Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım bildiğim bir dua yok ama bi arkadaşım söylemişti sağ elinde karnını ovuşturarak ayetel kürsü yü oku diye dene istersen allahım yüzünü güldürsün inş.

benim test günüm yarın insallah hepimiz güzel sonuçlarla evimize döneriz ben hergün meryem suresi okudum günde 707 ya varis 180 es semi 3025 ya mucip okudum ya varis ve meryem suresi çocuk için es semi ve ya mucip istediğin dileğin kabulu için hamile oldukten sonrada sağ elinin işaret parmağını karnına dokunup 99 ya mubdiu okunursa düşük olmasını engelliyormuş allah hepimizin gönlüne göre versin

hadi gözünaydın canım sonuna kadar bebeğin seninle olur inşallah...bizlere dua et canım senin duan kabul olur...

inşallah yanılıyorsundur canım genelde adet gibi düşünenler hamile çıkmışşş .inşallah sen de hamilesindir....yarın güzel haberlerle gelirsin inşallahhh....

transferden sonra öğretmen olduğumdan yarım gün dinlenip çalışmaya devam ettim lekelenmem olmadı umarım bebeğim içerde tutunmuştur hakkımızda hayırlı olsun

ben de öğretmenim canım ben 4.gün başladım okula gitmeye...hayırlısı inşallah bebeklerimiz bizi yalnız bırakmaz....

aslında tüp bebek tedavisine başlamadan bütün tahlilleri yapmaları gerek o kadar emek veriliyor çünkü bende de kan pıhtılaşması vardı bunu biliyorduk ama tüp bebek merkezi yine tekrarlayalım dediler bunun yanında bir cok tahlil yaptılar genetik test bulaşıcı hastalıklar kromozon tahlili vardı ben clexane igne ve günde bir tanede aspirin kullanıyorum ve bunlara yumurta toplama işlemi yapıldıktan bir gün sonra başladım bende 4 düşük bir dış gebelik yaşadım

Transfere kadar dayanamıyorum:) transferden sonra test gününe nasıl dayanırımm hiç bilmiyorumm:)) e 2 düşük çıktı doktorum ostrjni artırdı

Bencede öyle canım fakat 2 defe düşük yapmadan yapılmıyormuş genetik ve kan pıhtılaşması testleri (tekrarlayan düşüklerden sonra yapılıyormuş)diğer tüm tahlillerim herşey yapıldı hatta 2 defa histereskopi yapıldı vs.vs. ama bazı dr.lar baştan önlem amaçlı yapıyorlarmış bazılarıda kesinleşince veriyorlar hangisi doğru bilmiyorum ama hayırlısı artık ya düşünmek istemiyorum zaman geçse yarın olsa sonucu lasam hayırlısıyla diyorum ama sonucuda alınca rahatlayamıyacağım kesin Gerçi bu defa gebelik aşısıda yapıldı daha umutluyum ama genede korkuyorum önceki yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum. allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız kokusunu duyduğumuz günleri gösterir inş.

Allah kabul etsin canım Allah gönlüne göre versin inş.

Transfere kadar dayanamıyorum:) transferden sonra test gününe nasıl dayanırımm hiç bilmiyorumm:)) e 2 düşük çıktı doktorum ostrjni artırdı

Geçer merak etme canım sen sadece aklını başka şeylerle dağıtmaya çalış kitap oku,film izle ne bileyim farklı şeyler yap düşünmemeye çalış insan düşündükçe karamsarlığa kapılıyor.Ay sonu gibi sonucunu öğreneceksin bak allah emeklerini boşa çıkarmasın gönlüne göre versin herşeyi inş.

Allah kabul etsin canım Allah gönlüne göre versin inş.

amin canım allah hepimizin gönlüne göre versin düşük yapmak şok zor insanın psikolojisini mahvediyor seni çok iyi anlıyorum ben 4 düşük yaptım hiç bir hamileliğime sevinemedim acaba bu da düşermi diye adım bile atamıyordum hep leke hep kanama ama allaha şükür oğlumdada hep lekeliydi ama allah onu bana bağışladı şuan 8 yaşında insalllah çok istediği kardeşini bekliyoruz allahım hepimizinkini tamamına erdirsin

selam canım hoşgeldn benimde transferim yarın inşallh. bana tecrübenizden bahsedin lütfen nasıl geçti ağrı acı oluyomu ne kadar sürüyo ne bileyim azcık heyecanlıyımda :))

selam canım hoşbulduk :)) trannsfer oldu mu ? transfer esnasında ağrı olmıyor ama kendimi çok kastım . Doktorumda sürekli rahat olmamı söylüyordu ama heyecanla telaş iç içe pek rahat duramadım :) ama yerlştirdikten sonra inanılmaz rahatladım ? ultasonla gösterdiler bebişleri ama bişey anlamadım :) sadece parlak beyaz bişey vardı.yerlşitrme işlemi nererdeyse 5.8 dakka falan sürdü. bu arada aklımdayken söyleyim sakın kabız olma,ıkınma 2-3 gün dinlen cnm .allah yardımcımız olsun

arkadaşlar benim de test günüm 17.mart . benden 13 yumurta toplandı , 8 i döellendi ama doktor 2 tane yerleştirdi. dondurulmuş embiriyom kalmadı çünkü kalan 6 tanesi transfer için uygun değilmiş ilk denememiz eğer tutmazsa güveneceğim embriyo da yok ,inşh dualarımız kabul olur hepimiizn

İyi akşamlar kızlar bende rengli olmayı bekliyorum 3 gündür olamıyorum 3, tedaviye başlıcaz inş

günaydın kızlar. bugun test günüm.kanımı verdim geldim.öğleden sonra çıkacak.çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…