- 19 Şubat 2013
- 117
- 0
Merhaba arkadaşlar.
Hiçbirinizi tanımadığım halde en yakınlarım gibi hissediyorum. Çünkü aynı duyguları paylaşıp, hiç tanışmadığımız halde beraber ağlayıp beraber gülüyoruz.
Ben hep bu sayfalardayım ama yazmıyordum. Uzun zaman sonra olur da sizlerden birinin duasıyla hayalime kavuşurum diye yazmaya karar verdim. 4 yıllık mutlu evliliğimin ilk iki senesi sadece vajinismusla geçti. Sabrettik tedavi gördüm yendim hemen bebek istedik. 2 yıl bitmek üzere ve biz şimdi de bununla imtihan oluyoruz. İlk denemeyi 4 ay önce kabus gibi bir sürecle geride bıraktık. En ağır OHSS hastalığını atlattım 10 gün hastanede kımıldamadan yatıp son gün negatif yazan raporla eve gönderildim. Sabır en büyük imtihan ya, bilsekki sorun şu, onun üzerine gidelim. Ama yok, ne bende nede eşimde sorun şu dedikleri birşey yok.
Herşey Allah tan, inanmasak neyapardık bilmiyorum..
Dün bizin için yeni bir umudun başlangıcıydı. İkinci deneme için transferim yapıldı. Sonucu 4 Nisan'da öğreneceğiz. Bir yandan pozitif olmaya çalışırken diğer yandan boşuna ımutlanmaya diyen bir sesle başetmeye çalışıyorum.
Tanımadığınız bu kardeşinize yapacağınız gönülden bir duaya ve dertleşecek konuşacak birkaç arkadaşa çok ihtiyacım var. Lütfen eksik olmayın olur mu?!
Kizlarr sonucum negatif..rabbimm sonuc bekleyen arkafaslarin yuzunu gulldurur insallahh sonuclari takip edicemm
Umarım canım.. inan birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hamile haberi gelen arkadaşlara çok seviniyorum..dilerim allah herkese annelik duygusunu yasatsin...
Sahincim herseyin hayirlisi....ama benim sonuc 2.4 daha yeni kendime gwldim dusundum acaba yukselirmi diye bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar.
Hiçbirinizi tanımadığım halde en yakınlarım gibi hissediyorum. Çünkü aynı duyguları paylaşıp, hiç tanışmadığımız halde beraber ağlayıp beraber gülüyoruz.
Ben hep bu sayfalardayım ama yazmıyordum. Uzun zaman sonra olur da sizlerden birinin duasıyla hayalime kavuşurum diye yazmaya karar verdim. 4 yıllık mutlu evliliğimin ilk iki senesi sadece vajinismusla geçti. Sabrettik tedavi gördüm yendim hemen bebek istedik. 2 yıl bitmek üzere ve biz şimdi de bununla imtihan oluyoruz. İlk denemeyi 4 ay önce kabus gibi bir sürecle geride bıraktık. En ağır OHSS hastalığını atlattım 10 gün hastanede kımıldamadan yatıp son gün negatif yazan raporla eve gönderildim. Sabır en büyük imtihan ya, bilsekki sorun şu, onun üzerine gidelim. Ama yok, ne bende nede eşimde sorun şu dedikleri birşey yok.
Dün bizin için yeni bir umudun başlangıcıydı. İkinci deneme için transferim yapıldı. Sonucu 4 Nisan'da öğreneceğiz. Bir yandan pozitif olmaya çalışırken diğer yandan boşuna ımutlanmaya diyen bir sesle başetmeye çalışıyorum.
Tanımadığınız bu kardeşinize yapacağınız gönülden bir duaya ve dertleşecek konuşacak birkaç arkadaşa çok ihtiyacım var. Lütfen eksik olmayın olur mu?!
Salı günü transferm yapıldı.. En erken ne zman belli olur yahu bu belirtilerr?? Tüp tedavisinin en zor kısmıymış bu bekleme olayıııı!!!! Bende hiç bişey yok sanki im bomboş:)) napıcazzz yaaa rabbim sabır ve ferahlık versin bize .. Nisan 1 tahlil günüm bekleyebilecegimi hiççç sanmıyorm:)
Canim bendede besinci gunden sonra basladi agrilar oncesinde hiiic yoktu ama sonra felaket agrim oldu adetten beter bel bacak yanu insllah olucak simdilik silik cikti bakalim nolcak olumlu haberler vefiriz insallah
Canim bendede besinci gunden sonra basladi agrilar oncesinde hiiic yoktu ama sonra felaket agrim oldu adetten beter bel bacak yanu insllah olucak simdilik silik cikti bakalim nolcak olumlu haberler vefiriz insallah
canım hayırlı olsun senin de tedavin... ilk günler beklemek çok zor oluyor günler geçmek bilmiyor ama eninde sonunda geçiyor bir bakıyorsun test günün gelmişşş...canımbenim hamile olduğumu öğreneli 5 gün oluyor hala inanamıyorum ben,dediğin ggibi sanki bomboş karnım keseyi görünce inanmaya başlıycam galiba...
canım bende de bel ve bacak ağrısı çok oldu 9.gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı bende de ...kan verdim hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de öyle olur....
Ayy:))) canımmm benimmmm tebrik edermmm:)) gerçekten burada bırının hamile oldugunu öğrenmek harika bişey yaaaa:)) rabbim tez zamanda saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin inşallah darısı başımızaa:) ne gibi belirtilerin oldu senin.. Bide estrofem kullandınmı ben kullanıyorum ama recetesinde hamileler kullanamaz yazıyo tereddutte kaldım
Ay canim saolasin valla teselli oldum cok iyi geldi dualarimizi eksik etmeyelim insallah
aynı gün benimde transferim oldu.hiç bi yerimde ayrı yok karnım dışında.onun durumu ise vahimmm:) gören 6 aylık hamile zanneder yemek su bile gramla alıyorum fazla içsem yesem sancım oluyor.galiba bitek benim karın şişliği olan( 27mart benim test günüm. inş müjdeli haberleri alırız kardeş
Merhaba arkadaşlar.
canım aslında hamile kalan bayağı kişi vardı artık girmez oldular topiğe 3-4 kişi arka arkaya almıştık haberleri...dualarım sizlerle canım allahım isteyen bekeleyen herkese verir inşallah çok bekletmeden.....
Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...
Coksevindim canim insallah kucagina aldigin gunleri goruruz seninde idrarda silikti dimi yanlis hatirlamiyosam
Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...