canım topikdaşlarım , sevgili kader ortaklarımm, topiğimizin gülleri...
herkeşlere merhabaaaa
Allahıma binlerce kez şükürler olsun diyerek başlıyorum.
bugüne kadar sizi yalnız bıraktığım için kusuruma bakmayın...
artık elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım.
bugün sizlere 7 + 1 günlük hamile breezey olarak yazıyorum.
Çok şükür bebeğimizin daha doğrusu bızdığımın kalp atışlarını da gördüm ve duydum... 10,5 mm lik minnak kendisini de gördüm.
tıpkı ben
Rabbim bebek sahibi olmak için çabalayan dileyen herkese en kısa zamanda sağlıkla huzurla hamile kalmayı nasip etsin.
Bebeklerinin doğumunu bekleyen , göbüşlerinde onları büyüten herkeslere de sağlıklı huzurlu hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Rabbim mucizesini isteyen dileyen dua eden kim varsa herkese nasip etsin.
ben ve bızdığım , bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
hep iyi haberlerimizi mutluluk haberlerimiz paylaşalım birbirimizle...
ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.
bütün dertler bütün sorunlar önemsiz kalır , yeter ki Rabbim tamamdır desin,vaktidir olsun desin.
hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum...:44:
ayyy pardon kucaklıyoruz ve öpüyoruz
Selam canlarrrr
Senden haber bekliyordum bnde, inan cokkk ama cokkkk sevindim hayırlısı ile allah kucagına da almayı nasip etsin. Gelişmelerden bizleri de muhakkak haberdar et
Opuyorum
canım topikdaşlarım , sevgili kader ortaklarımm, topiğimizin gülleri...
herkeşlere merhabaaaa
Allahıma binlerce kez şükürler olsun diyerek başlıyorum.
bugüne kadar sizi yalnız bıraktığım için kusuruma bakmayın...
artık elimden geldiğince burada olmaya çalışacağım.
bugün sizlere 7 + 1 günlük hamile breezey olarak yazıyorum.
Çok şükür bebeğimizin daha doğrusu bızdığımın kalp atışlarını da gördüm ve duydum... 10,5 mm lik minnak kendisini de gördüm.
tıpkı ben
Rabbim bebek sahibi olmak için çabalayan dileyen herkese en kısa zamanda sağlıkla huzurla hamile kalmayı nasip etsin.
Bebeklerinin doğumunu bekleyen , göbüşlerinde onları büyüten herkeslere de sağlıklı huzurlu hamilelikler doğumlar nasip etsin.
Rabbim mucizesini isteyen dileyen dua eden kim varsa herkese nasip etsin.
ben ve bızdığım , bizden dualarını iyi dileklerini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz.
hep iyi haberlerimizi mutluluk haberlerimiz paylaşalım birbirimizle...
ne olursa olsun umudumuzu yitirmeyelim.
bütün dertler bütün sorunlar önemsiz kalır , yeter ki Rabbim tamamdır desin,vaktidir olsun desin.
hepinizi kocaman kucaklıyorum ve öpüyorum...:44:
ayyy pardon kucaklıyoruz ve öpüyoruz
hoşgeldin ablam nirelerdesin şimcik hesap ver bakem:) şaka şaka seni iyi anlıyorum ablacım hamilelik psikolojisi yani normal:)
senin ve bızdığının iyi olmasına gerçekten çok sevindim. yerim kız ben onun pıtpıtlarını:)
bizde yakışıklı pakışıklı oğluşumla sizi öpüyoruz.kendine ve minnağına iyi bak arada yaz,yoksam topikten ses çıkmıyo iyice öksüz bıraktk valla:)
ayy Allahım tüm isteyenleri bu tarifi zor mucizenle müjdele, herkesi hayırlısıyla melek yavrularına kavuştur inş... AMİN
Slm kader Arkadaslarım
Sonunda 23. Hafta da öğrendik ki biz oğlumuZ olacak inşallah :)
Bukadar gecikince ve diğer bütün belirtiler kız olacağa benzeyince ve erkek olduğunu duyunca şaşırdık tabi :)))
Sizinle paylaşmak istedim.
Darısı bekleyen herkesin başına :)
1.tüp bebek denememde sizlerle yola çıkmış ve sonuç olarak hamileliğimi paylaşmıştım ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı.bugün foruma bakarken çok duygulandım herkes birer birer hamile kalmış çok seviindim.şuan 2.tüp bebek denememdeyim transferim oldu ve bekliyorum Allah hayırlısını nasip etsin dualarınızı bekliyorum
1.tüp bebek denememde sizlerle yola çıkmış ve sonuç olarak hamileliğimi paylaşmıştım ne yazıkki düşükle sonuçlanmıştı.bugün foruma bakarken çok duygulandım herkes birer birer hamile kalmış çok seviindim.şuan 2.tüp bebek denememdeyim transferim oldu ve bekliyorum Allah hayırlısını nasip etsin dualarınızı bekliyorum
bugün kaçıncı günündesin bilmiyorum ama yakınlarda test sonucu alacak yada yaptıracak belki de yaptırmış olmalısın.
dilerim güzel haberler alırsın , dilerim sağlıklı bir hamilelik yaşarsın arkadaşım :))
beni de sorarsanız eğer , Rabbime şükürler olsun , mucizem bızdığım neredeyse 3 aylık oldu.
ikili testimi vardı bugün... ölçümleri yapıldı , kan verdim ve sonucunu doğal olarak da testin gerçek sonucunu haftaya alacağım.
yaş 42 olunca risk yükseliyor ama doğal bir gebelik olduğu için de ben çok umutluyum bızdığımdan.
Rabbim utandırmasın ...
kimseyi evlat hasretiyle sınamasın , kucaklarını boş bırakmasın , mucizesini isteyen , dileyen , bekleyen herkese göndersin :))
Kizlar bacilar nasilsin insallah hersey yolundadir bebislerlee biz 28 haftalik olduk. Brezeyyy ablammm ins iyisindir
tüp bebek sürecimde çook takip etmiştim topiği, bugün bir bakayım dedim ve bir sürü hamile haberleri inanın çok çok sevindim, duygulandım. Allah hepimizi sağ salim kavuştursun meleklerimize. Bekleyen arkadaşlarımıza da Allah inşallah tez zamanda bu mucizeyi yaşatır. Hepinizi çok tebrik ediyorum arkadaşlar. :)
bizi iyiyiz kuzum çok şükür , sen ve bebişin nasılsınız bakalım
tebrik ederim bu arada 28. haftanızı , çoğu gitmiş azı kalmış, Rabbim sonuna kadar sağlıkla huzurla gitmeni nasip etsin canım.
dün yine nene oldum ben , kızımın kızçesi çok şükür sağlıkla dünyaya geldi.
darısı sana ve tüm doğum için gün sayanlara...
ben ve bızdığım ise Allahıma şükürler olsun , 13 haftalık olduk. dilerim ben de kucağıma aldığım günleri görürüm.
seni ve topiğimizin bütün güllerini öpüyorum.
canım nasılsın, oooohh Maşallah herkesn bebişi sağlıkla büyüyodur inş...bebişinle aranız nasıl bakem:) mutlu sona inş herkes hayırlısıyla yaklaşıyo, heyecan gitgide dahada artıyo ama bacılar artık topiğe uğramıyo haberdar etmiyolar yaa. sende Maşallah 29.haftanın içindeymişin peki meleğinin cinsiyeti neydi?
buarada şükürler olsunki bizde yakışıklı pakışıklı oğluşumla 31.haftamıza giriverdk:):) hamileliği yaşamak çok farklı çok özel bi duyguymuş insan ancak yaşayınca anlıyo.içinde sana ait bi parçan, canından can olmasını bilmen onun hareketlerini hissetmek çok çok harikaymış yaa.annelik daha doğmadan ona bağlanmakmış... Rabbim isteyen herkese inş bu güzel duyguyu yaşatsın.
bizlerde inş hayırlı ve sağlıckla meleklerimizi kucağımıza aldığımz günleride görelim inş...
Canim ben sagol biz iyiyiz valla evwt diger kizlarim cok merak ediyorum ama kimseden haber yok annelik baska bir duygu ben ikinciye yasiyorum benimde bir afetim olacak teyzesi ben aralik topigindeyim Insallah sag saglim bu gunlerimizj atlatip evlatlarima kavusuruzzzzzzz