Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

testi ikiledim yukselmis simdilik sorun yok insallah....biraz korktum ama cok sukur iyiyim kahverengi akinti oldu iki gundur, corapsini kestiler bu aksam bisey yok carsamba kendi doktoruma gidince icim daha rahatlar insallah...

merhaba canım sanırım pozitif sonuç almışsın tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin. benim de bugün 10. günüm. 8. günü akşamı lekelenmem oldu ağrılarım da oldu baya çok korktum ertesi günde kahverengi olarak devam etti doktorum coraspin i kesti. adet de olabilir yerleşme lekelenmesi de olabilir dedi. testim 2 gün sonra senden tavsiye isteyebilirmiyim. benzer şeyler mi yaşadın? göğüslerim hala hassas. bu lekelenme inşallah pozitif sonucun habercisidir.

3. gün embriyosumuydu cnm kaç embriyo konuldu. inşaAllah güzel sonuçlar verirsinnnn bnmde 2 gün snra aslında test günüm ama eşim cuma yapalım dio

geçmiş olsun canım neyseki oldukça çok sayıda dondurulmuşun varmış yeniden denersin canım ben özel durum derken kanaman mı oldu onu merak ettim benim de 8 ve 9. günlerde lekelenmem oldu bugün de 10.günüm halen az az devam ediyor korkuyorum doktorum coraspin i kesti.şimdilik teste kadar sabredicemm...

günaydın kızlar, bugün test günüm aşırı stresten tansiyonum düştü gece doğru düzgün uyumadım zaten. hiç hastaneye gitcek halim yok bigün daha beklicem ben test için bide çok korkuyorum (

günaydın kızlar, bugün test günüm aşırı stresten tansiyonum düştü gece doğru düzgün uyumadım zaten. hiç hastaneye gitcek halim yok bigün daha beklicem ben test için bide çok korkuyorum (

canım sanada günaydın. stresten butür şeylr yaşanabiliyo.bende inş yarın test için gidicem ama senin gibi bende korkuyorm ama inş korkularmız boşa çıkarda hepimiz pozitif sonuçlar alırz... AMiN

canım sanada günaydın. stresten butür şeylr yaşanabiliyo.bende inş yarın test için gidicem ama senin gibi bende korkuyorm ama inş korkularmız boşa çıkarda hepimiz pozitif sonuçlar alırz... AMiN

Amin canım amin.. Ama bugün gitmicem hastaneye hiç halim yok, midem yanıyor bişey yiyemedim daha bi tuhafım ((( Yarın gitmeye karar verdim beraber veririz haberlerimizi :)

selam kızlar nasılsınız .. ya ben bisey sorcam .. bu crınone jel kullanan vardır aranızda mutlaka.. ben bu jeli önckinde de kullanmısdım fakat yan etkilerinde cilt akne yazıyor .. o zamanlar içine bakmamısdım kullandıkça yüzümde akneler çıkmaya başladı ve yüzüm değisdi sanki bakışlarım fln .. ve 3. tüp te olmayınca, cildiyeye gittim ve bana normal sivilce ilaçlarının geçirmediğini, tamamen geçireceği bi ilaç istedim ve 6 ay boyunca onu kullandım.. ilacın sorumluluğu gerçekten büyük çünkü imza attırıyolar ve her ay bittiğinde sadece cildiye tarafından yazılabiliniyor ilaç .. sizlerde de böyle birsey oldu mu ? yada bu jelin yerini tutacak başka birsey olabilse diye düşünüyorum yarın dr a sorucam .. bu benim izcin çok önemli, yine yüzümün o halini görmek istemiyorum

Yok cnm en ufak bi kanamam olmadı sadece adet sancılarım vardı oda 3gün önce geçmişti(
Ben sadece birkaç gün sonra 5-6 saatlik bi yolculuk durumum vardı onun tahlil yaptırmam lazımdı ona çıkmayacaksın yolculuğa ama maalesef negatif çok kötüyüm sabaha kadar uyumadım ((ssz:

üzülme kayra herşeyde bir hayır vardır olandada olmayanda da bunu 3 kez negatif sonuç almış birisi olarak söylüyorum rabbim inşallah dondurulmuşlarınla hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin

kızlaaaarrrrrrrrrr.günaydın diyicem ama nerdeyse öğlen oldu canlanın biraz:) yarın test günüm inş bebişlerim bana sımsıkı tutunmuşlardr. biraz endişeliym ama sonuçta Rabbim'in dediği olur.

sağol canım öncelikle geçmiş olsun bu jelden bende kullanıyorm ve hiç sevmiyorm son günlerde benimde sivilcelerm arttı. bunun yerine ya vücuda yapıştırıln bantlar var yada bildiğim kadarıyla iğne.

canım ben Bahçeci Fulya tup bebek merkezinde tedavi görüyorum orda yaptırdım. doktorumdan ve ekipten çok memnunum Allah razı olsun hepsinden. Sen nerde tedavi görüyosun peki

ya bende ekipten memnunum ama yengemin doktoru vardı o karşıda özel bi hastaneye gitmiş yerine gelen pek uzun uzun konuşmuyo ama dediğim gibi ekip çok iyi sağolsunlr. kaynarca medıcıne hospital dayım.

sağol canım öncelikle geçmiş olsun bu jelden bende kullanıyorm ve hiç sevmiyorm son günlerde benimde sivilcelerm arttı. bunun yerine ya vücuda yapıştırıln bantlar var yada bildiğim kadarıyla iğne.

ay cnm çokk saol cvp verdiğin için .. kuzum benim ki sivilceden çıktıydı akne gibi daha zor bir görüntü .. yüzümün öncesi ve sonrasının resmini koysam arada dağlar kadar fark varmış dersiniz.. o cildiyenin yazdğı ağır ilaçtan sonra.. düzeldiken sonra ki her aynaya baktığımda nasıl şükrettiğimi ben biliyom.. simdi yine aynı seyi yasayıp yüzden moralim bozulmasın istiyom .. iğneye de razıyım .. bant da nasıl bilmiyorum tabi de.. yan etkilerinde böyle bisey olmasın yeter kii ((

yarın 11 buçukta yumurta toplamam var kızlar.. dua edin bu 4. tüp deneyişim .. inşallah bebislerim bu kez gelir bana

o ilaçltan bazı arkadaşlarmda kullandı ama kullandıkça yüzleri dediğin gibi şekilden şekile girdi ama sonunda fıstık gibi oldular maaş.:)

birinci denemede agir ohss atlatmis, 10 gün hastanede yatmis biri olarak, ikinci denemenin bugün 5. günündeyim ve kendimi cok iyi hissediyorum. hatta transfer yapildigini unuttugum anlar bile oluyor. belirti diyebilecegim tek sey bastirinca gögüslerimin acimasi. normal mi sizce hicbirsey hissetmemem?

öncelikle geçmş olsun canım. oh rahat ol en iyisini yapıyosn valla ama yinede dikkat et tabi. göğüslerin şişip acımasıda gayet normal benimde aynı. herkeste farklılık gösterebiliyo yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…