MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

Gülsenciğim sayı gayet iyi ama ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük a+b toplamının %50'nin üzerinde olması gerekiyor. Ama %36 da çok düşük sayılmaz. Olacağı varsa oluyor. Çok düşük sonuçlarla hamiş kalan arkadaşlar oldu. Darısı başına.

Merhaba
Bende tahmin etmiştim burda bir sorun var diye. İnşallah çok önemli değildir. Bunun için ne yapabilirz arkadaşlar.Beslenme önemli mi bu konuda. Hangi yiyecekler iyi gelir. Hayırlısı ne diyelim . Bugün randevumuz var bakalım doktor ne diyecek. Tam tarihide bugün belli olur. Allahım emeklerimizi boşa çıkarma yarabbim hepimizinde. Bugün kandil bol bol dua edelim. Hepinizinde kandili mübarek olsun.

:emir_bebek: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

• [*]Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
  • Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??

• [*]Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
  • Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

• [*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???

• [*]Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???

• [*]Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

yapabildim mi bilmiyorum BONEDEA CIM. BUGÜN 3. aşılamaya start verdim de canım hayırlısıyla

ben şu anda tedavi oluyorum 2.aşılama mart sonu polikistik over sendromu 1.aşılamamda ikiz olmuştu.ama düştü.inş bu sefer allahım nasip eder.

benımde ılerı hareket 0 cıktı sayıda 22 toplam hareketlı 36 tam bi dumurum 24 unde doktoruma gıdıcem sizce direk mikromu der yoksa asılamam denermi sevgılerle a.s.

Merhaba Arkadaşlar
Doktorum sonuçların normal olduğunu söyledi. Eşiminde benimde. Özellikle sordum. Hocam nasıl sonuçlar diye. Sorun yok dedi.Haftaya tekrar muayneye gidiceğim. Eğer kistim kaybolduysa hemen başlayacaz tedaviye. Pazartesi yani. Hastanemde belli oldu. Brüksel Kadın sağlığı ve Üreme Merkezi. Çalışma arkadaşım doğum iznine çıkıyor. İşyerinde bayağı sorun olacak.Amirimde bayağı sert bir adam ama umrumda değil.

MERHABA BEN YENİ KATILDIM KLUBÜNÜZE,
ben 2. aşılamamı yaptırdım 12 martta nasipse 27.sinde tahlil yaptıracağım. rabim hepimizin dileklerini sağlıklı bir şekilde yerine getirir inş. Şuara aşırı halsizim ve kasık sancılarım yogunlaşmaya başladı. Rabbim sonumuzu hayır etsin inş.

iyimser merhaba bende 17 mart da yaptırdım ilk aşılamamı ama neden çok geç yaptırıyorsun tahlilini ben 12.gün sonra bakıla biliyormuş galiba kan tahlilinden çıkıyormuş sonuç

iyimser hosgeldin insallah tutmustur canim ama gercekten baya gec yaptiriyosun tahlilini senin kendi tercihinmi saglam olsun diyemi yoksa dr'mu oole dedi?? gerci benim dr'da 14-15 gun sonra bak demisti bende 11'inde yaptirdim asilamami ama 14-15 gune idrarda test icin demisti 12.gunde kanda cikiyomus cunku ondan ben hemen sansimi denemek istiyorum :)

insallah herkes bekledigi sonucu alir arkadaslar saglikli mutlu hamilelikler ve bebisler diliyorum hepimiz icin...

kızlar birinci asılamam tutmadı ben artık yaza kadar dinlenicem simdden yorgun hissediyorum kendimi bu meselelerden

durmak bilmeden her ay her ay deneyen moralini bozmayan arkadaslarım sizleri takdir ediyorum burdan

nasıl basardınız ben neden böyle yorgunum hani yorulmayacaktım hani durmak yok devam diyordum ??
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nasıl basarıyorsunuz kızlar neden bana bu kadar zor geldi üstelik bu ilk aşılama ve ben ikincisini düsünemiyorum icimden gelmiyor tekrar istemek aşılama yaptırmak

kendimi hazırlamama ragmen nedir bu .........

gelincik sorunun cevabı çok basit canım
6 yıllık evliyim ve yıllardır tedavi görüyorum en son 3 aşılama oldum ve hala elllerim bomboş yaklaşık 1 yıllık bir dinlenmeden sonra ( dr.larım o şekilde önerdiler ilaçların yan etkisi aşırı dereceda fazla oluşmuş) tekrar mücadeleme kaldığım yerden devam edecem
çünkü içimde bir yerlerde bir his bana anne olmak istediğimi fısıldayıp duruyor annelik sabır gerektirir bizim nasibimize anne olmak için de sabır düşmüş ne yapalım allahın taktiri diyeceğiz
en kısa zamanda hepimizin anne olması duasıyla

evet gelincikcim ama boole bu kadar cabuk pes edip kendini birakma sonra bebisler gelince onlarla nasil basa cikican heralde tanri bizim sabrimizi siniyor diye dusunuyorum
bak benimde daha once bahsetmis oldugum gorumcemin arkadasi kadincagiz bu isle 4 sene ugrasti yahu 4 sene sirf bu isle ugrasti ve 4 senenin sonunda 5 aylik hamile su an kendisi...yani simdi senin sicagi sicagina moralin bozuk haklisin bende bi kac gun gecince kendini daha iyi hisseder be toparlarsin simdi ne sen ne biz ne kimse senin ustune gelmesin sende kafani bosalt ve hic dusunme bu konulari cnm emi biraz zaman gecsin 3-5 gun o zaman daha saglikli bi karar verirsin belki kararin yine ayni olur ama saglikli ve moralli bi sekilde vermis lursun cnm

gelincik canım senin psikolojini anlıyorum ama pes etme bende birdefa aşılama yaptırdım tutmadı.bende kötü olmuştum ama dedim dünyanın sonu değil allah herkezi birşeylerle sınıyor.iki ay ara verdim şu anda tüp bebek tedavisine başladım.allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz bu yola inanarak baş vurduk inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin amin.o yüzden kafanın içindekileri boşalt güzel şeyler düşün allah hepimize hayırlı hayırlı bebişler nasip atsin.

bu arada arkadaşlar bende dün iğnelere başladım doktorum dedi 2 hafta sürer sonra trensfer olur inşallah tutar arkadaşlar allah hepimize nasip etsin.

kızlar 2. mikro denemem için randevu aldım Allah kısmet ederise 1 Nisanda doktor ile ön görüşmem var.İlk mikro denememde yaşadığım kötü günlerden sonra inşallah bu sefer şans bana güler.Hepimiz için dua ediyorum en kısa zamanda Rabim yüzümüzü güldürsün.

kızlar birinci asılamam tutmadı ben artık yaza kadar dinlenicem simdden yorgun hissediyorum kendimi bu meselelerden

durmak bilmeden her ay her ay deneyen moralini bozmayan arkadaslarım sizleri takdir ediyorum burdan

nasıl basardınız ben neden böyle yorgunum hani yorulmayacaktım hani durmak yok devam diyordum ??
senağlamasenağlama
nasıl basarıyorsunuz kızlar neden bana bu kadar zor geldi üstelik bu ilk aşılama ve ben ikincisini düsünemiyorum icimden gelmiyor tekrar istemek aşılama yaptırmak

kendimi hazırlamama ragmen nedir bu .........

Canım geçmiş olsun ama beklemeden önce bence 2. aşılamanı yaptır.Çünkü üst üste olunca aşılamada şans artıyormuş.Hem 2 ay üstüste yaptırdığında olmazsa bile sonra bekleme sürecinde kendi kendine olma ihtimali de oldukça yüksek.

Yine de sen bilirsin canım.Üzme kendini.

:emir_bebek: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm

• [*]Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Haziran'a erteledi - İrenbe - ??

• [*]Jasmin976- ?.Micro -4-5 Nisan - ?? - ??
  • Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??

• [*]Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
  • Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??

• [*]Esinesinti - 1.Micro- 1 Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 17 Mart -- ??? -- ??--Dualarınızı eksik etmeyin
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
  • Dup - 1.Micro - 9 Nisanda tedavi başlıyor -- Amerikan Hst. -- ???
  • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???

• [*]Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???

• [*]Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite

• [*]iyimser -- 2.Aşılama -- 12 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin

• [*]Sersöz - 2.Aşılama - 24 Mart'ta tedavi başladı -- ??? -- ???
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir.
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

Son düzenleme:
bonedea benimki olmadi maaleesf cuma gunu regl oldum cmteside tam teste gidicektim :KK43: naapalim saglik olsun
2.asilamayi kendi istegimizle es gecip 9 nisanda direk tup bebek tedavisine basliyorum umarim bu sefer olacak cok azimliyim :KK66:

bonedea benimki olmadi maaleesf cuma gunu regl oldum cmteside tam teste gidicektim :KK43: naapalim saglik olsun
2.asilamayi kendi istegimizle es gecip 9 nisanda direk tup bebek tedavisine basliyorum umarim bu sefer olacak cok azimliyim :KK66:

Canım aşılama yaptırıyorsanız bu şu demek oluyor,bebeğiniz kendi kendine de olabilir aslında.Çok bir sorununuz yok anlaşılan.

1.aşılamayla hemen mikroya geçmeniz bana erken geldi.Yine de siz bilirsiniz tabiki.

X