Fındık canım her işte bir hayır vardır. Bebişin daha gelme vakti değilmiş demek. İnşallah ikinci denemende kavuşursun bebişine. Sıkma canını. yasakkelime.BONDEA BUGÜN TAM TAHLİL VERECEKTİM AMA SABAH KALKTIM Kİ REGL OLMUŞUM. YARIN 2. AŞILAMA İÇİN START VERİCEM. NE OLUR DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ÇOK MORALİM BOZUK.....
mmmmm bana mı yazdın sakura banaysa teşekkür ederim..Allah hepimize yardım etsin bir an önce kavuşalım bebişlere
Merhaba güzeller
Bugün eşimin sperm sonuçlarını aldık. Çok anlamadım açıkcası sonuçlarını.Size yazayım yorumlarmısınız.Bu haftada sonuöları alıp gidiyorum doktora bakalım ne diyecek. Tahminime göre benimkiler normal. Eşimin bazı sonuçlarıda normal , ama şu hareketlilik sonucunu çok anlamadım. Umarım ondada bi sorun yoktur. Bu hafta randevum var. Bakalım ne diyecek doktor. Hergese bol şans.
Sayı(milyon):62
Sayı(ejakülattaki)186
Hareketllilik
a hızlı ileri:5
b yavaş ileri:31
c yerinde hareketli:20
Toplam ileri hareketli sperm sayısı:66,96
Hacim:3
PH:7,8
2008'in Anne Adayları
- Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
:teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
- BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
- Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
- Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
- Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
- Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
- Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
- Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
- Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
- Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
- Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
- Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
[*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
- Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
[*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
- Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
- Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
[*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
[*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Pazartesi transfer yapılacak)- Dualarınızı eksik etmeyin
- _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
- Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
- Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
- yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
- Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
- Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
- Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
- Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
[*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
- Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
[*]Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.
Merhaba arkadaşlar. 14.03.2008'de aşılama tedavisine başladım. Bu ilk aşılamam. Muhtemel transfer tarihi 24.03.2008 olabilir. Eşimde ilk başta sperm hareketliliği sorunu vardıysa da ilaç tedavisi ile atlattık , şimdi güzel. Ben de bir tüp daha az açık ama yeterli imiş. Şimdilik bir sorun yok dediler. Ama psikolojim için direkt aşılamaya geçtiler. E.Ü.'de yaptırıyorum. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Herkese bol şans diliyorum. Öpüyorum sizleri. Moralleri yüksek seviyede tutalım , umutlu olalım lütfen.. :dance::dance::teytey::teytey:
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebişlerin sana sımsıkı sarılır ve seni hiç bırakmazlar.kızlar dün transferim oldu.2 tane yerleştirdiler. sonuç 28 martta belli olacak .dularınızı esirgemeyin
Hayırlı olsun canım. İnşallah bebişlerin sana sımsıkı sarılır ve seni hiç bırakmazlar.
:dance: