toyzzshop mu ne... ama internettende alabilirsin.. fileleri sağlam zaten yedekleride satılıyor zamanla eskirdiye...
ama yanına büyük muşamba bi önlük al biz bir sürü bodyi heba ettik:kedi:
selam arkadaşlar ben uzun biaradan sonra tekrar aranızdayım inanın hiç vaktim olmuyoo yeni taşındık tayin tatil derken zaman geçiyoo oğlum yağız 6 içine girdi ve ben birçok şey vermeye başladı
meyve püresi şeftali armut elma kayısı muz kariştırıp verdiğimde oluyo tekte yanlız oğlum elma armut karışımını çook seviyoo
neyse piriçli sütlü muhallebi milupanın akşamlar yatmadan önce
bu hafta ise milupanın ballı irmiklisini deniyorum bugün ilk defa verdim ççooook beğendi ben korkmuyorum artık yedirmekten
arada meyveli yoğut gece meme yine aralarda emziriyorum
hepinizi kocaman öpüyorum
selamlar bende kabızlığa karşı doktor önerisi öğlenleri kuru kaysı kaynatıp püre halinde veriyorum.5 ay bugün bitti doktorumuzun muhalebi tarifini paylaşayım istedim..
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı pirinç unu veya nişasta
1 tatlı kaşığı zeytinyağı pişirilecek.ılınınca içerisine 4 ölçek aptamil 2 veya bebelac 2 eklenecek.
gece yatmadan önce bu muhalebiden vereceğim.
böylece ek gıdalara başlamış olduk :ecrin_bebek:
Ay millet neler veriyo ya bakakaldım,hatunun biri her sabah yaptğnı anlatmışşş,ay yazık bizim bebişlere yaaa
''Şu sarımsak ezdiğimiz havan varya onun içinde 1 tane ceviz içi 1 tane fındık içini krema gibi olasıya eziyorum kaseye alıyorum İçine 5 tane kabukları soyulup ezilmiş üzüm(Şeftali muz kayısıda olabilir)koyuyorum 1 çay kaşığı pınarın labne peyniri yarım çay kaşığı saf zettinyağı 3 günde bir 1 çay kaşığı yumurta sarısı ve 1 çay kaşığı pekmez kuyup yarım dilim cicibebenin kahvaltı ekmeklerinden koyup eze eze karıştırıyorum Sabah 7 30 gibi veriyorum çok severek yiyor..''
canım 1 yaşındanönce tuz ve şeker yasak die biliorum enazından bizim doktor ole solemişti,internettede bole yazıo illa katıcaksan istersen 1 tatlı kaşığı deilde bari çay kaşığıyla koy sen gene bi araştır ama
canım 1 yaşındanönce tuz ve şeker yasak die biliorum enazından bizim doktor ole solemişti,internettede bole yazıo illa katıcaksan istersen 1 tatlı kaşığı deilde bari çay kaşığıyla koy sen gene bi araştır ama