Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Sahinñnn cokkk mutluuuu oldumm darisii burdakilerinnnn hepimizin basinaa bi anlattt bakalimmmmm ne belirtin vardi sende umutsuzdun dimii.bende umutsusuzmm.
Kendimden cokk esime uzulcem

sağol cansucum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...burda hamileyim yazanlara o kadar çok imrenirdim ki allahım ne zaman ben de hamileyim yazacağım derdim ..işte oldu sonunda.
canım belim çok ağrıdı hala ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi.kasıklarımda batma ve şişkinlik oldu ,gögüslerim ilk günler çok şişmişti ve acıyodu şimdi daha azaldı..genelde adet belirtileri gibi yani sivilceler bile çıktı yüzümde...
umutsuz olma canım allahım ol derse olur bol bol dua et canım....dualarım sizlerle...

Ayy canım benim acaba şuanda kaç kişisiniz, 2 mi yoksa 3 müüüü:KK1::nazar::nazar:[/Q

canım 21 nde yaptır tekrar yaptır testi tamam mı belki vardır ya umutsuz olma..

bilmiyorum 2 miyiz 3 kişi mi inşallah benimle kalırlar...kesesini görseydik bi orda olduğuna inanırdım şimdi inanamıyorum ....

tebrik ederim ,ilk seferde güzel haber almak çok güzel bir duygu olsa gerek .

bende bu ay sonu başlıyorum tedaviye .5 yıllık evliyim ,2 yıldır olmuyor .Eşimde sorun.Sayı az .

atlanta inşallah bir güzel haberde sen verirsin .:KK31:

tedavin hayırlı olsun canım darısı isteyen emek veren herkese olsun inşallah...canım benim eşimde de aynı problemler hatta dna hasarı vardı ona rağmen tuttu.erkek sorunlu olunca tüpte başarı şansı daha yüksek kadın sorununa oranla...

Canimmm ya hic umudum kalmadi ilaclari almadim bugun.adet agrim ve kasiklarimda herzamanki gibi guruldamalar var. Bize dua edin..

canım ya niye böyle umutsuz oluyorsun ilaçlarını almaya devam et hele bi testi yaptır sonra yine bırakırsın olmadıysa acelen ne bukadar....tevekkülle beklemen lazım bizim sınavımız da bu sabırlı olmak.....
benim de adet belirtilerim vardı ama bak sonuç ööyle olmadı allahıma şükürler olsun inşallah senin de böyle olur şu an yazarken ezan okunuyor inşallah dualarım kabul olur da sen ve diğer bekleyen bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini alırım........

canım ya niye böyle umutsuz oluyorsun ilaçlarını almaya devam et hele bi testi yaptır sonra yine bırakırsın olmadıysa acelen ne bukadar....tevekkülle beklemen lazım bizim sınavımız da bu sabırlı olmak.....
benim de adet belirtilerim vardı ama bak sonuç ööyle olmadı allahıma şükürler olsun inşallah senin de böyle olur şu an yazarken ezan okunuyor inşallah dualarım kabul olur da sen ve diğer bekleyen bütün arkadaşlarımın güzel haberlerini alırım........

Inan hala gelmedigi Icin umutladim.cokkk saol senin duan Allah katinda Kabul gorur cok saol.belirtilerim ayni senin yazdiklarîn gibi insallah olur.

Arkadaslar bana umut verici bir cevap yazarsaniz cok mutlu olucam:KK43:
Transferin altinci gunu bugun.. Dun sadece ikindi uykusuna yattim ve uyandiyimda hic ama hic belirtim kalmadi anlamiyorum:KK43:
O öfkeyle evimi temizledim, cocuk zaten dustu diye bugun gene ise gittim ve hic dikkat etmedim kendime ilaclari birakmayi dusunuyorum..
Benim gibi hic belirti olmayipda hamis olan varmi??

Arkadaslar bana umut verici bir cevap yazarsaniz cok mutlu olucam:KK43:
Transferin altinci gunu bugun.. Dun sadece ikindi uykusuna yattim ve uyandiyimda hic ama hic belirtim kalmadi anlamiyorum:KK43:
O öfkeyle evimi temizledim, cocuk zaten dustu diye bugun gene ise gittim ve hic dikkat etmedim kendime ilaclari birakmayi dusunuyorum..
Benim gibi hic belirti olmayipda hamis olan varmi??

canim benim daha simdiden niye umutsuzlaniyorsun anlamadim,burda okadar cok okudumki hic bir belirtisi olmayipta hamile olanlari, bircok belirtisi olupta hamile olmayanlari....test yapmayana kadar anlayamazsin öyüzden kendini simdiden yorma..

tebrik ederim ,ilk seferde güzel haber almak çok güzel bir duygu olsa gerek .

bende bu ay sonu başlıyorum tedaviye .5 yıllık evliyim ,2 yıldır olmuyor .Eşimde sorun.Sayı az .

atlanta inşallah bir güzel haberde sen verirsin .:KK31:

hayirli olsun canim tedavin insallah ilk seferde basariyla sonuclanir...sayinin az olmasi cokta önemki degil tüp bebekte.stres yapma insallah hayirli bi sonuc alirsin.

Kelebe86 bilmiyorum ya :KK43: ilk hamileligim cok belirtiliydi ama bunda tik yok :KK43: o kadar bunaldimki esimle hic konusmuyorum dunden beri,bana konuyu acacak korkusuyla..
Hic belirti olmayipda hamile kalanlar biraz umut veriyor ama :KK43:(((((

Kelebe86 bilmiyorum ya :KK43: ilk hamileligim cok belirtiliydi ama bunda tik yok :KK43: o kadar bunaldimki esimle hic konusmuyorum dunden beri,bana konuyu acacak korkusuyla..
Hic belirti olmayipda hamile kalanlar biraz umut veriyor ama :KK43:(((((

:KK43:((( cok iyi anliyorum seniii:KK43:( canim benimm sikma kendini simdeden ilaclarini da birakma...

bugün transferimin 3. günü ne kasık ne bel ağrılarım var.......ama daha önceki transferimde bütün belirtileri yaşamama rağmen sonuç negatifti.
karmakarışığım anlayacağınız :KK43:((

benımde uç gun oldu transfer olalı suan bel we kasık agrılarım war bu ıkıncı denemem ama psıkolojık olarak kotuyum bana yardım edın arkadaslar

Canim bende daha cok adet once si kasiklarda sesler geliyor gurul gurul agri var ama cok degil. Adet olsamda mecburen cuma Kan testi yapip dr yolayacagim .saatkule dua et duan tutar senin hepimiz Icin:KK43:)()

vallahi dua ediyorum hepimiizn tutsun . olsun canım adet de olsan sen gene de yaptır testi belli olmaz o

slm kızlar bugün test günümdü ve testimi yaptım. sonuç: 580. allahım cok güzel bir duygu. şuan cok mutluyum. bu duyguyu yaşamayı allahım herkese nasip etsin . inşallah bebeğimi kucağıma alacağım günde gelir))))::::::

süper canımmmmmmmmmm çok sevdindmmmmmmmmm hadi hayırlım olsun . senden de çift bebek sesleri gelior :)

X