyorum ama
Kesinlikle hayır, lütfen sen de yapma daha çok yeni gebeliğin. Bak ben pehlivan gibi hayatıma devam ediyordum, daha doğrusu ağır falan kaldırmıyordum ama gayet normal rutine dönmüştüm. Birden kanama oldu. Bana büyük ders oldu şimdi wc dışında kalkmıyorum yerimden.Kızlar iftara misafir çağırıyor musunuz? Bazılarımız daha temkinli, bazılarımız daha rahat ya merak ettim
Evet haklısın, sakınmak lazım aslındaKesinlikle hayır, lütfen sen de yapma daha çok yeni gebeliğin. Bak ben pehlivan gibi hayatıma devam ediyordum, daha doğrusu ağır falan kaldırmıyordum ama gayet normal rutine dönmüştüm. Birden kanama oldu. Bana büyük ders oldu şimdi wc dışında kalkmıyorum yerimden.
Giderken çok dikkatli ol canım kazasız belasız inşallah gidip gelirsinBugün gidecektim aslında, annemin morali bozuk olunca.
Ama buzlanma var yollar kapalıydı, nasipse yarın açık olursa yollar sorun olmazsa yarın giderim değilse mecbur cumartesi gününe kalacak
Ben bulurdum bi yolunu
Kız bakmazlar diyecek kadın doktorun kimse o baksın artı tüp bebekte tüp bebek yaptırdığın merkezden başkası bakmaz beklemek durumundasın yani burası arkadaşımıza göre olmazdı
İnşAllah canım, hava böyle olursa yalnız gidemem babamı beklemem gerekir o sebepten belki cumartesiye kalır testGiderken çok dikkatli ol canım kazasız belasız inşallah gidip gelirsin
Amin geç olsun güç olmadın riske atma kendini birgün daha beklersin yeter ki sonunda hayırlı güzel haberler alasın inşallahİnşAllah canım, hava böyle olursa yalnız gidemem babamı beklemem gerekir o sebepten belki cumartesiye kalır test
Hayırlısı olsunda bir gün geç olsun
Ay ama bişey itiraf edeyim mi valla yapmazdım
Var canım evet kullanmıyor diyor doktor verdiğim vitamin takviye edicilerin içinde var dedi ama bakalım biraz araştırıp bakıcam birde transfer öncesi ovitrelle iğne vurulan var mı?Normalde gebelik öncesi muhakkak kullanılması gerekiyor senin daha önce kullandığın varsa yine ondan yazdır istersen
Bende ondan başlıyım doktorum vermedi ama ben alicam teşekkür ederim çok sağol Allah razı olsunFolicus canım folik asit innate de omega sanırım redostim iyi olduğunu söylemişti doktor mutlaka kullandırıyor
Test günü yani 12.gün 270 gören var. Sen daha 10.gün 190dasın böyle hesaplaBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?