Gülsenciğim sayı gayet iyi ama ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük a+b toplamının %50'nin üzerinde olması gerekiyor. Ama %36 da çok düşük sayılmaz. Olacağı varsa oluyor. Çok düşük sonuçlarla hamiş kalan arkadaşlar oldu. Darısı başına.
2008'in Anne Adayları
- Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
:teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
- BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
[*]Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
- Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
- Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
- Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
- Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
[*]Nurr - 1.Micro- 21 Mart - Gazi Ünv. - Sperm sayısı azlığı ve hareketsizliği
- Ecearda - 2 Aşılama - 1 Mart - ?? - ??
- Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
- Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
- Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
[*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
- Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
[*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
- Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
- Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
[*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
[*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo - Dualarınızı eksik etmeyin
- _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
- Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
- Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
- yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
- Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
- Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
- Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
- Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
[*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
- Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
[*]Butterfly's - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???
Not:
[*]Nevrosky - 1.Aşılama - 24 Mart - Ege Ünv. - Sebebsiz İnfertilite
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.
Süper olmuş Akdaş'cığım. Tedavin hayırlı olsun. Dualarla....yapabildim mi bilmiyorum BONEDEA CIM. BUGÜN 3. aşılamaya start verdim de canım hayırlısıyla
kızlar birinci asılamam tutmadı ben artık yaza kadar dinlenicem simdden yorgun hissediyorum kendimi bu meselelerden
durmak bilmeden her ay her ay deneyen moralini bozmayan arkadaslarım sizleri takdir ediyorum burdan
nasıl basardınız ben neden böyle yorgunum hani yorulmayacaktım hani durmak yok devam diyordum ??
senağlamasenağlama
nasıl basarıyorsunuz kızlar neden bana bu kadar zor geldi üstelik bu ilk aşılama ve ben ikincisini düsünemiyorum icimden gelmiyor tekrar istemek aşılama yaptırmak
kendimi hazırlamama ragmen nedir bu .........
bonedea benimki olmadi maaleesf cuma gunu regl oldum cmteside tam teste gidicektimnaapalim saglik olsun
2.asilamayi kendi istegimizle es gecip 9 nisanda direk tup bebek tedavisine basliyorum umarim bu sefer olacak cok azimliyim