Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım benim inanki çok üzüldümmmmm...hayırlısı değilmiş demekki ...kaç çıktı sonucun hiç umut yokmu tatlım ?canım bir dahakine olur inşallah demeye devam et sakın pes etme tamammı?

Sahincim herseyin hayirlisi....ama benim sonuc 2.4 daha yeni kendime gwldim dusundum acaba yukselirmi diye bilmiyorum

kızlar yarın transfere gidiyorum klinikten aradılar 3. gün embriyosu olcak inşallh. doktoruma çok güveniyorum ama çok stresliyim beni tek rahatlatan bahçecide olmam ordaki biçok kişi anne olmuş randevuda konuşuyorz bazen darısı benim başıma inşallh...

Bugün benimde 8 günüm cesaret edip yapamadım testi,benim 3. gün 8 hücreli 2 tane transfer yapıldı cemretibet ya senin ?

Canim benim tek trasfer senin ihtimal daha yuksek ikitane ben iki gun once yaptim yoktu busabah ac karnina sikisik yatim kscinci gun transferi tam bilmiyom inan sizden duydum insallahguzel haber veririzya

canim benim agrilar normal benim de gögüsler ve karin acayip sis günlerdir...gögüslerime el degmiyor cok aciyor
Canim benim bazen cok agrim oluyo adet olcam saniyom bazen bise kalmiyo silik cikti insallah vardirya daha 8 benim kan 15.gunumde yapilcak dedi doktor

selam ben de sizin gibi gün sayanlardanım ikinci dondurulmuşlarla denemem rabbim inşallah bu kez yüzümüzü güldürür hayırlısıyla

canım bende bahçeciden gürkan beyin hastasıyım rahat ol Allahn izniyle güzel sonuçlar alırsın. bende martta tedaviye başlıcaktım ama doktorum bi ay daha bekleyelim dedi vardır bi bildiği.. nisan adetimi bekliyorum inşşş..

hayirli olsun canim simdiden..stres yapma güzel düsün güzel olsun:))

Canim bende bahcecideyim guvenc bey idrarda silik cikti insallah vardirda bi umit olur hepimize

Canim bende bahcecideyim guvenc bey idrarda silik cikti insallah vardirda bi umit olur hepimize

inş canım inş. Güvenç beyi tanırsın o zaman çok dikkatli ve ilgili bi doktor sağolsun ama ben bu stresle nasıl baş etcem bilmiyorum az değil 3. deneme bu. son olur inşallah ((((

Merhaba arkadaşlar.
Hiçbirinizi tanımadığım halde en yakınlarım gibi hissediyorum. Çünkü aynı duyguları paylaşıp, hiç tanışmadığımız halde beraber ağlayıp beraber gülüyoruz.
Ben hep bu sayfalardayım ama yazmıyordum. Uzun zaman sonra olur da sizlerden birinin duasıyla hayalime kavuşurum diye yazmaya karar verdim. 4 yıllık mutlu evliliğimin ilk iki senesi sadece vajinismusla geçti. Sabrettik tedavi gördüm yendim hemen bebek istedik. 2 yıl bitmek üzere ve biz şimdi de bununla imtihan oluyoruz. İlk denemeyi 4 ay önce kabus gibi bir sürecle geride bıraktık. En ağır OHSS hastalığını atlattım 10 gün hastanede kımıldamadan yatıp son gün negatif yazan raporla eve gönderildim. Sabır en büyük imtihan ya, bilsekki sorun şu, onun üzerine gidelim. Ama yok, ne bende nede eşimde sorun şu dedikleri birşey yok.
Herşey Allah tan, inanmasak neyapardık bilmiyorum..
Dün bizin için yeni bir umudun başlangıcıydı. İkinci deneme için transferim yapıldı. Sonucu 4 Nisan'da öğreneceğiz. Bir yandan pozitif olmaya çalışırken diğer yandan boşuna ımutlanmaya diyen bir sesle başetmeye çalışıyorum.
Tanımadığınız bu kardeşinize yapacağınız gönülden bir duaya ve dertleşecek konuşacak birkaç arkadaşa çok ihtiyacım var. Lütfen eksik olmayın olur mu?!

Salı günü transferm yapıldı.. En erken ne zman belli olur yahu bu belirtilerr?? Tüp tedavisinin en zor kısmıymış bu bekleme olayıııı!!!! Bende hiç bişey yok sanki im bomboş:)) napıcazzz yaaa rabbim sabır ve ferahlık versin bize .. Nisan 1 tahlil günüm bekleyebilecegimi hiççç sanmıyorm:)

Canimbenim nesikintilar dimi ama insan sabrediyo rabbim kucamizi bos birakmasin insallah olumlu olucak rabbim nasib edicek ikincide ihtimal ilkinden cok ve ilkinde yasaddiklaarini yasamadin tytucak insallah mevlam ilkindeimtahan etti ikincide mukafatini vericek insallah yeterki sabredelim

inş canım inş. Güvenç beyi tanırsın o zaman çok dikkatli ve ilgili bi doktor sağolsun ama ben bu stresle nasıl baş etcem bilmiyorum az değil 3. deneme bu. son olur inşallah ((((

Insallah canim evet cok iyi bi insan benim kist falan oldu bayabi erteledi saglamci sen digerlerininerde yapmistin insallah olucak sevinicez

Canim bendede besinci gunden sonra basladi agrilar oncesinde hiiic yoktu ama sonra felaket agrim oldu adetten beter bel bacak yanu insllah olucak simdilik silik cikti bakalim nolcak olumlu haberler vefiriz insallah

canim öncelikle hosgeldin aramiza bende yenisayilirim burda:)) hayirli olsun canim dedigin gibi buda bizlerin imtihani rabbim bizide böyle siniyor demek bizlerede sebretmek ve dua etmek ksaliyor...rabbim insallah busefer yüzünü güldürür..her cefanin bi sefasi vardir muhakkat bizlerde o günü bekliyoruz umutla:) iyi düsün iyi olsunnn..güzel haberler vaeririsin ins sende yakinda:))

Canim benim tek trasfer senin ihtimal daha yuksek ikitane ben iki gun once yaptim yoktu busabah ac karnina sikisik yatim kscinci gun transferi tam bilmiyom inan sizden duydum insallahguzel haber veririzya

Umarım canım.. inan birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hamile haberi gelen arkadaşlara çok seviniyorum..dilerim allah herkese annelik duygusunu yasatsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…