Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Yaa bu topikte kacgundurr bu ne guzelll haberlerr boylee sukurlerr olsunnnn....cokkk sewindimm cnnmm Gozun aydin darisi bizlereee cok guzel spnucun degerin.belirtin varmiydii

aayyy canimm coook sevindim tebrik ederim....saglikli bi sekilde kavusursun insallh bebisine:)

canimm benim coook sevindim.... ne güzel kactir hep güzel haberler okuyoruzz:)) darisi bizlerin basina insallh:)))

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim kızlaar Allahım inşallah bu güzel duyguyu hepinize nasip etsinn...inanın sadece kendime dua etmiyorum bizim gibi bekleyen herkese bu duyguyu yaşamasını diliyorum.

çok teşekkür ederim kızlaar Allahım inşallah bu güzel duyguyu hepinize nasip etsinn...inanın sadece kendime dua etmiyorum bizim gibi bekleyen herkese bu duyguyu yaşamasını diliyorum.
mrb cnm seni eski topiklerden hatırlıyorum ilk denemen acıbadem maslaktaydı sonra memnun değildin değiştircektin merkezi
şuan ki tedavin nerde oldu ve sizin sorun neydi acaba?
bu arada değerin inş. katkat katlansın kucağına gelsin bebişin sevindim

teşekkürler tatlım aminn inşallahh...
evet ilk acıbademde tedavi gördüm negatif sonuç almıştık malesef 2. tedavime bahçeci Dr.Güvenç hocama gittik ve saolsun bize bu günleri göstersi Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

inş. bebeişin sonuna kadar sımsıkı tutunsun sana
benimde aklımda acıbadem bülent bey vardı 2, seçeneğimde memorial şişliydi
acıbadem topiğinde herkes şikayetçi o yüzden bende haftaya inş. memorialdeyim semra kahramanla rendevum var :18:

canım Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin. bende Bahçeciden Güvenç beyin hastasıyım ve inş bende zamanı gelince müjdeli haberimi paylaşırım sizlerle bunu çok çok istiyorum (

bende bende guvenç beyın hastasıtım beşıncı gunum geçmıyo gunler ınşallah bende guzel haberler verırım sıze kızlar hepımızın yuzunu guldursun rabbım.

Yaaaa ne guzel ya bu guzel haberler arka arkaya geliyo.insallahhhh saglikla kucagina alirsin.

bende bende guvenç beyın hastasıtım beşıncı gunum geçmıyo gunler ınşallah bende guzel haberler verırım sıze kızlar hepımızın yuzunu guldursun rabbım.

Yaaaa ne guzel ya bu guzel haberler arka arkaya geliyo.insallahhhh sagliklan kucagina alirsin.

Aslicannnn cnm belirtilerin ne durumdaa...bugun kasik ve bel agrim vardi gecti

kizlarrr bugun cok agrim varr adet agrilari yani bacaklarim kasiklarim cok agriyor(( 1o dk bi tuvalete kosuyorum ama korkakorka tabi...gecede rüyamda bile gördüm adet olmusum gercekte de olmasindan cok korkuyorum(

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah :) Zor olan kısım tedavi süreci sanıyordum ama beklemek baya sıkıcıymış,kafamı dağıtmak için yapmadığım şey kalmıyor :/ Zaman ne kadar yavaş geçiyormuş...

kizlarrr bugun cok agrim varr adet agrilari yani bacaklarim kasiklarim cok agriyor(( 1o dk bi tuvalete kosuyorum ama korkakorka tabi...gecede rüyamda bile gördüm adet olmusum gercekte de olmasindan cok korkuyorum(

Herkeste var o agrilarrr cnmm bozma moralini leke bile gelse korkma yerlesme kanamasi olabiliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…