Kuzummm calismalarin sonucu ne zaman belli olacak heyecanla bekliyorummmm
şafak 2 haziran kuzum:18:
hayırlısı bakalım
bu taraflara gelince haber ver , görüşelim..
yani eliften önce olursa...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm calismalarin sonucu ne zaman belli olacak heyecanla bekliyorummmm
şafak 2 haziran kuzum:18:
hayırlısı bakalım
bu taraflara gelince haber ver , görüşelim..
yani eliften önce olursa...
Arkadaşlar umarim herkes iyidir.uzun zaman vskit ayiramadim maalesef...yorgunluk ve mide bulantisi beni çok yoruyor...insallah sizlerde haberler güzeldir.
Hadi bakalım az kalmış hayirlisi olsun.ben suan annemdeyim :) pazartesi gorusmek isterim ama olani tutturabilirsem yarin aksam haberleselim
çok özledim hepinizi .. herşey çok güzel gidiyor ikizlerimle hala yola devam ediyorum :) geçen cuma günü birirnin yüksek ihtimal erkek bebiş olacağını öğrendik öbür sıpam hala poposu dönük bacak hareketleri yapıyor bize :)) erkek bebişim ise küçücük yerde taklalar atmaya devam ediyor minicik bir bebek bunu nasıl başarıyor anlamıyorum :)))şuan 11+5 günlük olduk gelecek pazartesi detaylı ultrasonumuz var kısmetse :) ense kalınlıkları ölçülecek miniklerimin :) mide bulantılarım ara ara devam etmekte fakat ben artık takmıyorum onu :) bugün mesla kendimi hiç hamile gibi hissetmedim herşey çok normaldi büyüyen göbüşümü aynada görmek beni mutlu ediyor kilo aldığına benim kadar sevinen başka kişiler varmı çok merak ediyorum :) eşim bu gidişle doğuma kadar 20 kilo alırsın sen diyor şimdiden 2 kilo almışım gerçi ilk zamanlarda verdiğim kiloyu geri aldım hepsi bu :)) sizleri de çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır ..tedavisine yeniden başlayacak olan arkadaşlarım için hergün dua ediyorum ..rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün ..bebişlerine kavuşan arkadaşlarımda inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)
Haberlere çook sevindim, popişini donen kız mı acaba gostermiyor oyle uluorta
Ben haziran başı Türkiyedeyim (4-5-6-7 haziran), kızlarla buluşalım diyoruz, sen de gelebilirsin inşallah, tanışmayı çok isterim...
topikkkkkkkkkkk napıyosunnnn
kimsecikleri kalmamış buu topiğin... yazık bu topiğe yazıkkkk
nirdesinizzzzzzz
Mart kapıdan şutladı, Eylülde geel olduk... Mecbuuurrrr
Naparsın? yumurtan çatlayacaktı, ne zaman bakcas teste?
mecbuuuurrrr kuzumm napacasss
çatladı ki yumurtam geçen hafta...
beklemedeyimm.. beklemek en sevmediğim şeylerden ama mecbuuuuuuurrrr
selcanımla sohbet ederken , ufak bir hesap yaptık.:44:
şimdi ben , 13 mayısta gittiğimde 16 mm çapında yumurtam vardı.
15 mayısta gittiğimde ise çatlamıştı , yoktu,doktorum görememişti.
şimdi bu hesapla , hani regl başlangıcı ovulasyondan 14 gün sonra mantığı ile gidersek 27 - 29 mayıs arası olmam gerekiyor ...yani öyle düşünüyorum.
hesaplayıcıya göre 3 haziran ama hesaplayıcı ovulasyonu da 19 mayıs gösteriyordu.
3-4 gün içinde anlayacağım yani ne olduğunu...
şimdilik belirti adına hiç bir şey gözlemleyemiyorum kendimde.
bakalım hayırlısı...
sende ne var ne yok, bavulları topladın mıı
Doktorun dediği tarihtir bence, 14 mayısta çatladı heralde, 28 mayıs tahmini adet başlangıcı.
Hesaplayıcı dediğin ovulasyon testi mi ki? internet hesaplayıcısı falansa onlar ortlama bi değer veriyodur, her ay aynı olmas ki zaten...
Ay heyecan yaptım, inşallah tutmuştur
Ben bavullara başlamadım daha, bahar temizliğine giriştim, gebelikti düşüktü ev dandini oynuyodu, mutfak dolaplarını indirdim, kışlıkları kaldırdım, oyle dip bucak temzilik yaptım... tüp bebeğe başlarsak ev hazır olsun, uğraşmiim dedim.
Benden hala siyah kahve parçalar geliyo, hala rahim duvarı atıyoruz, nasıl kalınlaştıysa dokul dokul bitmedi, galiba lohusalık gibi bu...
Adet olmakla iligi hiç bir hareket yok, 2-3 ay gecikebilir dedi doktor, belki bizim bebek taa ağustosa falan sarkacak
Ay bi de son gittiğim jinekologa karından ameliyat oldum, türkiyedeki doktorum tek sakıncası normal doğum yapamazsınız demişti, burda nasıl olacak diye sorduğumda, normal doğum yaparsın hiç sakıncası yok demez mi
Sanırsam normal doğuma sokcaklar beni burda ödüm koptu...
Doktorun dediği tarihtir bence, 14 mayısta çatladı heralde, 28 mayıs tahmini adet başlangıcı.
Hesaplayıcı dediğin ovulasyon testi mi ki? internet hesaplayıcısı falansa onlar ortlama bi değer veriyodur, her ay aynı olmas ki zaten...
Ay heyecan yaptım, inşallah tutmuştur
Ben bavullara başlamadım daha, bahar temizliğine giriştim, gebelikti düşüktü ev dandini oynuyodu, mutfak dolaplarını indirdim, kışlıkları kaldırdım, oyle dip bucak temzilik yaptım... tüp bebeğe başlarsak ev hazır olsun, uğraşmiim dedim.
Benden hala siyah kahve parçalar geliyo, hala rahim duvarı atıyoruz, nasıl kalınlaştıysa dokul dokul bitmedi, galiba lohusalık gibi bu...
Adet olmakla iligi hiç bir hareket yok, 2-3 ay gecikebilir dedi doktor, belki bizim bebek taa ağustosa falan sarkacak
Ay bi de son gittiğim jinekologa karından ameliyat oldum, türkiyedeki doktorum tek sakıncası normal doğum yapamazsınız demişti, burda nasıl olacak diye sorduğumda, normal doğum yaparsın hiç sakıncası yok demez mi
Sanırsam normal doğuma sokcaklar beni burda ödüm koptu...
korkma canim ya bisey olmaz inan bana. turkiyede en ufak seyde hop sezeryan burda yoookkkk illaki once normal dogum ki en sagliklisi bu aslinda. seni once normal doguma alirlar baktilar zorlaniyorsun anindan gotururler sezeryana. ama hamileligin suresince eger ki normal doguma engel bi durum gozlenirse zaten sezeryana yonlendirirler. sen rahat ol korkma.
iyi pazarlar herkeşlereeeeeee
nasılsınız iyi misinizzzz
ben iyiyim işte...
yarın zeynep kamile gideceğim, artık oraya gitmenin zamanı geldiii...
smear testim de ufacıkk bir sorun çıktı ve ancak oradaki doktorlar tedavi edermiş...
bakalım sonra neler olacakkkkkk