iyi pazarlar herkeşlereeeeeee
nasılsınız iyi misinizzzz
ben iyiyim işte...
yarın zeynep kamile gideceğim, artık oraya gitmenin zamanı geldiii...
smear testim de ufacıkk bir sorun çıktı ve ancak oradaki doktorlar tedavi edermiş...
bakalım sonra neler olacakkkkkk
Canim iyiyiz insallah sende iyisindir testlerin sonunda insallah hayirli haberlerle gelirsin duam seninle pozitif. Ablamiz miamayadan habrr carmi nasil iyimi merak ediyorum onu
Canım selam,
Smearda çıkan sonucu googladım da oyle çok sıkıntılı gelmedi sonuçlar, hemen halledilecek birşeymiş gibi duruyor, hayırlısıyla hallolsun da, çok geçmiş olsun ayrıcana, gelince detaylı konuşuruz... Sıkmıyosun canını dimi?
Bende cuma regl oldum nihayet, belki hazirandaki regle başlar tüp bebek süreci diye umutlandım...
Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Kızlar bişey danışcam size.bugün 12 de transferim oldu.yarım saat 40 dk yattıktan sona kalktım ilaçlarım yazıldı wc ye girdim ama çok dikkatli yaptım:)sona ewde yine tuvalete girdiğimde akıntım oldu bayasizdede olmuşmuydu
Hayirlisi olsun tedavin ilk once canim ben transferden sonra 4 saate yakin yattim ve hastanede lazimlikverdiler ayaga kaldirmadilar ama benden akinti gelmedi belki digerarkadaslardan gelmistir yat dinlen canim cok kafana gamma bazen transfer esnasinda rahim icine ilacda verebiliyorlar
şimdik kısaca benden haberler
dün sabah aç karnına gittiğim kamil zeynepte saat 11'e kadar bekledim,kolpos olucam diye, tam beni çağırdılar, bir baktılar ki , gebelik testi istememişler...
neysemm yaptılar ve haliyle öğleden sonraya kaldımmm kolpos kolposss
hayatımda negatif çıkan gebelik testine bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi inanın
öğleden sonrasını hastanede pinekleyerek geçirmeyeyim diye , miacım mayacımla , bebekleri erkenden dünyaya gelmiş bir arkadaşımızı ziyaret için , yattığı hastaneye gittik..
meğersem benim , yatışımı yapmışlar kamil zeynepte , benim hastaneden hiç ayrılmamam gerekiyormuş..
ama ben hastaneden ayrılmadım ki... o hastaneden başka hastaneye gittim yani , sonuçta hastane..
tabii bizim ger dönüş biraz gecikince hastane fellik fellik beni aramış, anons yaptırmışlar
neyse Allahtan kolposkop bana kızıp toptan rahimi almadı... neysem sıktı ilaçları falannn , iyice bir inceledi, Allahım yaaa , anlatımıma bak
sonra saat 8 - 10 - 12 yönlerinden 3 parça aldı , patolojiden ne gelecek bekleyelim diye... ama gördüğü kadarı ile bir sorun çıkmayacakmış.. ee nasıl görmesinn , mikroskopla baktı, yuhh yanii
neysee netice deeeee , 15 gün koca yasak , 3 ay hamilelik yasak , 3 hafta sonra sonuç çıkacak , ona göre bakacağız işte..
öpüyorummm hepinisiiiii
evettt oğluşum kendını kabak gıbı hemen gösterdı prensım oluyo çok mutluyum rabbım herkese sağlıklı hayırlı ve gonlunde olanı nasıb etsın ınşallah....
evettt oğluşum kendını kabak gıbı hemen gösterdı prensım oluyo çok mutluyum rabbım herkese sağlıklı hayırlı ve gonlunde olanı nasıb etsın ınşallah....
Canlar bişey sorcam progesteron jel kullanıyozya.o idrar testinin pozitif çıkmasına sebep olmaz demi.hevesledim bi yapıyım:))bu zamana kadar hiç yapmadım idrar testi nasıl bişey merakım gştsin:)
tüp bebek transferi sonrası idrar testi hemen pozitif göstermez sevgili arkadaşım , bence henüz çok erken. yaparsan negatif çıkarsa üzülme lütfen.
transferden 10 gün sonra falan yaparsan , o da erken tutunduysa belki pozitif olur ama öncesinde zor.
bence testlere ve sonuçlara kafayı takmadan , doktorunun verdiği test gününde kanda gebeliğe baktır.
dilerim senin ve bebeğin için her şey yolunda gider
Bendee hamileyim kızlar hemde ikizlerim olcak allah izin verirse:)