Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esrasoner ve fındık80 hayırlı haberlerinizi almak için bu sayfayı devamlı takip halindeyim.
bebişleriniz karnınızda sıkı sıkı tutunmuştur dilerim Allahımdan. ikiniz şuan benim moral kaynağımsınız çünkü haftaya aşılama yapılacak bana.
ağzınızdan duyacağım o müjdeli haberleri inşallah.
aynen bendede oluyor canım sanırım şişkinlikten oluyor oda karnım davul gıbı cunki
türlü türlü hayırlısı olsun canım. transferin inşallah en iyi şekilde sonuçlanır ve türlü türlü ( bir kız bir erkek) bebişlerini kucağına alırsın.Rabbim hayırlısı ile gönlünün muradını versin arkadaşım. şansın bol olsun
esracım benim karın şişliğim eskisi gibi değil ama hala ağrılarım oluyoooo.ne zormuş canım beklemek....
Canım sağol ama yine de belki sormadan listeye eklememden hoşlanmayanlar olabilir diye not düştüm.bonadea askolsun cnm ne sakincasi olacak hepimiz ayni olay icin burdayiz ve hepimizin su an icin tek arzusu hamile kalabilmek bu kadar ugraslarimizin meyvesini alabilmek
bu arada benim asilamam amerikan hastanesinde yapildi dr'umda orada zaten
Türlü Türlü canım yumoşların durumu umarım iyidir. Kaç embriyon oluştu. Dilerim yarın transferin hayırlısı ile gerçekleşir ve 12 gün sonra adının yanına HAMİŞŞŞŞŞŞ yazarak seni de morartırız
turlu turlu yarin icin koskocaman bol sans...hic korkma kendinden emin olarak git ve bu is oldu de icinden insallah iyi haberlerini bekliyoruz
turlu turlu yarin icin koskocaman bol sans...hic korkma kendinden emin olarak git ve bu is oldu de icinden insallah iyi haberlerini bekliyoruz
Bondea Ben Liste De Kendimi Düzelttim Ama Renkleri Yok Oldu Sen Düzeltirsen Sevinirim Canim.ben Bugün Regl Oldummmmm.yarin Gata Da 2.aşilama Için Tedaviye Başlicam Canimmmmmmmmmmmm çok üzgünümmmmmmm
Bondea Ben Liste De Kendimi Düzelttim Ama Renkleri Yok Oldu Sen Düzeltirsen Sevinirim Canim.ben Bugün Regl Oldummmmm.yarin Gata Da 2.aşilama Için Tedaviye Başlicam Canimmmmmmmmmmmm çok üzgünümmmmmmm
ECEARDA ve FINDIK, test yaptırdınız mı kızlar ?? Güzel haberlerinizi bekliyoruz.