Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kizlarr kizlarrrr nasilsiniz yahu kimse kalmadi oksuz kaldi ben cindeyim yazamiyrum cok fazla buarada 13 hafta kizin olacak dedi degismeZse bakalim bir kizim var ikinci prenses geliyor saglikla gelsin hos gelsin seca getirsin. Sizleri opuyorumm brezeyy

kızlar hayırlı olur kuzum benim..dilerim sonuna kadar sağlıkla huzurla gidersin.:KK16:

Bendee hamileyim kızlar hemde ikizlerim olcak allah izin verirse:)

çok güzel canım , hayırlı uğurlu olsun.:KK9:
Rabbim sonuna kadar gitmeni , bebeğini kucağına almanı nasip etsin .:KK16:

Herkeslere hayırlı kandiller :KK16:

selam kızlar nasılsınız.epeydir topiğe uğrayamıyodum ama kismeler kalmamiş yaa:KK43: hepinizi çok özledim valla. breezy ablam, miamayacık,miranda bütün topikdaşlarım iyilerdr inş. valla mide bulantısı,taşınma telaşası şu bu derken görüşmeyeli nerdeyse 2.5ay olmuş galiba.ama şükür baştaki gibi değilim son haftalarda daha rahatım, sabahları bide gün içinde ara ara hafif mide bulantıları oluyo ama bu halime binlerce şükür. buarada bütün hamişleri kutluyorum Rabbim meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. benim minnoş erkekimde buaralar yavaştan kendini hissettirmeye başladı:)müthiş bi duygu ya,o pıtpıtlar bile insanı mest ediyo valla.Rabbim cümle isteyenlere bu güzel duyguyu tattırsn inş. dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum...

selam kızlar nasılsınız.epeydir topiğe uğrayamıyodum ama kismeler kalmamiş yaa:KK43: hepinizi çok özledim valla. breezy ablam, miamayacık,miranda bütün topikdaşlarım iyilerdr inş. valla mide bulantısı,taşınma telaşası şu bu derken görüşmeyeli nerdeyse 2.5ay olmuş galiba.ama şükür baştaki gibi değilim son haftalarda daha rahatım, sabahları bide gün içinde ara ara hafif mide bulantıları oluyo ama bu halime binlerce şükür. buarada bütün hamişleri kutluyorum Rabbim meleklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inş. benim minnoş erkekimde buaralar yavaştan kendini hissettirmeye başladı:)müthiş bi duygu ya,o pıtpıtlar bile insanı mest ediyo valla.Rabbim cümle isteyenlere bu güzel duyguyu tattırsn inş. dualarınızı eksik etmeyin kızlar, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum...

oyy minnak tuuuuuuuuuuuuuuubammm , oğluşumuz ve sen iyisin demekk:KK16:

kısmet olupta buluşamadık seninle, başka sefere artık ne diyelim.
miacım mayacımla , mirandacımla , elfjemle buluştuk biz ...oturduk,sohbet ettik. çok eğlendik, mutlu olduk ve birbirimizi tanıdığımıza çok memnun olduk.

hatta miacım mayacım ve mirandacımla birden fazla buluştuk.
hatta haftaya pazartesi , miacım mayacım kocacığıyla bize gelecek.izmire taşınıyorlar ya , kuzum gitmeden görüşelim bir daha dedi.

keşke sen de olabilsen..kendini iyi hissettiğin zamanlarda , görüşmek istersen, haber ver yeter , tamam mı tuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm:KK19:

oyy minnak tuuuuuuuuuuuuuuubammm , oğluşumuz ve sen iyisin demekk:KK16:

kısmet olupta buluşamadık seninle, başka sefere artık ne diyelim.
miacım mayacımla , mirandacımla , elfjemle buluştuk biz ...oturduk,sohbet ettik. çok eğlendik, mutlu olduk ve birbirimizi tanıdığımıza çok memnun olduk.

hatta miacım mayacım ve mirandacımla birden fazla buluştuk.
hatta haftaya pazartesi , miacım mayacım kocacığıyla bize gelecek.izmire taşınıyorlar ya , kuzum gitmeden görüşelim bir daha dedi.

keşke sen de olabilsen..kendini iyi hissettiğin zamanlarda , görüşmek istersen, haber ver yeter , tamam mı tuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm:KK19:

şükür iyiyiz teyzesi. he ya hiç deme be ablam buluşmalara gelmek bi nasip olmadı ama inan fırsatımda olmadı.
sıpamla uğraş derken:) bide evle, taşınmayla uğraş beni çok yordu daha bikaç hafta oldu rahatlıyalı. şimdide kayınvalidemler gelecek:) yarın için yavaş yavaş hazırlık yapıyom işte.
ama dünden beri işi gücü pek takmıyom, bebekim acaba nezaman pıtpıtlar die oturup onu dinliyom:) eşsiz bi duyguymuş insan yaşayınca annesinin kıymetini anlıyo.oturup salya sümük ağlıyom valla:) Rabbim herkesi mutluluktan ağlatsın inş...

eee nerde bu topiğin kıslarııı..:KK23:
hımmm ,:44:
sabriya en son çindeydi :KK31:
miacım mayacım kuzum , artık İzmirli oldu:KK16:
tuuuuuuuuuuubammm evinde:KK31:
elifim kuzumm Tr de
selcanım kuzum Holland da , bebek bekliyor:KK9::KK16:
Mirandacım oğluşunu büyütüyor:KK49:

ben burdayımm :KK37:

ee bi benle olcak iş mi yahuuu:KK52:

nirdesinizzzzzz:KK55:

topikk sana bir haberim varrrr:KK16:

sıkı dur bakk tamam mıııı:KK53::KK51:

topikkkkkkk ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:KK49:

4 +1 günlük oldum bugünnnnnnnn:KK53:

benim için dua eden arkadaşlarıma selam söyle olur mu, Rabbim hepsinden razı olsun.:KK16:
onlara da bebişlerini nasip etsin. kucaklarını boş bırakmasın.:KK16:

hoşçakal topikkk görüşürüz , gelirim ben yineee:KK3::KK5:

benim için dua eden arkadaşlarıma selam söyle olur mu, Rabbim hepsinden razı olsun.:KK16:

Bu topike sabah senin müjdeni ben verecektim emme, ablam bendenden hızlı çıktı kızlar:)
burdan yine söylüyorum hayırlı uğurlu olsun, tebrikler ablacımm..
Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inş. AMİİİNN...
daha nice böyle süpriz hamiş haberleri almak dileğiyle... hepinizi kocaman öptümmmm...

Gözün aydın canım tüplemi oldu kendiliğindenmi:)

Bu topike sabah senin müjdeni ben verecektim emme, ablam bendenden hızlı çıktı kızlar:)
burdan yine söylüyorum hayırlı uğurlu olsun, tebrikler ablacımm..
Rabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına aldığın günleride göstersin inş. AMİİİNN...
daha nice böyle süpriz hamiş haberleri almak dileğiyle... hepinizi kocaman öptümmmm...

sağ ol tuuuuuuuuuuuubam tekrar:KK19:
hepimize , herkese böyle güzellikleri nasip etsin , sonuna kadar sağlıkla mutlulukla huzurla gidelim.:KK16:

kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim , tez elden kavuşsun herkes evlatlarına.:KK16:

Gözün aydın canım tüplemi oldu kendiliğindenmi:)

Allahıma şükürler olsun ki arkadaşım , doğal yolla oldu.:KK16:
Rabbimin mucizesi bu mübarek günlerde geldi.:KK31::KK49:

Umudunuzu ne olur yitirmeyin , sabırla ve dua ile her zaman istemeye devam edin.:KK31:
Vakti zamanı geldiğinde kavuşacağız hepimiz , buna emin olun.:KK16:

sağ ol tuuuuuuuuuuuubam tekrar:KK19:
hepimize , herkese böyle güzellikleri nasip etsin , sonuna kadar sağlıkla mutlulukla huzurla gidelim.:KK16:

kimseyi evlat hasretiyle sınamasın Rabbim , tez elden kavuşsun herkes evlatlarına.:KK16:

Allahıma şükürler olsun ki arkadaşım , doğal yolla oldu.:KK16:
Rabbimin mucizesi bu mübarek günlerde geldi.:KK31::KK49:

Umudunuzu ne olur yitirmeyin , sabırla ve dua ile her zaman istemeye devam edin.:KK31:
Vakti zamanı geldiğinde kavuşacağız hepimiz , buna emin olun.:KK16:

canım ablam yaa. inan hamilelik okadar farklı güzel duygular tattırıyoki insana her bi evresini heyecanla bekliyosun hadi kese göründü,kalp atışı duyuldu, hareketlendi, daha sonra ben nezaman hareketlerini falan hissedicem diye böyle böyle gidiyo.....
zaten bebeğinin sağlıklı bişekilde büyüdüğünü görünce hele bide hareketlerini hissetmeye başlayınca nebileyim daha bi farklı ruh haline giriyo insan, yeterki yavrum iyi sağlıklı olsunda ben bütün zorluklara acılara dayanırım diyosun.demekki annelik böyle bişeymiş, insan yaşayınca anlıyo ki nasip olursa zaman ilerledikçe dahada farklı duygular tadıcaz inş
Dediğin gibi Rabbim kimseyi bu eşsiz güzel duygudan mahrum bırakmasın inş ablacım...

Ç

Çooook sevindim breezey abla, hele doğal yolla olmasına daha çok sevindim. Sen okadar çok inandınki, sabrına ve pozitifliğine hayrandım zaten. Hayırlı uğurlu olsun. Rabb'im olmayanlara da nasip etsin.

Ç

Çooook sevindim breezey abla, hele doğal yolla olmasına daha çok sevindim. Sen okadar çok inandınki, sabrına ve pozitifliğine hayrandım zaten. Hayırlı uğurlu olsun. Rabb'im olmayanlara da nasip etsin.

aminn canım , sağ ol var ol..:KK19:
darısı herkesin başına olsun , hayırlısıysa tez zamanda olsun.:KK16:

kısmetse haftaya cuma kesesini görmeye gideceğim bebişimin..

kadifeden kesesiiii:KK24:
bakalım nerden gelecek sesi:KK34:

Sizin adınıza gercekten cokkkk sevindim allah hayırlısı ile kucagınıza almayı da nasip etsin guzel haberlerinizin devamını bekliyorummmm 🍼🍼🍼

Sizin adınıza gercekten cokkkk sevindim allah hayırlısı ile kucagınıza almayı da nasip etsin guzel haberlerinizin devamını bekliyorummmm 

teşekkür ederim.
tam olarak hatırlamıyorum ama durumunu , dilerim senin de güzel haberleri alırız.
sevgilerimle:KK19:

aminn canım , sağ ol var ol..:KK19:
darısı herkesin başına olsun , hayırlısıysa tez zamanda olsun.:KK16:

kısmetse haftaya cuma kesesini görmeye gideceğim bebişimin..

kadifeden kesesiiii:KK24:
bakalım nerden gelecek sesi:KK34:

Ablacim vay vay vay hayirli ugurlu olsun sasirdim ne mutlu ya allahim tamamini erdirsin halaylar cekilsin rabbime hamd olsun guZel yurekli kadin

Ablacim vay vay vay hayirli ugurlu olsun sasirdim ne mutlu ya allahim tamamini erdirsin halaylar cekilsin rabbime hamd olsun guZel yurekli kadin

canım kuzum teşekkür ederim.:KK19:
önce Rabbimin mucizesi ...sizlerin de yürekten duaları.:KK16:

daha güzel günlerimiz olsun, hep güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah:KK9::KK31::KK49:

ne zamandır girmiyordum ve sizi çok çok çok özledim kuzularım :) biz artık 21+3 olduk kızım ve oğluşumla :) brezeey ablamızn hamişliğinede çok çok sevindk :KK70: artık bizde ona diyoruz ki ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler :) yerim sizi ben ya hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarım :)

Merhaba arkadaşlar
Carsamba gunu 5.kez transfer yapıldı ve 2 melek'in şu an benimle birlikte bu yolculuga devam etmesi için dua ediyorum. Gecen seferler ile karşılaştırdıgımda herhangi bir belirtim yok ama bircok kişinin belirtisi olmadan olumlu sonuç almasına ragmen yine de acabalar yaşıyorum.Allahım bu kez hayırlısı ile bana da anne olmayı nasip eder inşallah🍼🍼🍼 dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum yoksa bu 7 gun geçmez bana...

Merhaba arkadaşlar
Carsamba gunu 5.kez transfer yapıldı ve 2 melek'in şu an benimle birlikte bu yolculuga devam etmesi için dua ediyorum. Gecen seferler ile karşılaştırdıgımda herhangi bir belirtim yok ama bircok kişinin belirtisi olmadan olumlu sonuç almasına ragmen yine de acabalar yaşıyorum.Allahım bu kez hayırlısı ile bana da anne olmayı nasip eder inşallah🍼🍼🍼 dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum yoksa bu 7 gun geçmez bana...

Cevizim allahim dualarini dileklerini insallah kabul eder insallah muciEn seninle olur kardesim

X