Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim mayalam Rabbim sana istediğinin en güzelini versin aynen yeter ki olsun da tek çift farketmiyor bazen insan düşünüyor işte öyle. Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize

mayala katar canim senin test gunu ne zmandi?az kaldi demi
Yok canım ya keşke testi bekleseydim ben yeniden Opu olacağım nasip olursa âdetlerimi bekliyorum inşallah vaktinde gelirse iğnelere başlayacağım dilerim kaliteli sağlıklı yumurtalarım oluşur toplanır kaliteli embriyolar olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin canım

Canim mayalam Rabbim sana istediğinin en güzelini versin aynen yeter ki olsun da tek çift farketmiyor bazen insan düşünüyor işte öyle. Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize
Amin canımsın hepimize nasip eylesin inşallah Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım benim

Merhaba canım doktorunla görüştün mü durumunu biraz zor gibi artması maalesef Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah dilerim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah
Teşekkür ederim güzel dualarin için Allah razi olsun canım, doktorumla konusmadim yarin acilde bir test daha yaptırıp ondan sonra iletişime geçicem, insaallah artar hâla az da olsa umut var içimde... bu 3.denememizdi...

Ben gönül hanımla tedavi görüyorum çok memnunum, olumsuz olsa bile hep onunla devam ederim, harika birisi

Sagol canım senden de inşallah umarım yarın bir mucize olsun Rabbim seni sevindirsin inşallah

Bana da çift yasak servikal yetmezlik ten dolayı keşke olsa çok isterdim çünkü yaş itibariyle 1 tane olsa ikinciyi yapmaya fırsatım kalmıyor artik olsun da bitane kuzenleriyle kardeşlik yapar napalim
Öyle düşünmeyin arlarını kısa tutarsınız yaş farkını, ikizlerden farkı kalmazlar

Evet az kalmış hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah Çatlatma iğnesi neden yapılıyor ki bende yapılmadı
Yumurta toplamadan önce yapılıyorya cnm taze transferse etkisi var diyorlar ben hem toplama öncesi hemde bugün yaptım bilmiyorum ki içindeki ilaçtan kaynaklı tutunmayı destekliyormuş cnm

Canım evet ben şişli memorialda tedavi görüyorum harika bir ekip, çok memnunum, özellik lab konusunda çok iyiler. Yada bilmiyor ben mi kolay vakayım
İyi çok sevindim aklımın bir köşesinde kalsın benim en çok Özkan özdamar aklımda Buda dursun bakalım özel mi senin hastanede

İyi çok sevindim aklımın bir köşesinde kalsın benim en çok Özkan özdamar aklımda Buda dursun bakalım özel mi senin hastanede
Evet aşkım özel Semra Kahraman yazarsan çıkar zaten direk, Semra Kahraman girmiyor kendi direk sadece daha zor vakalarda görüyor kendisi, ama ekibindeki drların hepsi çok iyi ekip olarak çalışıyorlar, sizin dosyanızdan hepsinin haberi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…