MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

selam kızlar bende bu ay 2. aşılamamı yaptırcam arkadaşlarr.bugün adetimin 2. günüü.arın gidicem doktora inşallah.bu ay ugurlu gelir inaşlalh

19 şubatta 2. aşılamam gerçeklerşti arkadaşlar inşallah Allah hepimize nasip eder. Bu arada gelincik benim doktorumda aşılamada ara verilmediği takdirde daha başarılı olunacağını söylemişti bir daha düşün istersen. Çünkü bende ara vermek istemiştim. Özellikle de 2. aşılamadan daha ümitli olduğunu söyledi tabi kısmet bilemiyorum. Ama ben 3. aşılamayı düşünmüyorum arkadaşlar tüp bebek safhasına geçeyim diyorum zaman kaybetmemek için.

beni listeden silin kızlar eşim tedaviyi hazirana erteledi malesef herşeyde bir hayır vardır diyorum inşallah 2. tüpbebek tedavimde pozitif sonuç alırım

Merhaba
Bugün muayneye gidiyorum. Eğer kistim kaybolduysa bugün tedaviye başlıyorum. İnşallah hayırlısı olur. Benim için dua edin lütfen. Çalışma arkadaşım doğum izninde yanlız çalışıyorum. Of ne sıkıntılar çekiyoruz. İzin almak bir dert ,kimse halden anlamıyor. Gidiceğim yerde bayağı uzak. Neyse bunlar kolay işler. Yeterki herşey yolunda gitsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bu ay ilk aşılamamı yaptıracaktım. ilaç kullandım hergün yumurta takibi için doktora gittim. en son cumartesi sabah gittiğimde 15,5 mm di büyüklüğü. doktorum pazartesi gel bakalım iğne verelim çarşamba aşılama yaparız dedi. ancak bugün doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı yaaaaa.
ama pazar akşam ağrım vardı hissettim ve eşime dedimki biz yarın gidicez ve çatlamış diyecek diye. oyuzden beraber olduk. ve bu sabah doktorun yanına girer girmez doktorum rüyamda seni gördüm yumurta çatlamıştı dedi.bende biliyorum hissettim dedim ve muayenede çatlamış olduğunu öğrendik.
umudum birdahaki aya kaldı galiba. neyse hakkımızda hayırlısı. Allah hayırlısını versin. sizlere dua edicem kızlar hadi müjdeler yazın inşallah

dark normal sartlar altinda haklisin ama bizim zaman kisitlamamiz var ben ms hastasiyim ve tedavime bu is icin arar verdik mayista 1 sene olacak ve ufak tefek ataklar geciriyorum ms dr'umda bir an once hamile kalmamin gerektigini ve tekrar tedavime baslamamiz gerektigini soyluyor ondan acele ediyoruz bizde yoksa bizim cok ciddi bi sorunumuz yok gibi gozukuyo sadece kendi kendimize 10 aydir beceremedik :))

Merhaba kızlar,

Bende aranıza yeni katıldım, tüp bebek için tedaviye başladık, doktor öncelikle Ginera isimli bir doğum kontrol hapı verdi, sonra hastalanmamın ardından 2. gün tedaviye geçicez, Nisan ayında uygulama yaparlar sanırım, hepimizin şansı bol olsun, dilerim 1. denememizde hepimiz hamile kalırız:)Sizlere tanıştığıma çok sevindim, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle, sevgiler..

Arkadaşlar , bugün 1. aşılamam yapıldı. 08.04.2008'de kan tahlili için çağırdılar. Geri sayım başladı. Heyecanlı bir bekleyiş içindeyim. İçim kıpır kıpır. Allah İsteyen herkese versin inşallah.

Aşılama yaptıranlar size birkaç soru sorucam. Bana ovitrelle 250 mgr yazdılar monodox ile birlikte. biri antibiyotik biri de o çatlama eiçin vurduğumuz iğne. Anlamadığım çatlatma iğnesini neden yazdılar. Hem de 31.03.2008'de yapılacakmış. Monodox da antibiyotik. Bu işe ne diyorsunuz. Bilgisi olan var mı acaba?

Canım hadi hayırlısı olsun inşallah'ta çatlatma iğnesi ne alaka gerçektende yanlış olmasın, bende anlamadım

merhaba arkadaslar ben gruba yenı katıldım.subat ayında basarısız bı tüp bebek aslında micro denemem oldu maalesf.16 yumurta toplandı 10 tanesı işlem gördü,7si 1.kalıte dedler.2 tane transfer edildi 5 tanesını dondurduk.gorunurde bı sorun olmamasına ve yuksek sans verılen bı cıft olmamıza ragmen olmadı.tamamen nasıp kısmet.sımdı nısan 5 gıbı dondurulmuslardan denıcez.estrofem dıe östrojen hapı kullanmaya basladım.tazesnden olmadı donmusundan olur mu dıe umutszdum ama burda olanları okuyunca umutlandm.bnm gıbı donmuslardan deneyn var mı bu ay,ya da tutanlar varsa deneyımlerınızı paylasr msnz.Allah herkesın emegının karsılıgını en hayrlı sekılde versın ıns

Aşılama oldum demişsin.Öyleyse çatlatma evresini geçtin sennnnn.Değil mi?
Neden yazmışlar çok ilginç?Dr. a sor sen bi,neymiş.Yazdığın ilaçların hiçbirisini duymadım.Neden antibiyotik yazdı?Gebelik düşünüyosun,istiyosun,zararlı olmaz mı?

Aşılaman hayırlı olsun bu arada.

Merhaba arkadaslar
Ben bir asilama iki tup bebek tedavisi gecirdim.Embriyolar birinci kalite.Birinci tupte ikiikincide uc embriyo kondu.Fakat sonuc alamadik.Rahim ve ofis filmi cekildi.Rahmin durumu ve kalinligi da ideal.Acaba bu tutunmayi artirici birseyvar mi.Benim bir sonraki denemem haziran da olacak.Folik asit ve asprin kullanmama ara verildi.Fakat ozellikle alnimda asiri bir kabarma var.Cildimde epey bir bozulma oldu bu ilaclardan sonra.Bu konuda bilginiz yada tecrubeleriniz var mi?Iyi geceler

Merhaba arkadaşlar.
Dün akşam ilk iğnemi yaptım.(Lucrin). Kendimi buna hazırladığımı düşünmüştüm. Ama meğer hiç öyle değilmiş. Bi korku sardı içimi. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok endişeliyim. Açıklayamadığım bi sıkıntı var içimde. İlacın etkisimidir nedir. Evde terör estirdim akşam. Çok zor işler. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sabırımızı artısın.Emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. Lütfen bol bol dua edin.

slm canım benimde dün aşılama için düğmeye basıldı...hayırlısı bakalım artık bende göbekten iğnemi yaptım ama anlamadığım bişey var benim yurtalarımda bir problem yok neden yinede bu hormon iğnelerini veriyolar bi fikrin varmı....

kızlar merhaba..Ben bu konuda çok yeniyim. Tüp bebek dediler ama henüz tedaviye başlanmadı. Eşimin birkaç test daha vermesi gerek. Benım HSG filmim var. Aslında benım sormak istediğim göbekten iğne felan yaptığınızdan bahsediyorsunuz? Bu ne öğrenebilirmiyim? Yani kendimiz mi yapacağız biz bu iğneleri? Tüp bebek süreci hakkında bilgi verirseniz sevinirim..LÜTFENN

Selam
Daha fazla sayıda yumurtlamanı sağlamak için kullanıyorsun bu iğneleri.Veyahut daha olgun yumurtalar elde edebilmek için. Bu şekilde şansın artıyor. Hakkında hayırlısı olsun.

Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun. Tüp bebek tedavisine adetinin başladığı günden sayıp 21. günü başlıyorsun ilaç kullanmaya.( buna uzun protokol diyorlar . Birde kısa protokol var. Genelde uygulanan uzun protokol bilgin olsun).Bu ilacın ismi lucrin. Yumurtalarını baskılamak için kullanıyorsun bu iğneleri.Adet olduktan sonra adetinin 3. günü e2 hormonuna baklıyor. Bu hormon testine göre. Gonal f ya da puregon denen ilaça(bunlarda iğne) başlıyorsun . Bu ilaçlarda yumurtalarını büyütmek için.Bu ilaçları lullanmaktaki amaç kontrollü olarak yumurtlaman sağlanıyor.İnsülün iğneleri gibi göbekten yapıyorsun.Canın yanmıyor korkma göbek dediğim göbeğinin altı üst veya sağı solu.Yumurtaların gerekli olgunluğa oluştuktan sonra çatlatma iğnesi. sonra yumurta toplama tahmini 2 veya 3 gün sonrada transfer. Kısaca böyle canım. İnşallah herşey yolunda gider.

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar.. Dediğim gibi şu anda hiçbir bilgim yok. Doktor tüp bebek dedi ve bizi ürolojiye sevk etti şu an. Umarım hepimiz için hayırlısı olur

cnm aşılamadan önce hangi ilaçları kullandın merak ettim doğrusu.bende 22 martta aşılama oldum bana progestan verdi.şaşırdım valla neden o ilaçları verdiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…