Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım allah gönlüne göre versin...emeklerinin karşılığını alırsın ınş.umarım en kısa zamanda bebis haberini verirsin burdan bize...

Umarım canım.. inan birbirimizi hiç tanımıyoruz ama hamile haberi gelen arkadaşlara çok seviniyorum..dilerim allah herkese annelik duygusunu yasatsin...

Amin canim tabiki insan normalde hamile haberi alinca uzuluyo ama burda sevincten kabuguna sigmiyo ne sikintilar tasandivini biliyoruz cunku mevlam hepimize kiss zamanda hasatsin o duyguy

Sahincim herseyin hayirlisi....ama benim sonuc 2.4 daha yeni kendime gwldim dusundum acaba yukselirmi diye bilmiyorum

evet canım herşeyin hayırlısı olsun ...üzme kendini demek de çok saçma biliyorum bu durumda ama güçlü olmak ,umutlu olmak zorundayız biliyorsun yeniden mücadeleye başlamak için ...sen yine istersen 3-4 gün sonra tekrar yaptır testi....

canım hoşgeldin aramıza....sen de pek çok şey yaşamışsın pek çoğumuz gibi allah sabırlar versin tatlım... inşallah tedavin hayırlı olur canım...4 nisanda inşallah iyii haberler verirsin bizlere...çok stress yapıp bozma moralini bol bol dua et allah ol dediyse olur....

canım hayırlı olsun senin de tedavin... ilk günler beklemek çok zor oluyor günler geçmek bilmiyor ama eninde sonunda geçiyor bir bakıyorsun test günün gelmişşş...canımbenim hamile olduğumu öğreneli 5 gün oluyor hala inanamıyorum ben,dediğin ggibi sanki bomboş karnım keseyi görünce inanmaya başlıycam galiba...

Canim bendede besinci gunden sonra basladi agrilar oncesinde hiiic yoktu ama sonra felaket agrim oldu adetten beter bel bacak yanu insllah olucak simdilik silik cikti bakalim nolcak olumlu haberler vefiriz insallah

canım bende de bel ve bacak ağrısı çok oldu 9.gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı bende de ...kan verdim hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de öyle olur....

Canim bendede besinci gunden sonra basladi agrilar oncesinde hiiic yoktu ama sonra felaket agrim oldu adetten beter bel bacak yanu insllah olucak simdilik silik cikti bakalim nolcak olumlu haberler vefiriz insallah

Ayy:))) canımmm benimmmm tebrik edermmm:)) gerçekten burada bırının hamile oldugunu öğrenmek harika bişey yaaaa:)) rabbim tez zamanda saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasib etsin inşallah darısı başımızaa:) ne gibi belirtilerin oldu senin.. Bide estrofem kullandınmı ben kullanıyorum ama recetesinde hamileler kullanamaz yazıyo tereddutte kaldım

canım bende de bel ve bacak ağrısı çok oldu 9.gün yaptığımda silik çizgi çıkmıştı bende de ...kan verdim hamile olduğumu öğrendim inşallah senin de öyle olur....

Ay canim saolasin valla teselli oldum cok iyi geldi dualarimizi eksik etmeyelim insallah

amin canım darsı senin ve diğer arkadaşalrın başına inşallahhh... canım belirtiler adet belirtilerine çok benziyordu. gögüslerim 1 beden büyümüştü nerdeyse çok acıyodu şimdi biraz daha normaller.. karnım çok şişti gaz problemi de olmuştu. sivlcelerim çıktı. kasıklarım ağrıdı. belim bacaklarım çok ağrıdı hala ağrıyor. halsizlik ve yorgunluk ta oldu... aklıma gelenler bunlar canım.. estofem kullandım ben de ama testi yapıp hamile olduğumu öğrenince merkezi aradım estofemi ve prednolu bıraktırdılar... şimdi sadece progestan ve coraspin kullanıyorummm...

Ay canim saolasin valla teselli oldum cok iyi geldi dualarimizi eksik etmeyelim insallah

canım aslında hamile kalan bayağı kişi vardı artık girmez oldular topiğe 3-4 kişi arka arkaya almıştık haberleri...dualarım sizlerle canım allahım isteyen bekeleyen herkese verir inşallah çok bekletmeden.....

g
Geçen hafta aldım pozitifi 4 kilo aldım ve göbeğim aynen dediğin gibi 6 aylık hamile komşum gibi.. Gaz sancısından ölüyorum sanırım progestan iğne yapıyordu jele geçince bi nebze olsun rahatladım

merhaba yazdıklarını okurken kendim yaşamış gibi hissettim,benimde ağustos ayında tüp bebk yaoıldı ilk denemeydi sonuç hüsran oldu çok yıkıldım daha doğrusu dr çok güvendim,test sonucum 5 ti kimyasal gebelik dedi en azından hamile kalbiliyosun dedi umutlandırdı meğr kimyasal gebelik değilmiş kendini kurtarmak için söylemiş,bu ay sonunda tekrar 2,deneme yapılcak ama bu kez antalyada,rabbim isteyen herkese hayılı evlatlar versin,seni öyle çok anlıyorumki,rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...

Iyiki varsiniz inan burda olmasam kafayi yerdim sizlerin haberleriyle insan baya umutlaniyo canim dualarin icinde saol eksik olma

Kizlar kandada pozitif cikti... Uzun bir ugras sonucu bu 2 asilama 4 tup ama biri iptal yumurta gelismedi diye simdi Allah bana emegimin karsiligini verdi. Hic bir zaman pozitif sonucum olmadi Allah kucagima almayi nasip etsin...

Coksevindim canim insallah kucagina aldigin gunleri goruruz seninde idrarda silikti dimi yanlis hatirlamiyosam

Selam kızlar bende dondurulmus transferi olacagim sali gunu allah kismet ederse benim bir oglusum var 18 aylik inşallah ona kardes gelsin istiyoruz rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah

canimmm tebriklerrrr inana bana coooook sevindim:)))kendim olmus gibi sevindim...sabrinin mukafatini alacan insallh sonunda:)) allahim yavrunu saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh:)) gelsin artik bebisler:))))

canim senin bugun kacinci günündü....bide transferin ilk günü sayiliyormu yoksa ertesi günden mi sayiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…