Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

merhabalar kızlarr,
bugün sabah kan vermiştim sonucum 76 çıktı doktorumla da görüştüm gözün aydın tebrikler dedi ama 2 gün sonra tekrar baktırmamı istedi inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim bebeğimi bana bağışlar...

Yaa bu topikte kacgundurr bu ne guzelll haberlerr boylee sukurlerr olsunnnn....cokkk sewindimm cnnmm Gozun aydin darisi bizlereee cok guzel spnucun degerin.belirtin varmiydii

kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.

aayyy canimm coook sevindim tebrik ederim....saglikli bi sekilde kavusursun insallh bebisine:)

merhabalar kızlarr,
bugün sabah kan vermiştim sonucum 76 çıktı doktorumla da görüştüm gözün aydın tebrikler dedi ama 2 gün sonra tekrar baktırmamı istedi inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim bebeğimi bana bağışlar...

canimm benim coook sevindim.... ne güzel kactir hep güzel haberler okuyoruzz:)) darisi bizlerin basina insallh:)))

Cemrecimm nasilsin ben klomen grubunda cok yazisirdik senin olmustu dusmustuu.burda denk geldikk.insallah yavrun tutunurrr cokk zorrmus cemre klomen kullanma benzemiyo.benimde 9.gunum ve psikolojik olarak coktum.tutmazsa tekrar nasil toparlancam bilmiyorummmm

cansucum hatırlamazmıyım nasılsın ay ne gunler yaşadık bızya ben buraya kaydım maşallah gıt gıte değişiyo gırdığımız bolumler en son nereye gırcem bende bılmıyom canım rabbım olumlu haberler vermek nasıp etsın napalım burda bole geçıcek gunler ozankı gıbı benım geçen cuma oldu transferım bakalım nolucak ıyı duşunelım ıyı olsun senın baya olmuş az kaldı ınşallah guzel haber verırsın bıze.

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlaar Allahım inşallah bu güzel duyguyu hepinize nasip etsinn...inanın sadece kendime dua etmiyorum bizim gibi bekleyen herkese bu duyguyu yaşamasını diliyorum.

çok teşekkür ederim kızlaar Allahım inşallah bu güzel duyguyu hepinize nasip etsinn...inanın sadece kendime dua etmiyorum bizim gibi bekleyen herkese bu duyguyu yaşamasını diliyorum.
mrb cnm seni eski topiklerden hatırlıyorum ilk denemen acıbadem maslaktaydı sonra memnun değildin değiştircektin merkezi
şuan ki tedavin nerde oldu ve sizin sorun neydi acaba?
bu arada değerin inş. katkat katlansın kucağına gelsin bebişin sevindim :KK16:

mrb cnm seni eski topiklerden hatırlıyorum ilk denemen acıbadem maslaktaydı sonra memnun değildin değiştircektin merkezi
şuan ki tedavin nerde oldu ve sizin sorun neydi acaba?
bu arada değerin inş. katkat katlansın kucağına gelsin bebişin sevindim :KK16:

teşekkürler tatlım aminn inşallahh...
evet ilk acıbademde tedavi gördüm negatif sonuç almıştık malesef 2. tedavime bahçeci Dr.Güvenç hocama gittik ve saolsun bize bu günleri göstersi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

evet ilk acıbademde tedavi gördüm negatif sonuç almıştık malesef 2. tedavime bahçeci Dr.Güvenç hocama gittik ve saolsun bize bu günleri göstersi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
inş. bebeişin sonuna kadar sımsıkı tutunsun sana :nazar:
benimde aklımda acıbadem bülent bey vardı 2, seçeneğimde memorial şişliydi
acıbadem topiğinde herkes şikayetçi o yüzden bende haftaya inş. memorialdeyim semra kahramanla rendevum var :18:

canım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende Bahçeciden Güvenç beyin hastasıyım ve inş bende zamanı gelince müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle bunu çok çok istiyorum :KK43:(

bende bende guvenç beyın hastasıtım beşıncı gunum geçmıyo gunler ınşallah bende guzel haberler verırım sıze kızlar hepımızın yuzunu guldursun rabbım.

merhabalar kızlarr,

Yaaaa ne guzel ya bu guzel haberler arka arkaya geliyo.insallahhhh saglikla kucagina alirsin.

bende bende guvenç beyın hastasıtım beşıncı gunum geçmıyo gunler ınşallah bende guzel haberler verırım sıze kızlar hepımızın yuzunu guldursun rabbım.

Yaaaa ne guzel ya bu guzel haberler arka arkaya geliyo.insallahhhh sagliklan kucagina alirsin.

Aslicannnn cnm belirtilerin ne durumdaa...bugun kasik ve bel agrim vardi gecti

kizlarrr bugun cok agrim varr adet agrilari yani bacaklarim kasiklarim cok agriyor:KK43:(( 1o dk bi tuvalete kosuyorum ama korkakorka tabi...gecede rüyamda bile gördüm adet olmusum gercekte de olmasindan cok korkuyorum:KK43:(

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah :) Zor olan kısım tedavi süreci sanıyordum ama beklemek baya sıkıcıymış,kafamı dağıtmak için yapmadığım şey kalmıyor :/ Zaman ne kadar yavaş geçiyormuş...

kizlarrr bugun cok agrim varr adet agrilari yani bacaklarim kasiklarim cok agriyor:KK43:(( 1o dk bi tuvalete kosuyorum ama korkakorka tabi...gecede rüyamda bile gördüm adet olmusum gercekte de olmasindan cok korkuyorum:KK43:(

Herkeste var o agrilarrr cnmm bozma moralini leke bile gelse korkma yerlesme kanamasi olabiliyooo

X