MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
3 gündür ilaç kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 ay sonra yeniden micro denemesine başlıyoruz.

Son düzenleme:
3 gündür ilaç kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 ay sonra yeniden micro denemesine başlıyoruz.

bende martın 20 sinde başlıcam 3. aşılamaya bu ay ara vermek zorunda kaldık. mart sonu olur ve umarım hamiş oluruz bonedeayerimseniben

bende martın 20 sinde başlıcam 3. aşılamaya bu ay ara vermek zorunda kaldık. mart sonu olur ve umarım hamiş oluruz bonedeayerimseniben

Hayırlı olsun kızlar.
Bende cumartesi enfeksiyon için randevu aldım.Önemli bişey çıkmazsa ve aşılamama yetişirse heralde martın ortalarında aşılamam yapılır.

Herkese bol şanslar.Martta doğum günüm var bi hediye fena olmaz

hayırlı olsun inşallah tez zamanda hepimiz anne oluruz bende nisanda dondurulmuş ebriyolarla tekrar deniyecem
darkinlife doğum gününde dünyanın en güzel hediyesini alırsın inşallah
birgün hepimiz burada hamileyim diye bir başlık açacağımıza inanıyorum

canım benim umarım bişi çıkmaz da doğum gün hediyeni alırsın. benim de martta aynı şeyi düşünmüştüm ya biliyormusun. ne zaman senin

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlara başladım galiba martın ortasında yapılacak inşallah başarılı oluruz.allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim pazartesi aşılamam var kızlar....3 mart inş hayırlı haberler veririm.size sorum olacak.aşılama ile hamile kalan anne adaylarına sorum...hamileliğin belirtisi oluyor mu?

melekcim seni merak ediyordum bende ne oldu durumun canım regl mi oldun .bende hala bir ses yok canım
korkudan test alıp yapmıyorum

a.s.a.s.
benim pazartesi aşılamam var kızlar....3 mart inş hayırlı haberler veririm.size sorum olacak.aşılama ile hamile kalan anne adaylarına sorum...hamileliğin belirtisi oluyor mu?

canım yaaa kesinlikle kafanı böyle şeylere takma rahat ol.bizlerin tedavi oldugu için ilaçların yan etkileri zataen hamilelik belirtileri veriyor onun için kesinlikle düşünmemeye çalış .rabbim yardım etsin:teytey:a.s.

kızlar ben yavaş yavaş bavulu toplamaya başlayım kısmetise nisanın ilk haftası 2. mikro deneme için yol göründü.Allahtan yine kısa protokol uygulanacak ama yinede yaklaşık 20 gün istanbuldayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.

kızlar benimde ilk aşılamam. ignelere başladım.Allah nasip ederde bi sorun olmassa mart'ın 4 ü yada 5 i aşılamam olacak.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın .bizlerde bebeklerimize kavuşuruz inş..

Kızlar. birbirimizin tedavisini takip etme konusunda daha pratik olacağını düşünerek böyle bir liste hazırladım. Sizce de uygunsa hangi merkezde tedavi gördüğünüzü, kaçıncı tedaviniz olduğunu ve problemin ne olduğunu belirtirseniz listeyi yeniden güncelleyebilirim

• BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil - Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Darkinlife - ?. Aşılama - Mart Ortası - ?? - ??
  • Kederli - ?.Micro(Dondurulmuşlarla) - Mart Ortası - ?? - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Mart Ortası - ?? - ??
  • Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Mart - Gurgan Clinic veya Anatolia - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

*Transferi yapılan arkadaşlar kırmızı renkle gösterilmiştir

Son düzenleme:
Bugün Saat 2 Gibi Bende 2.aşilamami Yaptiricam.heyecanliyim.bakalim Neler Olacak.dua Edin Arkadaşlar.

Bugün Saat 2 Gibi Bende 2.aşilamami Yaptiricam.heyecanliyim.bakalim Neler Olacak.dua Edin Arkadaşlar.

İnşallah 15 gün sonra listenin ilk hamişi olarak isminin yanına bir nazar boncuğu ile hamiş yazmak nasip olur canım. Allah yardımcın olsun.

ilk tüp bebek denenmeme allah izin verirse martta başlıyoruz.Önereceğiniz klinik varsa yardımcı olurmusunuz ankara 'da ama..Hiç aşılama denemedik.direk tüp bebek bizimkisii

melekcim seni merak ediyordum bende ne oldu durumun canım regl mi oldun .bende hala bir ses yok canım
korkudan test alıp yapmıyorum

merhaba canım ben malesef adet oldum seninki inşallah tutmuştur zaten tutmtsaydı şimdiye olurdun yaşasın süperyaaaaa birimizin yüzünü güldürdü rabbim çok şükür bence test yap süper haberimizi herkes duysun hamişim haberini bekliyorum canım ben ilaç kullanıyorum tekrar adetten sonra devam edecegim son aşılamam olacak inşallah tüp bebege gerek kalmadan rabbim budefa yüzümüzü güldürür inşallah hadi durma bence test yaptır mutlu haberini bekliyorum canım :teytey:

Kızlar. birbirimizin tedavisini takip etme konusunda daha pratik olacağını düşünerek böyle bir liste hazırladım. Sizce de uygunsa hangi merkezde tedavi gördüğünüzü, kaçıncı tedaviniz olduğunu ve problemin ne olduğunu kısaca yazar mısınız?

BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil - Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
Darkinlife - ?. Aşılama - Mart Ortası - ?? - ??
Kederli - ?.Micro(Dondurulmuşlarla) - Mart Ortası - ?? - ??
Jasmin976- ?.Micro - Mart Ortası - ?? - ??
Fındık80 - ? Aşılama - 3 Mart - ?? - ??
Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 2.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
Fındık80---1.aşılama-3 Mart- gata----inş
*Transferi yapılan arkadaşlar kırmızı renkle gösterilmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…