bugun yada yarin....insallah olmam
Insallah olmazki.meleklerimiz emekci annelerini sevindirsinler dua edelim amma bu ay hamilelerin ayi bak sana ne guzel haberler geliyo...:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun yada yarin....insallah olmam
teşekkürler tatlım aminn inşallahh...
evet ilk acıbademde tedavi gördüm negatif sonuç almıştık malesef 2. tedavime bahçeci Dr.Güvenç hocama gittik ve saolsun bize bu günleri göstersi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Insallah olmazki.meleklerimiz emekci annelerini sevindirsinler dua edelim amma bu ay hamilelerin ayi bak sana ne guzel haberler geliyo...:))))
kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş oldu:nazarbbim hepinize yaşatsın inşallah
kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş olduRabbim hepinize yaşatsın inşallah
Artikk bende transferimi oldum beklemedeyimm:)) 1 nisan test gunum.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizinn
evet canım ya dayanamadım gittim aslında haftaya perşembe merkezden çağırmışlardı kalp atışıyla keseyi görmek için ama ben dayanamadım:))başka bi doktora gittim daha önce de dış gebelik geçirdiğim için çok korkuyordum çünkü..şükürler olsun değilmiş:)))şimdi pıtpıtlar4 için meraktayım darısı başına canım inşallahhhhhNe guzel bi hberr esilaaa kimbilir nasil heyecanlandinn
Ayyyy melegimize:)))))
kızlar bugün doktora gittim.çok merak ettim kesesi var mı diye ve miniciğim oradaydı:))ilk resmimiz de olmuş olduRabbim hepinize yaşatsın inşallah
cnm bnmde eşimde varikosel vardı ilk denemem ama ohss nedenyle transferim inş bu ay dondurmalarla ) olacak
23 yazmislar ama bakalim.inan hepimizin siz hamislerin duasina ihtiyaci var.
inşallah canım hayırlısıyla iyi sonuçlar verirsin bizlere ...
kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.
Sagoll sahimcimm aynen bende diyorum brn nezamab hamileyim yazabilcem diye cok icimden geciriyorum.karnim sis aksamlari adet agrilarim oluyo ha oldum diyorum geciyo.sivilceler cikti ay resmen psikolojik iskence yasadiklarimiz:--(canim cokk sewindim rabbim korusun bebeklerini ama sana tavsiyem tek doktor gitme cift doktor git gel tup bebekte ilk uc ay cok onemlii dikkat ett
süper canımmmmmmmmmm çok sevdindmmmmmmmmm hadi hayırlım olsun . senden de çift bebek sesleri gelior :)