Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım senide takip ediyordum forumda inanki çok sevindim. değerlerin güzelce katlansın kalbinin pıt pıt atışlarını görürsün ve sağlıcakla kucağıan alırsın insallh.bizde 5 yıldır istiyoruz insallh kavusurum bende senin gibi bebeğime .bizlerede dua et.

İnşallahhh inşallahhhhhhhh!!! Rabbim kimseyi evlatla sınamasın tez zamanda kucaklarımızı doldursunnn inşalllahhh

Rabbime şükürler olsun....okadar umutsuzdumki sabah.ağlayarak gittim hastaneye.kan verirken,sonuç beklerken hep ağladım bu seferde olmadı diye.ama içimde bir tomurcuk filizlenmişte haberim yokmuş..........Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.hala inanamıyorum offfffff çok çok çok mutluyum:)))

canım benim gözünaydın arkadaşımmmmm çooook sevindim :))) darısı başıma inşallh. bugün korkudan test yaptırmadım yarın sabah gitcez bizde. Allah korusun sonucum negatif olsa bile yılmak yok... Artık Bahçeci doktorlarının kapısında yatıp kalkıcam :)))

çok teşekkür ederim cnm.darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.dualarım sizinle.inşallah sende pozitifle dönersin yarın. haydi hayırlısı..........

Çok şükür rabbimeee herkesin yüzüü gülsüünn:))) tebrik ederim canımmmm allahım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin:) kaçıncı günündü bugun ve değerin kaç çıktı canm?

merhaba kızlar

benim de dün yumurtalarım toplandı. sanırım perşembe gunu transfer yapılacak inşallah.:18: herşey iyi gider umarım. yalnız bugun endişelendim biraz. biraz fazla karın ağrım var bir de karnımda şişlik. sizde de oldu mu hiç? umarım bu ters bişi degiildir. zaten yeterince heyecanlı herşey. biran önce bebişlerimiz gelsin hepimizin

kızlar maşallah topiğinize bugun çok güzel haberler var topiğinizde.olumlu sonuç alan herkesi kutlarım güzel bir gebelik geçirin ve sağlıcakla evlatlarınızı alın kucaklarınıza inan sanki benim tedavim tutumuş gibi seviniyorum böyle haberleri alınca .bende mart 30 da ilk iğnemi vurmaya başlıyacağım nisandada nasip olursa işlem gerçekleşecek.siz bu sürece atlattınız darısı bana olsun.olumsuz sonuç alan arkadaşlarım rabbim tez zamanda evlatlarınızı size göndersin.bu yol sabır yolu sabredip rabbimize sıgınmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden.umudumuz hiç bitmesin.evlatlarımız rabbimin izniyle tez zamanda gelsin.dualarımdasınız szide ban dua edin kızlar.

mrb canim
söylediklerin ohss belirtileri. eger karin boslugunda sivi birikmeye baslamissa sislik ve agri yapar. tek yapabilecegin cokca su icip idrarla atmak. ben cok cektim ordan biliyorum. birde fazla hareket etme özellikle egilip kalkma. insallah hafif atlatirsin.

yaaa ondan çok korkuyordum zaten. ben bugun mecburen işe geldim şimdi de çok uzülüyorum keşke gelmeseydim diye. transfer için bir zararı olmaz umarım bu durumun

yaaa ondan çok korkuyordum zaten. ben bugun mecburen işe geldim şimdi de çok uzülüyorum keşke gelmeseydim diye. transfer için bir zararı olmaz umarım bu durumun

eger agrilarin transfer gününe kadar azalmassa hepsini dondurup erteleyebilirler. bir ay daha beklemek zorunda kalirsin

Canım hayırlı ugurlu olsun.. Benim çok şişliğim yoktu ama doktorum ultrasonda sıvı gördü karnımda ohss a yakalanma olasılığın var elif dedi ve çatlatma iğnemi farklı kullandı pre.. Diye bişey var Bide ovitreelle onları kullanmadı daha çok su toplar dedi seni riske atamam bikaç yumurta eksik çıkaın dedi deseptymi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum 3 tane iğne vurdum göbeğimin farklı yerlerinden ve yumurtalarım toplandı doktorum donduralım bi kere adet ol transferi öyle yapalım bu suyu bi at dedi ve çok şükür ohss olmaadan atlattım..doktorun eger gerekli görse erteler zaten güven doktoruna onlar bizim için en iyisini düşünüyorlar ama şikayetlerinide mutlaka anlat canım hayırlısı olsun hakkında tez zamanda kucagın dolsuunn

yüzleri eskisinden dahada güzelleşti beyazladı parladı sanki. görünce imrendm valla :) ama o ilacı kullanmaya cesaret edemedim çünkü kullanma aşamasnda hakikatn yüzleri kötü olmuştu ondan korktm.

evt kullanırken epey bi yüzde sıkıntı yapıyor ama sonrasında yepyeni bir cilde kavuşuyorsun..bnde kullandım biliyorum..ve smdi bu cildim eskiye nazaran güzelleşti tekrar bozulsun istemiyorum doğal olarak ..

teşekkür ederim kızlar
bu ohss daha önce olan birşey degil mi yani yumurta toplamadan? neyse hayırlısı olsun inşallah umarım öyle degildir sadece birazcık agrıdır bgun işe gelip hareket ettiğimdendir. dua edin bana da

evt kullanırken epey bi yüzde sıkıntı yapıyor ama sonrasında yepyeni bir cilde kavuşuyorsun..bnde kullandım biliyorum..ve smdi bu cildim eskiye nazaran güzelleşti tekrar bozulsun istemiyorum doğal olarak ..

transferin kaçıncı günündesn peki?

teşekkür ederim canım ... yazdıkların çok iyi geldi bana. senin adına da çok sevindim. inşallah bizde senin gibi güzel satırlar yazarız buraya.

gönlünü ferah tut canım geç olsun da güç olmasın.güzel güzel bölünsünler insallh.sonrada bebiş olarak göbüşüne konsunlar

teşekkür ederim güzel dileklerin için...

ne denilebilir ki bu duyguların üzerine... süperrrrrrrrrrrr

kızlar burda pozitif sonuçlar duydukça çok seviniyorm hepinizi tebrik ederim.yarın büyük gün neolur dualarınızı bekliyorm inş bütün bekleyenlr hayırlı sonuçlr alır...

canım inş.hamileisndir o lekelenmelerde yerleşme kanmasıdır,transfer sonrası naptın,yattınmı sürekli neler yedin nelere dikkat etin anlatırmısın

canım inş.hamileisndir o lekelenmelerde yerleşme kanmasıdır,transfer sonrası naptın,yattınmı sürekli neler yedin nelere dikkat etin anlatırmısın
Canım ilk 3 gün yattım yemek ve tuvalet için kalktım bir de namazlarımı kıldım evde kısa gezintiler. Sonrasında ağor hareketlerle günlük hayatıma döndüm yürüyüş yapmıyorum kendimi zorlayacak şeylerden kaçınıyorum.

duygu benimde sekizinci gun ve dokuzuncu gun kahverengi lekem oldu dr aradim corapsini kesti iki gundur kesildi...

Aynı şey ve aynı günlerde benim de başıma geldi ve benim de doktorum coraspin i kes dedi:) kaçıncı günündesin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…