Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

teşekkürler tatlım aminn inşallahh...
evet ilk acıbademde tedavi gördüm negatif sonuç almıştık malesef 2. tedavime bahçeci Dr.Güvenç hocama gittik ve saolsun bize bu günleri göstersi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

gubicim bende güvenç beyın hastasıyım transferde bu ay inşallah senın sonucun gıbı bı sonuç olur:)allah kucağınada almayı nasıp etsın yavrunu...darısı başımıza kızlar:)

kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş oldu:nazar:Rabbim hepinize yaşatsın inşallah :KK16:

Insallah olmazki.meleklerimiz emekci annelerini sevindirsinler dua edelim amma bu ay hamilelerin ayi bak sana ne guzel haberler geliyo...:))))

kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş oldu:nazarbbim hepinize yaşatsın inşallah :KK16:

Ne guzel bi hberr esilaaa kimbilir nasil heyecanlandinn

Artikk bende transferimi oldum beklemedeyimm:)) 1 nisan test gunum.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinn

Ne guzel bi hberr esilaaa kimbilir nasil heyecanlandinn
evet canım ya dayanamadım gittim aslında haftaya perşembe merkezden çağırmışlardı kalp atışıyla keseyi görmek için ama ben dayanamadım:))başka bi doktora gittim daha önce de dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyordum çünkü..şükürler olsun değilmiş:)))şimdi pıtpıtlar4 için meraktayım darısı başına canım inşallahhhhh

kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş oldu:nazar:Rabbim hepinize yaşatsın inşallah :KK16:

Esilacım hadi gözün aydın. Kalp atışlarını duyunca için daha bi rahat edicek, sonra ver elini 8 ay!!:KK8::KK49:
Kendinize ii bakın:KK16:

ne kadar sevindim hamile kalan arkadaşlar için mart ayı gebiş ayı olur umarım bizlerde bu güzel haberleri veririz sizlere :)

kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.

tebrikler canım hadi hayırlı olsun bakalım.... topiğimden güzel haberler çoğalıyor çok seviniyorum ...inşallah bütün herkesin sonucu hamile olur da biz de topiğimizin adını mart hamileleri olarak değiştiririz....

Sagoll sahimcimm aynen bende diyorum brn nezamab hamileyim yazabilcem diye cok icimden geciriyorum.karnim sis aksamlari adet agrilarim oluyo ha oldum diyorum geciyo.sivilceler cikti ay resmen psikolojik iskence yasadiklarimiz:-:-)-(canim cokk sewindim rabbim korusun bebeklerini ama sana tavsiyem tek doktor gitme cift doktor git gel tup bebekte ilk uc ay cok onemlii dikkat ett

canım belirtilere hiç takılma adetle aynı gibiydi benim hala korkuyorum sürekli tuvate gidiyorum bişeymi oldu diye..evet canım biz de çift doktora gitmeye karar verdik ....bişey olurssaa diye korkuyorum şimdi de ...bizim bu korkularımız hiç bitmeyecek galiba....inşallah senden de güzel haberler alırız canım...

ayyyy canım çok sevindim çok gzüel bir duygudur heralde..transferden sonra göstermişlerdi bana bak işte orada diye o zaman bile ağlamıştım...cumartesi çağırdı doktor beni de kesseyi görmek için inşallah görürüz biz de...sen kaçıncı gün gördün transferden sonra canım?

X