- 2 Mart 2008
- 1.169
- 2
bızım yarın 5 ayımız bıtecek
ben sadece anne sutu ve mama verıyorum
eksaması var dr.ne kadar gec tanısırsa okadar ıyı dedı cıldı alerjı oluyor
sorunumuz soyle
sutum az oglum emmek ıstemıyor mama ıstıyor emmedıkcede sutum gıdıyor sasırdım ne yapcam
biraz aç bırak ve sonra me eteklif et. Yada sağ biberonla ver canım. Bir de sütü artıran şeylerden bahseidlmişti ülker.... Diye bişiydi sanırım. Maltalı bişeydi sanırım yaaa.
Emel taze incir büyükler için bile riskli diye biliyorum çilek gibi. Dr. A sordun mu?
9:30da kahvaltı karışımı
4 bebe bisküvisi,1 çay kaşığı pekmez,1 çay kaşığı vişne reçeli ev yapımı,1 yumurta sarısı,1 kibrit kutusu tuzsuz peynir,biraz ekmek içi,bunları içine doğramak için ıhlamur
12:30 150cc mama
15:30 yarım şeftali,1/3 muz yarım su bardagı yoğurt
18:30 150 cc mama
21:30 muzlu arı muhallebi yada kasık maması 150 cc
gece3 150 cc mama
09,30 120 cc anne sütü
12.00 4 cicibebeli bebelac muhallebi
15.00 kabak, havuc, patates, pirinç (yada tel şehriye) çorbası
17.30 Elma püresi ve cicibebe (veya herhangi bir meyve)
19.00 Babymix yoğurt
21.00 Bebelac sade muhallebi
23.00 125 cc anne sütü
ve UYKUUUUUUU
Olaya bak kızın ağzına sürekli bişeyler tıkmaya çalışıyormuşum ya
canım ya herşey iyi hoşda bebeğine 1 yumurta sarısı çok ilk başta 8/1 ini vererek başlaman gerekiyor direk 1 yumurta sarısı fazla bence ben bile hala başlamadım 6 ay 7 günlüğüz 1 çay kaşığıyla başlayın dedi doktorumuz
bende yumurtaya yarın başlayacağım geçmi kaldım ben herkesler başlamış
kızlar batu pütürlü herşeyi reddediyor midesi bulanıyor doktorumuzda gerekirse kussun öyl öyle alışacak diyo bakalım ne olacak
Valla okudukça bebeklerin yediklerini hepsine imreniyorum. Afiyet bal şeker olsun , topak topak et olsun hepsine :)))
Efe ye gelince hiç bir şekilde beni emmiyor((
sabah 6 da 120 cc humana ar ( kusuyor da)
10:00 da binbir emekle hazırladığım kahvaltısı zorla 4-5 kaşık
12 de 120 cc humana ar ( bu arada bu biberon mamasını hep uyurken emiyor uyanıkken birşeyler emmeyi hep reddediyor )
14:30 uyandı ve hiç bişey yemedi, neler neler hazırladım, yeni uyandığı içinde biberon maması almıyo malum uyuyunca emiyor beyfendi
17:00 de zorla muhallebi yaptım ondan 4-5 kaşık yine.
18.30 uyudu ve yine 120 cc mama
21:30 mızmızlanma ve yine uykuda 120 cc mama
sonu. bu satte ( 23:10 ) hala uyuyor artık geceyi bilemem
Benim gibi olan var mı aranızdaartık ben napacağımı bilmiyorum bazen kendimi ağlarken buluyorum 13 mart doğumlu ve şuan 6400 doktor zayıf diyo ama ne yapsam yemiyor...
,
Valla okudukça bebeklerin yediklerini hepsine imreniyorum. Afiyet bal şeker olsun , topak topak et olsun hepsine :)))
Efe ye gelince hiç bir şekilde beni emmiyor((
sabah 6 da 120 cc humana ar ( kusuyor da)
10:00 da binbir emekle hazırladığım kahvaltısı zorla 4-5 kaşık
12 de 120 cc humana ar ( bu arada bu biberon mamasını hep uyurken emiyor uyanıkken birşeyler emmeyi hep reddediyor )
14:30 uyandı ve hiç bişey yemedi, neler neler hazırladım, yeni uyandığı içinde biberon maması almıyo malum uyuyunca emiyor beyfendi
17:00 de zorla muhallebi yaptım ondan 4-5 kaşık yine.
18.30 uyudu ve yine 120 cc mama
21:30 mızmızlanma ve yine uykuda 120 cc mama
sonu. bu satte ( 23:10 ) hala uyuyor artık geceyi bilemem
Benim gibi olan var mı aranızdaartık ben napacağımı bilmiyorum bazen kendimi ağlarken buluyorum 13 mart doğumlu ve şuan 6400 doktor zayıf diyo ama ne yapsam yemiyor...
,