Aslicann ne ciktiii cnmmm cift cizgimjii catliycamm yaziverr cnmm
Evet cift cizgi ama kan béni daha rahatlatacak canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslicann ne ciktiii cnmmm cift cizgimjii catliycamm yaziverr cnmm
evet cok fazla bel ve bacak agrim var...normaldebadet agrim olmaz cok az belim agrir bu sidetli ...gece bacaklarim siziliyo uykuya zor daliyorum....
iyi akşamlar ben dün itibariyle tüp bebek tedavisine başladım ilaçlarımada başladım
Elcefimmm bugun kacinci gunun.topigimize aciklama yaptimm..ama bugun hicc cesaret edemedimmm yaa cokk stresliyim...
Benim bugün 6. Günüm canım inşallah bugün bize güzel haberler verirsin.
Ne kadar sürede çıkıyormuş sonuçlar?İnşallah güzel haber alırsınElcefcim kanimi verdim bekliyorummm.sanki olum fermanim cikacak gibii...hicbi tarafimi hissetmiyorum
Ne kadar sürede çıkıyormuş sonuçlar?İnşallah güzel haber alırsın
Ne kadar sürede çıkıyormuş sonuçlar?İnşallah güzel haber alırsın
aslicim insallah guzell sonuclar alirizzz....Cansu bende verdim bekliyorum aksam ustu cikacak.fransa bu konuda cok anlayizsiz s'en haberi benden once alirsin insallah dilediginn gibi olur.
Kizlarr sonucum negatif..rabbimm sonuc bekleyen arkafaslarin yuzunu gulldurur insallahh sonuclari takip edicemm
Kizlarr sonucum negatif..rabbimm sonuc bekleyen arkafaslarin yuzunu gulldurur insallahh sonuclari takip edicemm
Cif cizgi goren arkadaslar nolur yardim edin artik kafayi yiycem bi mutlu bi mitsuz olmaktan tedavi suresince yattinizmi ben 3 gun uzak olmamak kaydoyla yakinlara gittim ve goguslerimde agrivardi kesildi sizdede oldumu bu hic agirmasa takmazdom ama sonradan kesildi uykularim kactiya nolur cevap yazin
Cansu bende verdim bekliyorum aksam ustu cikacak.fransa bu konuda cok anlayizsiz s'en haberi benden once alirsin insallah dilediginn gibi olur.
canim bence hamilesin hayirli olsun simdiden:))olmasaydin bukadar erken hic cikmazdi bence:)) tabiki kesin sonuc kan testi bunuda unutmamak lazimArkadaslar transferle birlikte 8.gun idrarda baktimikinci cizgi baya belirgin ama silik olarak insan kafayi yiyo acaba yapmasamiydim diye daha cok meraklandim rabbim yuzumuzu guldursun
Arkadaslar transferle birlikte 8.gun idrarda baktimikinci cizgi baya belirgin ama silik olarak insan kafayi yiyo acaba yapmasamiydim diye daha cok meraklandim rabbim yuzumuzu guldursun