Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

benımde uç gun oldu transfer olalı suan bel we kasık agrılarım war bu ıkıncı denemem ama psıkolojık olarak kotuyum bana yardım edın arkadaslar

canim normal o agrilar benim halen devam ediyor.ama sikinti yapma ve dua et insallah bu sefer güzel haberler veririsin bizlere...

Son düzenleme:
kızlar bugün test günümdü. ben dayanamayıp dün öğleden sonra yaptırdım ve şükürler olsun pozitiff sonuç aldım. çok ama çok mutluyum. umarım sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızdan pozitif haberler alırız. çok dua ediyorum hepimiz için.

hayırlı olsun arkadaşım. sabaha güzel haberlerle başladık bakalım.

canım benim çoooooookkk sevindim :)))) sonunda duaların kabul oldu lütfen kendine çok çok dikkat et ilk 2 ay falan çok önemliymiş Allah korusun ters bi durum olabilir lütfen yat ve bol bol dinlen Allahım kucağına almayı nasip etsin arkadaşım :)))

canım çok sağol. rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun. allah hepimizden güzel haberler almak nasip etsin.

Sagoll sahimcimm aynen bende diyorum brn nezamab hamileyim yazabilcem diye cok icimden geciriyorum.karnim sis aksamlari adet agrilarim oluyo ha oldum diyorum geciyo.sivilceler cikti ay resmen psikolojik iskence yasadiklarimiz:--(canim cokk sewindim rabbim korusun bebeklerini ama sana tavsiyem tek doktor gitme cift doktor git gel tup bebekte ilk uc ay cok onemlii dikkat ett

kızlar bnmde dün transferim oldu 5. gün embriyosu 2 tane kondu. 10 gün snra test tarihim. şimdi bn dünü saycakmıyım yani 28 mart mı 29 martmı test tarihim

Kelebe86 bilmiyorum ya ilk hamileligim cok belirtiliydi ama bunda tik yok o kadar bunaldimki esimle hic konusmuyorum dunden beri,bana konuyu acacak korkusuyla..
Hic belirti olmayipda hamile kalanlar biraz umut veriyor ama (((((

Canim bence isi gucu birakkkk onuncu gunde kan ver tutmadiysa yap temizlini....insallahhh tutmustuer Allahhh bilirr.suan hepimiz cok kotuyuz psikoloji sifir dayanma calisiyoz.ne yedimin ne ictimin tadi var vallahi

canım çok sağol. rabbim dualarımı kabul etti şükürler olsun. allah hepimizden güzel haberler almak nasip etsin.

Kacinci gun enbriosu bideee....kacinci gun yaptin testunii cnmm..bizede edin duaaaaa bizimdeee olsunnnnn.cokkk sewindimmm c nmmmm gozun aydinn

22 cnm.. ozaman 28 mart test günüm hayırlısı olsun inşaAllah snn kaç gün kaldı güzel hbri almana:)

Sanirim yarin gidip vrrcemm kann....onuncu gun cikiyomusss..ne guzel iki embrio tutma sansin cokk yuksekkk cnm umutlu ol yerinde olsam oyle olurdum ozeldemi oldunnn cift koymuyolarr

merhabalar kızlarr,
bugün sabah kan vermiştim sonucum 76 çıktı doktorumla da görüştüm gözün aydın tebrikler dedi ama 2 gün sonra tekrar baktırmamı istedi inşallah bir sorun çıkmaz Rabbim bebeğimi bana bağışlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…