Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hele Almanya’da olsaydı görürdüm istediği vakit kan vermeye gidip gelmeleri

Folik asit vermedi bana canım içinde var dedi yok sanırım araştırdığıma göre kullandığın folik asitin ismini söyler misin rica etsem belki alırım bende ondan kafama göre de kullanmak istemiyorum ama
Folicus canım folik asit innate de omega sanırım redostim iyi olduğunu söylemişti doktor mutlaka kullandırıyor

Kızlar iftara misafir çağırıyor musunuz? Bazılarımız daha temkinli, bazılarımız daha rahat ya merak ettim
Kesinlikle hayır, lütfen sen de yapma daha çok yeni gebeliğin. Bak ben pehlivan gibi hayatıma devam ediyordum, daha doğrusu ağır falan kaldırmıyordum ama gayet normal rutine dönmüştüm. Birden kanama oldu. Bana büyük ders oldu şimdi wc dışında kalkmıyorum yerimden.

Evet haklısın, sakınmak lazım aslında

İnşAllah canım, hava böyle olursa yalnız gidemem babamı beklemem gerekir o sebepten belki cumartesiye kalır test
Hayırlısı olsunda bir gün geç olsun
Amin geç olsun güç olmadın riske atma kendini birgün daha beklersin yeter ki sonunda hayırlı güzel haberler alasın inşallah

Normalde gebelik öncesi muhakkak kullanılması gerekiyor senin daha önce kullandığın varsa yine ondan yazdır istersen
Var canım evet kullanmıyor diyor doktor verdiğim vitamin takviye edicilerin içinde var dedi ama bakalım biraz araştırıp bakıcam birde transfer öncesi ovitrelle iğne vurulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…