- 13 Mart 2013
- 629
- 2
benımde uç gun oldu transfer olalı suan bel we kasık agrılarım war bu ıkıncı denemem ama psıkolojık olarak kotuyum bana yardım edın arkadaslar
amınnnn canım. benim ilk denemem di. eşimde hareket ve hız problemi vardı. allah yardımcı olsun umarın istediğine ulaşırsın
inşallah canım dua ediyorum hep test günün ne zaman senin?
vallahi dua ediyorum hepimiizn tutsun . olsun canım adet de olsan sen gene de yaptır testi belli olmaz o
28 de ayın test gunum
cnm hayirli olsun....benim debugun 6. günüm günler gecmiyor gercekten nasil bekleyecem bilmiyom allah emeklerimizi bisa cikartmaz insallah......güzel haberlerini duyariz burdan insallahhhh....... [/QUOTteşekkur ederım arkadaşım evet çok zor dedımgıbı kafayı yıycem hatta belkıde yedım nebılım saat kaç ve burdayım yanı zaten durum açık :)hayırlı haberler verırız ınşallah.
kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.
hayırlı olsun arkadaşım. sabaha güzel haberlerle başladık bakalım.
kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.
canım benim çoooooookkk sevindim :)))) sonunda duaların kabul oldu lütfen kendine çok çok dikkat et ilk 2 ay falan çok önemliymiş Allah korusun ters bi durum olabilir lütfen yat ve bol bol dinlen Allahım kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :)))
sağol cansucum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...burda hamileyim yazanlara o kadar çok imrenirdim ki allahım ne zaman ben de hamileyim yazacağım derdim ..işte oldu sonunda.
canım belim çok ağrıdı hala ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi.kasıklarımda batma ve şişkinlik oldu ,gögüslerim ilk günler çok şişmişti ve acıyodu şimdi daha azaldı..genelde adet belirtileri gibi yani sivilceler bile çıktı yüzümde...
umutsuz olma canım allahım ol derse olur bol bol dua et canım....dualarım sizlerle...
Cemrecimm nasilsin ben klomen grubunda cok yazisirdik senin olmustu dusmustuu.burda denk geldikk.insallah yavrun tutunurrr cokk zorrmus cemre klomen kullanma benzemiyo.benimde 9.gunum ve psikolojik olarak coktum.tutmazsa tekrar nasil toparlancam bilmiyorummmmcnm hayirli olsun....benim debugun 6. günüm günler gecmiyor gercekten nasil bekleyecem bilmiyom allah emeklerimizi bisa cikartmaz insallah......güzel haberlerini duyariz burdan insallahhhh....... [/QUOTteşekkur ederım arkadaşım evet çok zor dedımgıbı kafayı yıycem hatta belkıde yedım nebılım saat kaç ve burdayım yanı zaten durum açık :)hayırlı haberler verırız ınşallah.
Kelebe86 bilmiyorum yailk hamileligim cok belirtiliydi ama bunda tik yok o kadar bunaldimki esimle hic konusmuyorum dunden beri,bana konuyu acacak korkusuyla..
Hic belirti olmayipda hamile kalanlar biraz umut veriyor ama(((((
kızlar bnmde dün transferim oldu 5. gün embriyosu 2 tane kondu. 10 gün snra test tarihim. şimdi bn dünü saycakmıyım yani 28 mart mı 29 martmı test tarihim
canım çok sağol. rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun. allah hepimizden güzel haberler almak nasip etsin.
Dsayacaksin tabikiii....yasin kac cnmm
22 cnm.. ozaman 28 mart test günüm hayırlısı olsun inşaAllah snn kaç gün kaldı güzel hbri almana:)