Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

şimdi tuttumu tutmadımı derken kendimizi paraladık :) sonuçlar olumlu şimdi benim aklımdaki 15 gün sonra kese görünecekmi? çiftmi yoksa tekmi ? kalp atışını duyabilecekmiyiz ? bla bla bla ne doyumsuz bir türüz ya rabbim inşallah herşeyi görmeyi nasip etsin sırasıyla he bide cinsiyet var tabi ona göre alışverişler yapılcak hehehhehe :)) allahım sana şükürler olsun bunları konuşcagım aklıma gelmemişti hiç :KK70:

şimdi tuttumu tutmadımı derken kendimizi paraladık :) sonuçlar olumlu şimdi benim aklımdaki 15 gün sonra kese görünecekmi? çiftmi yoksa tekmi ? kalp atışını duyabilecekmiyiz ? bla bla bla ne doyumsuz bir türüz ya rabbim inşallah herşeyi görmeyi nasip etsin sırasıyla he bide cinsiyet var tabi ona göre alışverişler yapılcak hehehhehe :)) allahım sana şükürler olsun bunları konuşcagım aklıma gelmemişti hiç :KK70:

aynen, sonucu duydum kesenin derdine dustum bu surec cok zor tedirginlik hic bitmiyo buna da cok sukur nankorluk etmek istemem sadece hepimiz icin sabir ve guc icin dua ediyorum..Allahim kucagimiz almayi nasip etsin, saglikla, hayirlisiyla, mutlulukla, cifter cifter insallah :)

maşallah yaaa ne güzel bi günn ne çok hamişiz varrr:KK49::KK49: bende kanda baktırsaydımda rahatlasaydım bi:))

kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim maşallah yaaa :KK16:

negatif olanlar üzülmesinler inş bizde alıcaz pozitifii..

ben bişey sormak istiyorum sizlere

pozitif alanlar 2. tedavimiydi herkesin

ben aralıkta negatifi aldım mayıs ta tekrar denemeyi düşünüyorum ve çok korkuyorum

2.denemelerde şans daha yüksekmiş galiba :KK17:

doğru korkularımz tasalarımz hiç bitmiyo ama bizler iyi düşünelim iyi olur inş yoksa diğer türlü kafayı yerik he:)

maşallah yaaa ne güzel bi günn ne çok hamişiz varrr:KK49::KK49: bende kanda baktırsaydımda rahatlasaydım bi:))

baktır kuzum ya ben bile merak ettim benimde seninn gibi çıkmıştı dün idrar testim ben bile heyecan yaptım hadi kendini topla git bi test yaptır :) seninn içinde oynıyak yavvv :))

ben aralıkta negatifi aldım mayıs ta tekrar denemeyi düşünüyorum ve çok korkuyorum

canım evet benim ikinci denememdi aralıkta bende almıştım negatifi bundada umudum yoktu aslında ama oldu :) rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

çok sağol canım Rabbim hayırlısıyla en tez zamanda sizlerede bu güzel duyguyu tattırır inş. benim ilk denememdi ama lütfen asla yılma ve Rabbimden ümidini kesme.

merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür ama çook güzel haberler aldım sizden çook mutlu oldum..cumartesi bende kan tahlilinde öğrendm hamile olduğumu:))..dünde kesemizi gördük çok şükür Kalp atışını görmeyi bebeğimizi görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

Allah yardimcin olsun, iki cide vucut daha hazir oluyomus diye duymustum..insallah guzel sonuclar alirsin..

merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür ama çook güzel haberler aldım sizden çook mutlu oldum..cumartesi bende kan tahlilinde öğrendm hamile olduğumu:))..dünde kesemizi gördük çok şükür Kalp atışını görmeyi bebeğimizi görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

hayirli olsun insallah hersey ayni guzellikla devam eder..

canım bişey sorabilirmiyim keseyi kaç haftalıkken gördün ? bu arada çok çok çok tebrikler rabbim kucağında görmeyide nasip etsin inşallah

miamaya canım inşallah bende bu denemem de pozitifi alırım
elimde değil ya olmassa korkularım var dondurulmuşumda olmadı
geçen sefer 5. güne gidildi 2 embriyom kaldı ikisini vermişlerdi orta kalite :KK43:

tuuuuuba tşk ederim cnm inş bende sizin gibi pozitifi alırım
elimde değil korkuyorum ama ümidimi yitirmedim 8 yıldır sabırla bekliyorum :KK49:

canım bişey sorabilirmiyim keseyi kaç haftalıkken gördün ? bu arada çok çok çok tebrikler rabbim kucağında görmeyide nasip etsin inşallah

Aminn canım inşallah..4+1 de vajinal ultrasonda gördüm keseyi ama çok küçüktü o yüzden haftaya tekrar kontrolüm var..

X