- 23 Nisan 2009
- 46
- 0
bu arada demir 12 mart doğumlu :ecrin_bebek:
Biz sabah öglen aksam 7/24 Meme - Cok heycanliyim 14. Agustosta terminimiz var bakalim doktor ne diycek - kilo alimi iyimi :)
Agzinda o mamalari gevelemeleri cok cici olsa gerekk?
valla batu muzu çok seviyo muz bahanesiyle yoğurt yiyo şeftali yiyo sevmediği şeyleri muzla karıştırıp veriyorum yiyo o yüzden kimse muzumu alamaz elimizden
Canım beni biliyosun banyodn dolayı çok korkuyodum bu yaşına girene kadar hiçbişey yiyemez diyordum...Biz sabah öglen aksam 7/24 Meme - Cok heycanliyim 14. Agustosta terminimiz var bakalim doktor ne diycek - kilo alimi iyimi :)
Agzinda o mamalari gevelemeleri cok cici olsa gerekk?
sabah meme öğlen meme akşam meme gece meme ara öğünlerde meme...çok şükür her daim meme..ama ebemiz yavaş yavaş meyve sularından ver demişti..10 gün önce şeftali suyu verdim..üzüm suyu karpuz suyu filan..pirinç unlu muhallebide yaptım pekmez katıp verdim ama pek sevmedi..bende zorlamıyorum hatta vermiyorum bu aralar..emsin hazır süt varken diyorum...nasılsa bir ömür boyu yicek ama sütü bidaha nerden bulucak cokacimcoook
yalnız meme verenlere çok imreniyorum maşallah yaa.birşey sorucam lütfen cevaplarınızı bekliyorum.devam maması ve devam sütü arasındaki fark nedir?ve aptamil 1 6 aya kadar diyor ama aptamil 2 4. aydan itibaren diyor .hangisini kullanmak lazım ben aradaki farkı hala çözemedim?????????????
buarada kızlar devam sütü ve devam maması aynı şeyler
milupa paketlerini değiştirmiş önceden aptamil 2 4. aydan itibaren
devam maması yazıyordu şimdi 6. aydan itibaren devam sütü yazmışlar
piyasada şu anda iki üründe mevcut marketler stokları tüketiyor ama
bir yandan diğer ürünüde satıyorlar karışıklık ondan kaynaklanıyor
haberiniz ola
Çok güzel birşeymiş bu emzik.İnternette baktım,birkaç sitede satılıyor ama güvenilir gelmedi siteler.
Merak ettim sen nerden aldın Renniem?