Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

evet cok fazla bel ve bacak agrim var...normaldebadet agrim olmaz cok az belim agrir bu sidetli ...gece bacaklarim siziliyo uykuya zor daliyorum....

Cif cizgi goren arkadaslar nolur yardim edin artik kafayi yiycem bi mutlu bi mitsuz olmaktan tedavi suresince yattinizmi ben 3 gun uzak olmamak kaydoyla yakinlara gittim ve goguslerimde agrivardi kesildi sizdede oldumu bu hic agirmasa takmazdom ama sonradan kesildi uykularim kactiya nolur cevap yazin

Kızlar yarın test günüm çok heyecanlıyım ya hamile değilsem diye korkuyorum :KK43:( bu aralar Güvenç beyin hastaları hamilelik haberleri veriyor inşallah biride ben olurum :KK43:((

Kizlarr sonucum negatif..rabbimm sonuc bekleyen arkafaslarin yuzunu gulldurur insallahh sonuclari takip edicemm

Kizlarr sonucum negatif..rabbimm sonuc bekleyen arkafaslarin yuzunu gulldurur insallahh sonuclari takip edicemm

canım benim inanki çok üzüldümmmmm...hayırlısı değilmiş demekki ...kaç çıktı sonucun hiç umut yokmu tatlım ?canım bir dahakine olur inşallah demeye devam et sakın pes etme tamammı?

canım benim :KK43:(( mutlaka üzüleceksin ama nolur çok üzme kendini bi kez daha denersin belki Allahım bi dahakine nasip etmiştir.. İnan nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum hoşş bu durumun tesellisi nasıl olur onu da bilmiyorum.. benimde test günüm yarın hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım..

canim benim coook üzüldüm inan:KK43:(( .bu durumun tesellisi yok biliyorum ama hayirlisi böyleymis demek üzme kendini vede pes etme insallah bidahakine rabim nasip eder....

Cif cizgi goren arkadaslar nolur yardim edin artik kafayi yiycem bi mutlu bi mitsuz olmaktan tedavi suresince yattinizmi ben 3 gun uzak olmamak kaydoyla yakinlara gittim ve goguslerimde agrivardi kesildi sizdede oldumu bu hic agirmasa takmazdom ama sonradan kesildi uykularim kactiya nolur cevap yazin

canim benim agrilar normal benim de gögüsler ve karin acayip sis günlerdir...gögüslerime el degmiyor cok aciyor

Arkadaslar transferle birlikte 8.gun idrarda baktimikinci cizgi baya belirgin ama silik olarak insan kafayi yiyo acaba yapmasamiydim diye daha cok meraklandim rabbim yuzumuzu guldursun

Arkadaslar transferle birlikte 8.gun idrarda baktimikinci cizgi baya belirgin ama silik olarak insan kafayi yiyo acaba yapmasamiydim diye daha cok meraklandim rabbim yuzumuzu guldursun
canim bence hamilesin hayirli olsun simdiden:))olmasaydin bukadar erken hic cikmazdi bence:)) tabiki kesin sonuc kan testi bunuda unutmamak lazim

Bugün benimde 8 günüm cesaret edip yapamadım testi,benim 3. gün 8 hücreli 2 tane transfer yapıldı cemretibet ya senin ?

X