Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım ben hergün ya varis çekiyorum 707defa
Estağfirullah el azim çekiyorum tahmini 100 defa
Birde salatı tefriciye okuyorum sayısız
Allah hepimizzin yüzünü güldürsün canım
Ahh birde yattığımda 7 defa ayetel kürsi okuyorum
Ellerimle karnıımı okşayarak :KK16:
İnşallah ellerimiz boş kalmaz yasin de oku canım

teşekkür ederim

ilk tüp denemem 30 tane yumurta toplandığından ohs oldu yani su topladı bende o yüzden 1 ay sonraya ertelendi

olsun canım ya sonu iyi olur inş.
bende hiç bir belirti yok şuanda hatta bazen heralde olmadı tutmadı busefer diyorum.
Benim bu 4. denemem
1.de yumurtalar döllenmedi.
2.de hamile kaldım ama 5.haftada düştü
3.deneme dondurulmuş 2 tane embriyom vardı onlar transfer edildi 5.haftada keseyi gördük sonra oda düştü
Meğer kan pıhtlaşması varmış.
İnş. bu sefer sorun bulundu en azından ona göre önlemini alırlar diye düşünüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

olsun canım ya sonu iyi olur inş.
bende hiç bir belirti yok şuanda hatta bazen heralde olmadı tutmadı busefer diyorum.
Benim bu 4. denemem
1.de yumurtalar döllenmedi.
2.de hamile kaldım ama 5.haftada düştü
3.deneme dondurulmuş 2 tane embriyom vardı onlar transfer edildi 5.haftada keseyi gördük sonra oda düştü
Meğer kan pıhtlaşması varmış.
İnş. bu sefer sorun bulundu en azından ona göre önlemini alırlar diye düşünüyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

kanı sulandıran hap kullanmadın mı

Bak canım ben sana demiştim yükselir diye.çoook mutlu oldum.Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Sen şimdi hamilesin duan kabul olur.bize dua etmeyi unutma olur mu? Yarın benim belli olcak

ewet cnm sölemiştin.senin sonucunu da merakla bekliyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm:)

Karnımda acayip kasılmalar oldu bugüne kadar
Taransferin 7. Günü göğüsleerim şişti birde bugüne kaadar azar azar sarı akıntı oldu
Bugünde aşırı çoğaldı
Amaa ben hiç güvenmiyorum bunlara çünkü insanlar ne belirtiler yaşamışlar ama son rakoca bir 0
Allahım yanımızda ol yarabbim amiin

Canım ilk günler bende rahimde kasılmalar oluyordu çok tuhaf bir his nasıl anlatılır bilmiyorum ama bi yandan kasılma bir yandan kramp gibi sanki bide elektrik akımı varmış gibi seyirirmiş gibi tuhaf şeyler hissediyordum klinikten aradır söyledim bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor dediler sorun yok dediler.aynen akıntımda çok yoğundu sonradan azaldı. 3 gün önce göğüslerim çok acıyordu kolum dokunduğunda bile çok kötü hissediyordum ama şuan hiç bir şey yok. (O yüzden 2 gündür kötü hissediyorum kendimi acaba olmadımı diye bir yandanda kendimimi hazırlıyorum galiba kötü bir sonuç alırsam üzülmemek için) bilmiyorum artık hayırlısı demekten başka bir şansım yok

kanı sulandıran hap kullanmadın mı

coraspin kullanıyordum lekelenmeler başlayınca kestirmişlerdi aslında yeterli gelmemiş iğne olmam gerekiyormuş.Bazılarına tedbir amaçlı veriyorlarmış iğneyi bana vermediler test sonucuna göre kullanmaya başlayacağım

Canım ilk günler bende rahimde kasılmalar oluyordu çok tuhaf bir his nasıl anlatılır bilmiyorum ama bi yandan kasılma bir yandan kramp gibi sanki bide elektrik akımı varmış gibi seyirirmiş gibi tuhaf şeyler hissediyordum klinikten aradır söyledim bebeğiniz size tutunmaya çalışıyor dediler sorun yok dediler.aynen akıntımda çok yoğundu sonradan azaldı. 3 gün önce göğüslerim çok acıyordu kolum dokunduğunda bile çok kötü hissediyordum ama şuan hiç bir şey yok. (O yüzden 2 gündür kötü hissediyorum kendimi acaba olmadımı diye bir yandanda kendimimi hazırlıyorum galiba kötü bir sonuç alırsam üzülmemek için) bilmiyorum artık hayırlısı demekten başka bir şansım yok

belirtiler birbirine çok benziyor hepimiz hamilemiyiz yoksa

Aynı benim de bunlar oluyordu.son 3gündür hiçbiri kalmadı.karın krampları gece uykumdan uyandırıyordu.şimdi hiçbiri olmuyo :KK43:

Aynı benim de bunlar oluyordu.son 3gündür hiçbiri kalmadı.karın krampları gece uykumdan uyandırıyordu.şimdi hiçbiri olmuyo :KK43:

Offf Offff Allahım sabrımızı versin inş.zaman geçmek bilmiyor ki yarın nasıl olacak bilmiyorum sanırım heyecanım artmaya başladı allhım hepimizin bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inş....

Offf Offff Allahım sabrımızı versin inş.zaman geçmek bilmiyor ki yarın nasıl olacak bilmiyorum sanırım heyecanım artmaya başladı allhım hepimizin bu yolda emek harcayan herkesin yüzünü güldürsün inş....

ya çok sevinicez ya çok üzülücez ama olucakmış gibi pozitif olmakda fayda var

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah umarım hepinizden güzel haberler alırız bende önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....:KK16:

rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah umarım hepinizden güzel haberler alırız bende önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah....:KK16:

ben 2 defa aşılama oldum hiçbiri tutmadı tüp tedavisine geçtim o yüzden umarım seninki tutar

Amin canım inş. allahım herkezin yüzünü güldürsün inş

merhabalar

siteye yeni üye oldum. benimde 6 martta transferim gerçekleşti .2 bebicik konuldu inşhh tutarr ben de çok heyecanlyım 17.martta sonucu alıcazz. günlerr geçmiyor

hayırlı olsun canım inşallah iyi sonuçlar alırız...bana da iki tane konuldu bana 18 de yaptır testi dediler acaba cuma yapsak çıkarmı günler geçmekbilmiyor gerçekten...

ilk tüp denemem ...4 martta 1 embriyo konuldu 3 hap ve progestan kapsül kullanıyorum. Transferden sonra göğüsde aşırı hasasiyet,kasıkda bazen batma,ve gaz problemim oldu.16 martta sonucu merakla bekliyorum..

benim de 6 mart ta yapıldı bana da aynı şekilde 3 hap bir de progestan kapsül verdiler. ben de korkmaya başlamıştım herkes iğne ve başka şeyler kullanıyo bana niye vermediler diye...benim belirtiler aynı seninle 2 gündür belim ağrıyo adet olacakmışım gibi 18 martı bekliyorum heyacanla ama dayanamayıp cuma günü yapcam testi...

X