- Konu Sahibi mayala katar
-
- #3.061
Canim mayalam Rabbim sana istediğinin en güzelini versinOlsun da canım hayırlısıyla tek gelişim açısından daha iyi inşallah bebeğin büyürse sonradan tekrardan transfer olursun kardeşleride olur Allah’ın izniyle inşallah benim ki yaştan dolayı biz iki embriyo kararı almıştık biri tutmasa diğeri tutsun diye bir taneye de razıyım sağlıklı olsun kaliteli olsun bir tane olsun bizim olsun ondan sonra yeter evlendiğimden belli ömrüm çocuk oldu olmadıyla bitti
Yok canım ya keşke testi bekleseydimmayala katar canim senin test gunu ne zmandi?az kaldi demi
Amin canım inşallahİnşallah canım en kısa zamanda bu günlere gelip pozitif haberleri beklemeye başlarsın
Amin canımsın hepimize nasip eylesin inşallah Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşım benimCanim mayalam Rabbim sana istediğinin en güzelini versinaynen yeter ki olsun da tek çift farketmiyor bazen insan düşünüyor işte öyle. Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize
Teşekkür ederim güzel dualarin için Allah razi olsun canım, doktorumla konusmadim yarin acilde bir test daha yaptırıp ondan sonra iletişime geçicem, insaallah artar hâla az da olsa umut var içimde... bu 3.denememizdi...Merhaba canım doktorunla görüştün mü durumunu biraz zor gibi artması maalesef Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah dilerim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah
Ben gönül hanımla tedavi görüyorum çok memnunum, olumsuz olsa bile hep onunla devam ederim, harika birisiKızlar ben tüp bebeği Şişli memorial da yaptıracağım doktorum Semra hanım ve gönül hanım. Bu doktorlarda yaptıran var mı acaba? Çok iyi yorumlar okumuştum. Hayırlısı ile 18 marta randevum var inşallah adetim erken gelmez yoksa nanay valla herşeyimi ona göre ayarladım iptal olmaz umarım çok korkuyorum
Ay canım ne güzel duada bulundun Allah kabul eylesin inşallah Amin Ecmain inşallah Allah razı olsunAllahimm her isini gonlune gore taclandirsin,o kadar guzellikler sunsunki sukur oldu sevincini sana ve hepimize yasatsin
Sagol canım senden de inşallah umarım yarın bir mucize olsun Rabbim seni sevindirsin inşallahTeşekkür ederim güzel dualarin için Allah razi olsun canım, doktorumla konusmadim yarin acilde bir test daha yaptırıp ondan sonra iletişime geçicem, insaallah artar hâla az da olsa umut var içimde... bu 3.denememizdi...
Öyle düşünmeyin arlarını kısa tutarsınız yaş farkını, ikizlerden farkı kalmazlarBana da çift yasak servikal yetmezlik ten dolayıkeşke olsa çok isterdim çünkü yaş itibariyle 1 tane olsa ikinciyi yapmaya fırsatım kalmıyor artik olsun da bitane kuzenleriyle kardeşlik yapar napalim
Sepidecim doktorun İstanbul’da mı memnunmusunÖyle düşünmeyin arlarını kısa tutarsınız yaş farkını, ikizlerden farkı kalmazlar
Yumurta toplamadan önce yapılıyorya cnm taze transferse etkisi var diyorlar ben hem toplama öncesi hemde bugün yaptım bilmiyorum ki içindeki ilaçtan kaynaklı tutunmayı destekliyormuş cnmEvet az kalmış hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallahÇatlatma iğnesi neden yapılıyor ki bende yapılmadı
Canım evet ben şişli memorialda tedavi görüyorum harika bir ekip, çok memnunum, özellik lab konusunda çok iyiler. Yada bilmiyor ben mi kolay vakayımSepidecim doktorun İstanbul’da mı memnunmusun
Canım sen nerdesinSepidecim doktorun İstanbul’da mı memnunmusun
İyi çok sevindim aklımın bir köşesinde kalsın benim en çok Özkan özdamar aklımda Buda dursun bakalımCanım evet ben şişli memorialda tedavi görüyorum harika bir ekip, çok memnunum, özellik lab konusunda çok iyiler. Yada bilmiyor ben mi kolay vakayım
Evet aşkım özel Semra Kahraman yazarsan çıkar zaten direk, Semra Kahraman girmiyor kendi direk sadece daha zor vakalarda görüyor kendisi, ama ekibindeki drların hepsi çok iyi ekip olarak çalışıyorlar, sizin dosyanızdan hepsinin haberi oluyorİyi çok sevindim aklımın bir köşesinde kalsın benim en çok Özkan özdamar aklımda Buda dursun bakalımözel mi senin hastanede
AyyyBen Almanya’dayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?