- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
Hep hep dua ettim.. Rabbimdrn istedim.. 5 seneye yüZlerce gebelik testi sığdı ilk defa pozitifi gördüm şükürrlerrr olsuun rabbimmee!!inşalahh buradaki herkes tek tek pozitifi alıcaakkk!! Ve kucaklarımız dolucak:) inşallah degerim katlanır banada dua edin.. Çok zor beklemekkknasib görücek günü varsa gelicek.. Benim dondurulmuş oldugu içinde yüksek çıkmış olabilir canım... Tez zamanda güzel haberlerini bekliyorummmmmmmmmmmm:)
İnşallahhh inşallahhhhhhhh!!! Rabbim kimseyi evlatla sınamasıncanım senide takip ediyordum forumda inanki çok sevindim. değerlerin güzelce katlansın kalbinin pıt pıt atışlarını görürsün ve sağlıcakla kucağıan alırsın insallh.bizde 5 yıldır istiyoruz insallh kavusurum bende senin gibi bebeğime .bizlerede dua et.
Rabbime şükürler olsun....okadar umutsuzdumki sabah.ağlayarak gittim hastaneye.kan verirken,sonuç beklerken hep ağladım bu seferde olmadı diye.ama içimde bir tomurcuk filizlenmişte haberim yokmuş..........Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.hala inanamıyorum offfffff çok çok çok mutluyum:)))
canım benim gözünaydın arkadaşımmmmm çooook sevindim :))) darısı başıma inşallh. bugün korkudan test yaptırmadım yarın sabah gitcez bizde. Allah korusun sonucum negatif olsa bile yılmak yok... Artık Bahçeci doktorlarının kapısında yatıp kalkıcam :)))
Rabbime şükürler olsun....okadar umutsuzdumki sabah.ağlayarak gittim hastaneye.kan verirken,sonuç beklerken hep ağladım bu seferde olmadı diye.ama içimde bir tomurcuk filizlenmişte haberim yokmuş..........Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın.hala inanamıyorum offfffff çok çok çok mutluyum:)))
merhaba kızlar
benim de dün yumurtalarım toplandı. sanırım perşembe gunu transfer yapılacak inşallah.:18: herşey iyi gider umarım. yalnız bugun endişelendim biraz. biraz fazla karın ağrım var bir de karnımda şişlik. sizde de oldu mu hiç? umarım bu ters bişi degiildir. zaten yeterince heyecanlı herşey. biran önce bebişlerimiz gelsin hepimizin
mrb canim
söylediklerin ohss belirtileri. eger karin boslugunda sivi birikmeye baslamissa sislik ve agri yapar. tek yapabilecegin cokca su icip idrarla atmak. ben cok cektim ordan biliyorum. birde fazla hareket etme özellikle egilip kalkma. insallah hafif atlatirsin.
yaaa ondan çok korkuyordum zaten. ben bugun mecburen işe geldim şimdi de çok uzülüyorum keşke gelmeseydim diye. transfer için bir zararı olmaz umarım bu durumun
yaaa ondan çok korkuyordum zaten. ben bugun mecburen işe geldim şimdi de çok uzülüyorum keşke gelmeseydim diye. transfer için bir zararı olmaz umarım bu durumun
yüzleri eskisinden dahada güzelleşti beyazladı parladı sanki. görünce imrendm valla :) ama o ilacı kullanmaya cesaret edemedim çünkü kullanma aşamasnda hakikatn yüzleri kötü olmuştu ondan korktm.
Canım hayırlı ugurlu olsun.. Benim çok şişliğim yoktu ama doktorum ultrasonda sıvı gördü karnımda ohss a yakalanma olasılığın var elif dedi ve çatlatma iğnemi farklı kullandı pre.. Diye bişey var Bide ovitreelle onları kullanmadı daha çok su toplar dedi seni riske atamam bikaç yumurta eksik çıkaın dedi deseptymi öyle bişeydi tam hatırlamıyorum 3 tane iğne vurdum göbeğimin farklı yerlerinden ve yumurtalarım toplandı doktorum donduralım bi kere adet ol transferi öyle yapalım bu suyu bi at dedi ve çok şükür ohss olmaadan atlattım..doktorun eger gerekli görse erteler zaten güven doktoruna onlar bizim için en iyisini düşünüyorlar ama şikayetlerinide mutlaka anlat canım hayırlısı olsun hakkında tez zamanda kucagın dolsuunn
evt kullanırken epey bi yüzde sıkıntı yapıyor ama sonrasında yepyeni bir cilde kavuşuyorsun..bnde kullandım biliyorum..ve smdi bu cildim eskiye nazaran güzelleşti tekrar bozulsun istemiyorum doğal olarak ..
Boşuna kendini üzüyorsun canım, tam tersine sevinmelisin. Ben de yumurta toplama işleminden sonra hergün embriyolog ile görüşüp heyecanla beklemiştim. Blast transferi için 5. günü gelmemi söylediklerinde çok sevindim. Transferim 8 martta yapıldı. Bir tane embriyo konuldu. Şu an 5 haftalık hamileyim. Dün keseyi gördük :) Haftaya kalp atışları için tekrar gideceğim.
Bu arada ben transferden sonra 8 ve 9. günler idrar testi yaptım, silikte olsa pozitifi gördüm. 10. gün kan testim 275, 11. gün 446, 14. gün 1710 çıktı.
Beklemek gerçekten çok zor, ama rahat olmaya çalışın. Umarım hepimiz bebeklerime sağlıklı bir şekilde kavuşuruz.
gönlünü ferah tut canım geç olsun da güç olmasın.güzel güzel bölünsünler insallh.sonrada bebiş olarak göbüşüne konsunlar
merhaba canım sanırım pozitif sonuç almışsın tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin. benim de bugün 10. günüm. 8. günü akşamı lekelenmem oldu ağrılarım da oldu baya çok korktum ertesi günde kahverengi olarak devam etti doktorum coraspin i kesti. adet de olabilir yerleşme lekelenmesi de olabilir dedi. testim 2 gün sonrasenden tavsiye isteyebilirmiyim. benzer şeyler mi yaşadın? göğüslerim hala hassas. bu lekelenme inşallah pozitif sonucun habercisidir.
canım inş.hamileisndir o lekelenmelerde yerleşme kanmasıdır,transfer sonrası naptın,yattınmı sürekli neler yedin nelere dikkat etin anlatırmısın
Canım ilk 3 gün yattım yemek ve tuvalet için kalktım bir de namazlarımı kıldım evde kısa gezintiler. Sonrasında ağor hareketlerle günlük hayatıma döndüm yürüyüş yapmıyorum kendimi zorlayacak şeylerden kaçınıyorum.canım inş.hamileisndir o lekelenmelerde yerleşme kanmasıdır,transfer sonrası naptın,yattınmı sürekli neler yedin nelere dikkat etin anlatırmısın
duygu benimde sekizinci gun ve dokuzuncu gun kahverengi lekem oldu dr aradim corapsini kesti iki gundur kesildi...