MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

BONDEA BUGÜN TAM TAHLİL VERECEKTİM AMA SABAH KALKTIM Kİ REGL OLMUŞUM. YARIN 2. AŞILAMA İÇİN START VERİCEM. NE OLUR DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ÇOK MORALİM BOZUK.....
Fındık canım her işte bir hayır vardır. Bebişin daha gelme vakti değilmiş demek. İnşallah ikinci denemende kavuşursun bebişine. Sıkma canını. yasakkelime.

Sevgii Fındık,
2.Aşılama için sana başarılar ve bol şanslar dilerim. Allah hep yanında olsun.
Sevgi ile

merhaba kızlar beni de ekleyin.dondurulmuşlarla deniyorum.1 hafta oldu başlayalı

Allah yardımcın olsun arkadaşım, inşallah herşey gönlünce olsun.
Sevgiler

mmmmm bana mı yazdın sakura banaysa teşekkür ederim..Allah hepimize yardım etsin bir an önce kavuşalım bebişlere

arkadaşlar hepimiz için bol,bol dua ediyorum hepimiz birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim,transferi olacak arkadaşlar allah yüzünüze baksın inşallah arkadaşımın dediği gibi allah kısmet ederse o listede hepimiz morarırız inşallah aminnnnnnnnn.

Merhaba güzeller
Bugün eşimin sperm sonuçlarını aldık. Çok anlamadım açıkcası sonuçlarını.Size yazayım yorumlarmısınız.Bu haftada sonuöları alıp gidiyorum doktora bakalım ne diyecek. Tahminime göre benimkiler normal. Eşimin bazı sonuçlarıda normal , ama şu hareketlilik sonucunu çok anlamadım. Umarım ondada bi sorun yoktur. Bu hafta randevum var. Bakalım ne diyecek doktor. Hergese bol şans.
Sayı(milyon):62
Sayı(ejakülattaki)186
Hareketllilik
a hızlı ileri:5
b yavaş ileri:31
c yerinde hareketli:20
Toplam ileri hareketli sperm sayısı:66,96
Hacim:3
PH:7,8

gulsencim digerleri hakkinda bi yorum yapamiyacam ama toplam ileri hareketli sayisi 66 milyonsa cok iyi o hareketli ve ise yarayan spermler iste
benim asilamada dr;um 13.5 milyon ileri hareketli var yikama sonrasi 17.5 milyone cikmis demisti 10 milyon ustu olmasi bizim icin yeterli dedi ordan biliyorum yani

Gülsenciğim sayı gayet iyi ama ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük a+b toplamının %50'nin üzerinde olması gerekiyor. Ama %36 da çok düşük sayılmaz. Olacağı varsa oluyor. Çok düşük sonuçlarla hamiş kalan arkadaşlar oldu. Darısı başına.

2008'in Anne Adayları

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
  • Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??

• [*]Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
  • Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

• [*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???

• [*]Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???

• [*]Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

Son düzenleme:
ardaşlar ben dün oldum aşılamamı 17.03.2008 tarihinde yani çok iyi hissediyorum kendimi sizleri çok yakından takip ediyorum rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.

hadi bakalim waiting listimiz buyuyo....turlu turlu bol sans cnm

elifertoygurci - 18 Mart
gelincik - 20 Mart
dup - 21 Mart
turlu turlu - 28 Mart
tonya - 30 Mart

atladiklarim varsa soyleyin arkadaslar burdan takip ederiz

canım ben gazi ünv tedavi oluyorum.eşimde sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği var. ve aşılamam iptal oldu.tüp bebek yapılacak.bugün çatlatma iğnemi oldum. perşembe yumurta toplanacak.cumartesi transferim var inş.istersen sil istersen tüp bebek olarak ekleyebilirsin.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşş....sevgilerimle.....

Merhaba arkadaşlar. 14.03.2008'de aşılama tedavisine başladım. Bu ilk aşılamam. Muhtemel transfer tarihi 24.03.2008 olabilir. Eşimde ilk başta sperm hareketliliği sorunu vardıysa da ilaç tedavisi ile atlattık , şimdi güzel. Ben de bir tüp daha az açık ama yeterli imiş. Şimdilik bir sorun yok dediler. Ama psikolojim için direkt aşılamaya geçtiler. E.Ü.'de yaptırıyorum. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Herkese bol şans diliyorum. Öpüyorum sizleri. Moralleri yüksek seviyede tutalım , umutlu olalım lütfen.. :dance::dance::teytey::teytey:

Nevrosky hoşgeldin canım. Listeye ekledim. Dilerim tedavin başarılı sonuçlanır. Alllah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar yarın (19.03.2008) 2. aşılamam var heyecanlıyım. İlkinde ağrım olmuştu azıcıkta tırsıyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…