- Konu Sahibi mayala katar
- #5.461
Kızmaya başlıyorum artık sanaBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızmaya başlıyorum artık sanaBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Negatif çıksa daha mı iyiydi ayBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Yok değildi tabi canımNegatif çıksa daha mı iyiydi ay
Valla biz ölelim o zaman ya düşükseNegatif çıksa daha mı iyiydi ay
Bence de… sen şuan sevineceğine kendini yoruyorsun boşuna takılı kalma sayılara biraz keyfini yaşa. Benim 100 çıksa deli dana gibi sevinçten dolanırdımYok değildi tabi canım
Ay valla kız sormaValla biz ölelim o zaman ya düşükse
Ya gerçekten bu ay niye böyle olduk bizAdet deme bana herzaman bir hafta önce ayda 2 defa olan bu adet günü geldi hala yokgelince herhale burda anons yaparım sevinçten halam geldi diyeee
![]()
Haklısın kuzum valla ne diim inş senin daha yüksek olsun bitanemBence de… sen şuan sevineceğine kendini yoruyorsun boşuna takılı kalma sayılara biraz keyfini yaşa. Benim 100 çıksa deli dana gibi sevinçten dolanırdım![]()
Oo güzel kuzu hadi maşallah artışın hep 2katı olsunİyiyim galiba ya ama ben sizleri dinlemezsem daha çok kafayı yerim Salı günü kan vermiştim 100 dü bugün verdim 190
Ayy canım benim daha transfer olmadığı için rahatım 2 gündür baya kalabalıktı evKızlar iftara misafir çağırıyor musunuz? Bazılarımız daha temkinli, bazılarımız daha rahat ya merak ettim![]()
Teravih den gelsin kocam yapcam kahveyi kuzuBu arada bir sürü yazışmalar olmuş yine kaçırmışım, okuyacağım geçmişi ama önemli bişey var mı? Akşam kahve paylaşımları yapıldı mı? Ben halsizlikten karadut özünü bile içmeden sızdım![]()
Amin sen bunaltma kendini çünkü iyi değer gerçekten. 2 katı Katlana katlana al bebişini inşallahhhhhh çok aminHaklısın kuzum valla ne diim inş senin daha yüksek olsun bitanem
Ayy haklısın ama canım yaniiSalı akşamı iftara gittik bir arkadaşımıza, eşim de dönüşte ya biz de çağıralım onları. Bir çorba yaparsın bende pide yaptırırım tamam bitti gitti dedi. Ben bi tısladımmmBen o kadar eziyet çekeyim, yüreğim ağzımda sonuç bekliyim sen bana misafir ağırlayalım de, aşkolsun aşkım yaa, valla kimse bana alınıp kırılmasın bu Ramazan kimseyi davet edemem dedim
Ay bir de sinirlendim ki ben sinirleri alınmış kişi olarak ün salmışımdır
Noldu bana ya içimden kaplan çıktı bir anda
![]()
Yaa kıyamam şimdiden belirtiler başladı o zamanCanımmm güzel geçiyor şükür, ama sersemledim biraz, koltuğa miskin miskin çöküp kalıyorumSizler ne durumdasınız bakalım
![]()
Canım benim doktorum test verme gününde minimum 50 olsun isteriz dedi 11-12.günden bahsediyoruzBana kızıyorsunuz ama değerim düşük 10.gün 190
Oyy ilk foto geldii
Ben transferden önce herkesi çağırdım sonrasında kimseyi cagiramam diyeAyy canım benim daha transfer olmadığı için rahatım 2 gündür baya kalabalıktı evAma transfer olsam almazdım heralde bu tempoya dayanamazdım
![]()
Rica ederim canımBende ondan başlıyım doktorum vermedi ama ben alicam teşekkür ederim çok sağol Allah razı olsun![]()