MART-NİSAN AYLARINDA MİCRO ve AŞILAMA YAPTIRACAK ARKADAŞLAR

türlü türlü hayırlısı olsun canım. transferin inşallah en iyi şekilde sonuçlanır ve türlü türlü ( bir kız bir erkek) bebişlerini kucağına alırsın.Rabbim hayırlısı ile gönlünün muradını versin arkadaşım. şansın bol olsun

esrasoner ve fındık80 hayırlı haberlerinizi almak için bu sayfayı devamlı takip halindeyim.
bebişleriniz karnınızda sıkı sıkı tutunmuştur dilerim Allahımdan. ikiniz şuan benim moral kaynağımsınız çünkü haftaya aşılama yapılacak bana.
ağzınızdan duyacağım o müjdeli haberleri inşallah.

canım teşekkür ederim destekleriniz moral olyuor.esra ile aynı gün vereceğiz haberi canım inş iyi haberle döneriz.sizin sorun neydi peki?bizde hiç bir sorun yok ama olmuyooooo.....

türlü türlü hayırlısı olsun canım. transferin inşallah en iyi şekilde sonuçlanır ve türlü türlü ( bir kız bir erkek) bebişlerini kucağına alırsın.Rabbim hayırlısı ile gönlünün muradını versin arkadaşım. şansın bol olsun

canım allah dualarını kabul eder inşallah sağolasın. allah seninde en kısa zamanda yüzünü güldürsün

bonadea askolsun cnm ne sakincasi olacak hepimiz ayni olay icin burdayiz ve hepimizin su an icin tek arzusu hamile kalabilmek bu kadar ugraslarimizin meyvesini alabilmek
bu arada benim asilamam amerikan hastanesinde yapildi dr'umda orada zaten
Canım sağol ama yine de belki sormadan listeye eklememden hoşlanmayanlar olabilir diye not düştüm.

Türlü Türlü canım yumoşların durumu umarım iyidir. Kaç embriyon oluştu. Dilerim yarın transferin hayırlısı ile gerçekleşir ve 12 gün sonra adının yanına HAMİŞŞŞŞŞŞ yazarak seni de morartırız

ECEARDA ve FINDIK, test yaptırdınız mı kızlar ?? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

:emir_bebek: 2008'in Anne Adayları :emir_bebek:

• Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE:nazar: :teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
  • BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
  • Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
  • Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
  • Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
  • Fındık80 - 2 Aşılama - Nisan - Gata - ??
  • Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
  • Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
  • Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
  • Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
  • Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

• [*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
  • Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

• [*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
  • Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

• [*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

• [*]Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Pazartesi transfer yapılacak)- Dualarınızı eksik etmeyin
  • _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
  • Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
  • Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
  • yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
  • Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
  • Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
  • Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
  • Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

• [*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
  • Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
  • butterfly 's' - ? Micro (dondurulmuşla) -- Mart Sonu - ??? -- ???

Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

Son düzenleme:
Türlü Türlü canım yumoşların durumu umarım iyidir. Kaç embriyon oluştu. Dilerim yarın transferin hayırlısı ile gerçekleşir ve 12 gün sonra adının yanına HAMİŞŞŞŞŞŞ yazarak seni de morartırız

canım dileklerin için çok sağol allah isteyen herkesin kucağına bebişini versin.4 yumurtadan 3 tanesi döllenmiş yarın transfer için çağırdı. inşallah onların durumu iyidir. çok korkuyorum.

turlu turlu yarin icin koskocaman bol sans...hic korkma kendinden emin olarak git ve bu is oldu de icinden insallah iyi haberlerini bekliyoruz

canım hepınıze bol şanslar umarım enkısa zamanda bebeklerınızı alırsınız kucagınıza AMİNNNNNNNNNNN

turlu turlu yarin icin koskocaman bol sans...hic korkma kendinden emin olarak git ve bu is oldu de icinden insallah iyi haberlerini bekliyoruz

CANIM YARIN İÇİN BOL ŞANSLAR.BEN DE YARIN 2. AŞILAMA İÇİN ZTART VERİYORUM.BİRİNCİSİ OLMADI KISMET DEĞİLMİŞ.NİSAN HAMİŞİ OLACAĞIZ ARTIK.....

2008'in Anne Adayları

Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??

Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??

Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over

EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği

Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??

Türlü Türlü - 1.Micro - 17 Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Yumurtalar Toplandı)
_nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???

Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- Amerikan Hst. -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
FINDIK802. AŞILAMAAAAAA----NİSAN----GATA-----
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.

Bondea Ben Liste De Kendimi Düzelttim Ama Renkleri Yok Oldu Sen Düzeltirsen Sevinirim Canim.ben Bugün Regl Oldummmmm.yarin Gata Da 2.aşilama Için Tedaviye Başlicam Canimmmmmmmmmmmm çok üzgünümmmmmmm

canım çok uzuldum senın adına umarım busefer tutar canım enkısa zamanda bebişini alırsın kucagına bende cok korkuyorum bugun ıdrar testı yaptım negatıf cıktı yarın kan testı yaptırcam bakalım herkes ıcın hayırlısı olsun

Bondea Ben Liste De Kendimi Düzelttim Ama Renkleri Yok Oldu Sen Düzeltirsen Sevinirim Canim.ben Bugün Regl Oldummmmm.yarin Gata Da 2.aşilama Için Tedaviye Başlicam Canimmmmmmmmmmmm çok üzgünümmmmmmm

hay allah findikcim umarim bu sefer olacak icini ferak tut olumlu dusunerek git yarin emi...walla okudugum bir kac yazida 2.denemenin ilkine gore basari oraninin daha yuksek oldugu yaziyor umarim oyledir ve sende bir an once bebisine kavusursun. Dualarim seninle ve bekleme surecinde yada tedavi surecine girmis olan herkesle...

ECEARDA ve FINDIK, test yaptırdınız mı kızlar ?? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

BONDEA BUGÜN TAM TAHLİL VERECEKTİM AMA SABAH KALKTIM Kİ REGL OLMUŞUM. YARIN 2. AŞILAMA İÇİN START VERİCEM. NE OLUR DUA EDELİM BİRBİRİMİZE ÇOK MORALİM BOZUK.....

artik yatma vakti arkadaslar...herkese iyi gceler mutlu ruyalar...hepimiz hepimiz icin dua edelim yatmadan ayni anda yaparsak belki daha buyuk bi enerji yaratabiliriz :KK66: ve insallah istedigimiz sonuclara bir an once kavusuruz

herkese bol sans....

X