Merhaba arkadaşlar hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum. Benim şu an 6 aylık bir bebeğim var. İlk kez bu bayram sonrası tatile çıkıyoruz. Ek gıdayada geçtik. 7 saatlik Yolda giderken doktorumuza sorarak hazırlayacağım yoğurtlu elma püresi, çorba, ve bir sebze haşlayıp ezerek yol şartlarını bilmediğim için biraz fazladan gıda yanımda hazır bulunduracağım. Bu süreçte zaten mama ile beslenen bir bebek sütüm çok az olduğu için almıyor ama meme de veriyorum aldığı kadar. Gıda ile ilgili bir korkum yok fakat size zahmet tavsiyelerinizi de alabilirsem çok sevinirim. Benim asıl sorum tatilde ne götüreceğim. Ben bir liste yaptım fakat çocuğumu mağdur etmemek adına birde siz gözlen geçirip bana fikirlerinizle destek olursanız çok mutlu olurum. Henüz tecrübesiz 24 yaşında bir anne olarak etrafımda danışabileceğim küçük çocuğu olan tanıdığım yok bundan dolayı sizlerden yardım almak istedim, Gereksiz eşya da almak istemiyorum o yüzden. herkesin bayramını kutluyor ve sağlıklı günler diliyorum. Listemi aşağıya görsel olarak bırakıyorum.