Arkadaşlar 2. aşılamanın daha başarılı olduğu konusunda bir duyum aldım. Bu konuda bilgisi olan var mı?
kizlar bende 5. asilamami olmustum ama bu ayda tutmadi...bir ay ara verip nisanda son kez asilama yaptiricam insallah tupe gerek kalmaz ama umudum yok artik pek asilamadan!!!
İnşallah tüpe gerek kalmadan olur canım ..kizlar bende 5. asilamami olmustum ama bu ayda tutmadi...bir ay ara verip nisanda son kez asilama yaptiricam insallah tupe gerek kalmaz ama umudum yok artik pek asilamadan!!!
2008'in Anne Adayları
- Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
:teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
- BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
- Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
- Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
- Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
[*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
- Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
- Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
- Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
- Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
- Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
- Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
[*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
- Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
[*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
- Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
- Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
[*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
[*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Cuma Yumurtalar Toplanacak)
- _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
- Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
- Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
- yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
- Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
- Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
- Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
- Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
[*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
- Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
2008'in Anne Adayları
- Darkinlife - 2 Aşılama --Morfoloji,ileri hareket,sol kanal kapalı - (Doğal yoldan) HAMİLEEEEEEE
:teytey: :hooray: :teytey: :hooray:
- BonaDea - 1.Micro(kısa protokol) - Nisan 2.haftası - Gazi Eurofertil -- Hipogonadotropik Hipogonadizm
- Akdaş - 3.Aşılama - Mart Sonu - ?? - ??
- Kederli - 2.Micro(Dondurulmuşlarla) - Nisan Ortası - İrenbe - ??
- Jasmin976- ?.Micro - Nisan - ?? - ??
[*]Fındık80 - 1 Aşılama - 3 Mart - Gata - ?? - ---- Dualarınızı eksik etmeyin
- Zehra81 - 2.Micro(Kısa protokol) - Nisan 2.haftası - ?? - ??
- Nurr - 1.Aşılama - 4-5 Mart - ?? - ??
- Ecearda - 2.Aşılama - 1 Mart - ?? - ?? ---- Dualarınızı eksik etmeyin
- Esinesinti - 1.Micro- Nisan - Gurgan Clinic - Sperm Hareketsizliği
- Nazlımelek - 1.micro - Mart 6-7 - Marmara Ünv.Hast.- PCO
- Sersöz - 2.Aşılama - Mart ortası - ?? - ??
[*]Ebrizm - 2.Micro - 17 Mart - Symrna Art Tüp Bebek Mrk.-- Yumurta oluşumu ve hareketli sperm azlığı
- Mehtap - 1. Micro - Nisan ilk haftası - Kent Hastanesi - Polikistik Over
[*]EsraSoner - 1.Aşılama - 6 Mart - taksım tup bebek - ??? ----- Dualarınızı eksik etmeyin
- Güley - 1.Aşılama - Mart - ??? - Sol tüp tıkalı
- Dkus - ?.Micro - Mart - Umut Tüp Bebek Mrk - Erken yumurta yetmezliği
[*]Meralun - 1.Micro - 21 Mart- Gürgan Clinic - ??
[*]Türlü Türlü - 1.Micro - Mart - İlk Adım Tüp Bebek Mrk.(Samsun) - 2.evre endo (Cuma Yumurtalar Toplanacak)
- _nehir_ -- 1.Aşılama -- Mart sonu -- ??? -- ???
- Beyaz46 - 2.Aşılama - Mart Sonu - Nişantaşı Pakize Tarzi Tüp Bebek Mrk. -- Sebepsiz İnfertilite
- Gülücem - ?. Micro - Nisan - ??? - Sebebsiz İnfertilite
- yonca7980 - 1.Aşılama - Nisan 1.Hafta - ??? -- Sebebsiz İnfertilite
- Gülsen - 1.Micro - Nisan - ??? - Endometriozis
- Umutvar - 1.Aşılama - Mart Sonu - ??? - ???
- Tonya - 1.Aşılama - 21 Mart -- ??? -- ??
- Emili40 - 1.Micro - Nisan -- ??? -- ???
[*]Dup - 1.Aşılama - 11 Mart -- ??? -- ??? -- Dualarınızı eksik etmeyin
- Mehay - 6.Aşılama -- Nisan -- ??? -- ???
Not:
*Tedavi sürecinde olan arkadaşlar mavi, transferi yapılan arkadaşlar kırmızıyla gösterilmiştir
** Lütfen tedavi olduğunuz merkezi ve sorunun ne olduğunu belirtiniz.
*** Aramıza yeni katılan arkadaşları da kendilerine sormadan listeye ekliyorum, umarım sakıncası yoktur. Eğer rahatsız olan arkadaşlarımız belirtirlerse listeden çıkartabilirim.
darkinlife dualarin icin tesekkurler insallah bizde en kisa zamanda senin pesinden geliriz...
insallah ileriki gunlerde bu listedeki isimlerin hepsi morla yazilmis olur :) herkese bol sans arkadaslar dualarim hepimiz icin
darkinlife canım merhaba sana bısey sormak ıstıyorum ben asilama oldum 6 marrta 2 gun once cok agrım oldu ve 1 2 damla kan geldı doktora gıttım doktorum hamıleolabılrısın dedi korkma kan gelemsınden bısey olmas dedi dua etde ıkız ucuz olmasın dedi karnımda suan acayıp derecede şiş sence hamıle olma ıhtımalım varmı canım
Canım yerleşme kanaması olabilir.Bende olmadı ama olan birçok kişi var.İnşallah hayırlısıyla tutar canım.İçini ferah tut.
esracım benimde hapşurduğum zaman öksürdüğüm zaman sol kasığıma ağrı saplanıyooo.bilmiyorum neden ki...hadi inş birbirime iyi haberlerle döneriz
aynen bendede oluyor canım sanırım şişkinlikten oluyor oda karnım davul gıbı cunki
esrasoner ve fındık80 hayırlı haberlerinizi almak için bu sayfayı devamlı takip halindeyim.
bebişleriniz karnınızda sıkı sıkı tutunmuştur dilerim Allahımdan. ikiniz şuan benim moral kaynağımsınız çünkü haftaya aşılama yapılacak bana.
ağzınızdan duyacağım o müjdeli haberleri inşallah.
Slm kızlar sonuç bekleyen arkadaşlar dualarımız sizinle umarım hayırlı haberlerinizle dönersiniz.Bende pazartesi lucrin ile tedaviye paşlıyorum ,umarım herşey yolunda gider.