Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.gün embriyosu 2marttaembriyo kaçıncı günü ve ne zaman transfer edildi
3.gün embriyosu 2martta
canımmmmgünaydın kızlar. bugun test günüm.kanımı verdim geldim.öğleden sonra çıkacak.çok heyecanlıyım
benimde 5.gün embriyo 4 martta
canımmmm
hadi şenlendir buralarııı
sanırım ilk test yapan sensinn
çok heyecanlısın di mi şimdi
ay ben bile heyecanlandımm:18:
canım seninde az kalmış bence sen de yapsan çıkar testte. hatta idrardada çıkar. çünkü 5. gün embriyosu. rtv-seyda ile aynısınız
evet canım çokkkk heycanlıyım ve endişeliyim.Rabbim hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin iiinşallahcanımmmm
hadi şenlendir buralarııı
sanırım ilk test yapan sensinn
çok heyecanlısın di mi şimdi
ay ben bile heyecanlandımm:18:
Ewet canım çokkk heyecanlıyım.endişeliyim.İnşallah hepimiz pozıtıf sonuç alırız
canım seninde az kalmış bence sen de yapsan çıkar testte. hatta idrardada çıkar. çünkü 5. gün embriyosu. rtv-seyda ile aynısınız
evet canım çokkkk heycanlıyım ve endişeliyim.Rabbim hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin iiinşallah
günaydın kızlar bugün transferim var ve bol bol dualarınza ihtiyacm var. çok panik yaptım şimdi ya olmazsa diye korkuyorm ve ağlayasım geliyo durduk yere (
Hayır olmadı.bende karın kasılması hariç hicbir belirti olmadı.diğer topiklerde hamile kalanlar yazmış lekelenme falan oldu diye.ben bunu kafama çok takıyorum aslında.ne lekelenme ne göğüs sızlaması.hiçbişey yoksizde lekelenme oldu mu
Allah yardımcın olsun canım. dualarımız seninl.
normal vajinal muayenede bile kendimiş acayip kasan ben, transfrimde relx olmaya çalıştım. kendimi kasarsam embriyom tutunamayabilir diye hep telkinde bulundum.
sen de öyle yapmaya çalış canım. stres yapıp kasma kendini
Hayır olmadı.bende karın kasılması hariç hicbir belirti olmadı.diğer topiklerde hamile kalanlar yazmış lekelenme falan oldu diye.ben bunu kafama çok takıyorum aslında.ne lekelenme ne göğüs sızlaması.hiçbişey yok
evet canım çokkkk heycanlıyım ve endişeliyim.Rabbim hepimize pozitif sonuç almayı nasip etsin iiinşallah
bugün bebişine kavuşucaksın, artık senin yanında olacak. öyle düşünAllah razı olsun cnm sagol annem, eşim falan aynı şeyi söylüyo işte ama ben panik bi insanım bu huyumdan nefret ediyorm...
Hayır olmadı.bende karın kasılması hariç hicbir belirti olmadı.diğer topiklerde hamile kalanlar yazmış lekelenme falan oldu diye.ben bunu kafama çok takıyorum aslında.ne lekelenme ne göğüs sızlaması.hiçbişey yok
malesef negatif
çok zor.çok kötüyüm.öğrendiğimden beri ağlıyorum.kendime gelemiyorum birtürlü.inşallah siz yaşamazsınız benim yaşadığımıcanımmm ne dicemi bilmiorum inanki çok üzüldüm..yinede bi kaç gün sonra tekrarla testi..ben senden çok umutluydum..şimdi kendimden korkmaya başladım.dirayetli olmaya çalış bitanemm..rabbimin sınavı buda..
yükselme ihtimali yok. 3çıktı sonuç
çok zor.çok kötüyüm.öğrendiğimden beri ağlıyorum.kendime gelemiyorum birtürlü.inşallah siz yaşamazsınız benim yaşadığımı