Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

şafak 2 haziran kuzum:18:

hayırlısı bakalım:KK16:

bu taraflara gelince haber ver , görüşelim..:KK19:
yani eliften önce olursa...:KK49:

Hadi bakalım az kalmış hayirlisi olsun.ben suan annemdeyim :) pazartesi gorusmek isterim ama olani tutturabilirsem yarin aksam haberleselim

Arkadaşlar umarim herkes iyidir.uzun zaman vskit ayiramadim maalesef...yorgunluk ve mide bulantisi beni çok yoruyor...insallah sizlerde haberler güzeldir.

Arkadaşlar umarim herkes iyidir.uzun zaman vskit ayiramadim maalesef...yorgunluk ve mide bulantisi beni çok yoruyor...insallah sizlerde haberler güzeldir.

ben iyiyim valla.. kendi adıma konuşayım kuzum.. çok şükür iyiyim.:KK37::KK1:
gençlik bayramımızda hepimize kutlu olsunnn...:KK51:
genciz güzeliz ohhhhhhhhhhhhhhhhh missss:21::21::21:

dilerim sen de çok iyi olursun..hepsi geçer bunların sen de biliyorsun. sonucuna bak kuzum...:KK31::KK19:

Hadi bakalım az kalmış hayirlisi olsun.ben suan annemdeyim :) pazartesi gorusmek isterim ama olani tutturabilirsem yarin aksam haberleselim

ben bugün gündüz pendikteydim. hem de marmara üniversitesi hastanesinde.
bir arkadaşımız yoğun bakımda ... toparlayacak inşallah.
bilsem arardım. miacım mayacımı aradım ama o da piknikteymiş , adapazarında.
seni de az önce aradım... duyuramadım sesimiii..

yarın pazartesi kuzum.. biraz yoğunum. benim için zor olabilir.
yine de haberleşelim. miacım mayacımda çok istiyor buluşmayı.:KK19:

merhaba topikdaşlar. beni merak eden olursa iyim merak etmesin :))) iş güç devam, gösteri hazırlıkları. benimkini Allahıma emanet ettim, dualarla yoğun tempoya devam. napalım bir ay kalmış şunun şurasında okulların kapanmasına. hem bebişimden korkuyom hem de hiçbişeyden geri kalmıyom :) benim hayat böle işte, sizde ne var ne yok ??

çok özledim hepinizi .. herşey çok güzel gidiyor ikizlerimle hala yola devam ediyorum :) geçen cuma günü birirnin yüksek ihtimal erkek bebiş olacağını öğrendik öbür sıpam hala poposu dönük bacak hareketleri yapıyor bize :)) erkek bebişim ise küçücük yerde taklalar atmaya devam ediyor :KK70: minicik bir bebek bunu nasıl başarıyor anlamıyorum :)))şuan 11+5 günlük olduk gelecek pazartesi detaylı ultrasonumuz var kısmetse :) ense kalınlıkları ölçülecek miniklerimin :) mide bulantılarım ara ara devam etmekte fakat ben artık takmıyorum onu :) bugün mesla kendimi hiç hamile gibi hissetmedim herşey çok normaldi büyüyen göbüşümü aynada görmek beni mutlu ediyor kilo aldığına benim kadar sevinen başka kişiler varmı çok merak ediyorum :) eşim bu gidişle doğuma kadar 20 kilo alırsın sen diyor şimdiden 2 kilo almışım gerçi ilk zamanlarda verdiğim kiloyu geri aldım hepsi bu :)) sizleri de çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır ..tedavisine yeniden başlayacak olan arkadaşlarım için hergün dua ediyorum ..rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün ..bebişlerine kavuşan arkadaşlarımda inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)

Oooo bak bak bak kimler. Gelmis nerlerdesiniz Cok sukur iyisiniz sevindim bizde cok sukur iyiyiz hamd olsun cumartesi bebisi gorduk hareketliydi massallah. Kendinize iyi bakin

merhaba kızlar geçen sayfada kanamalarım ve lekelenmelerimin olduğundan bahsetmiştim
dün kontrolüm vardı bebişim çok şükür iyiydi kanama alanı da kaybolmuş
sadece ince bi çizgi halinde kalmış çok şükür
inşallah o da zamanla tamamen kaybolur.

çok özledim hepinizi .. herşey çok güzel gidiyor ikizlerimle hala yola devam ediyorum :) geçen cuma günü birirnin yüksek ihtimal erkek bebiş olacağını öğrendik öbür sıpam hala poposu dönük bacak hareketleri yapıyor bize :)) erkek bebişim ise küçücük yerde taklalar atmaya devam ediyor :KK70: minicik bir bebek bunu nasıl başarıyor anlamıyorum :)))şuan 11+5 günlük olduk gelecek pazartesi detaylı ultrasonumuz var kısmetse :) ense kalınlıkları ölçülecek miniklerimin :) mide bulantılarım ara ara devam etmekte fakat ben artık takmıyorum onu :) bugün mesla kendimi hiç hamile gibi hissetmedim herşey çok normaldi büyüyen göbüşümü aynada görmek beni mutlu ediyor kilo aldığına benim kadar sevinen başka kişiler varmı çok merak ediyorum :) eşim bu gidişle doğuma kadar 20 kilo alırsın sen diyor şimdiden 2 kilo almışım gerçi ilk zamanlarda verdiğim kiloyu geri aldım hepsi bu :)) sizleri de çok merak ediyorum umarım herşey yolundadır ..tedavisine yeniden başlayacak olan arkadaşlarım için hergün dua ediyorum ..rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün ..bebişlerine kavuşan arkadaşlarımda inşallah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız :)

Haberlere çook sevindim, popişini donen kız mı acaba gostermiyor oyle uluorta :KK16:

Ben haziran başı Türkiyedeyim (4-5-6-7 haziran), kızlarla buluşalım diyoruz, sen de gelebilirsin inşallah, tanışmayı çok isterim...

Haberlere çook sevindim, popişini donen kız mı acaba gostermiyor oyle uluorta :KK16:

Ben haziran başı Türkiyedeyim (4-5-6-7 haziran), kızlarla buluşalım diyoruz, sen de gelebilirsin inşallah, tanışmayı çok isterim...

helecanla bekliyorumm kuzummm:KK19:
TR ye inince hemen mesacını yaz bana...:KK31::KK37:

miacım mayacım da gelsinn , inşallah ayarlar işlerini o da gelir...:KK16:

topikkkkkkkkkkk napıyosunnnn:KK37:

kimsecikleri kalmamış buu topiğin... :KK52:yazık bu topiğe yazıkkkk:KK53:

nirdesinizzzzzzz:KK37::KK3:

Mart kapıdan şutladı, Eylülde geel olduk... Mecbuuurrrr :KK52:

Naparsın? yumurtan çatlayacaktı, ne zaman bakcas teste?

:KK1::KK1::KK1:

mecbuuuurrrr kuzumm napacasss :KK31:

çatladı ki yumurtam geçen hafta...:KK17:
beklemedeyimm.. beklemek en sevmediğim şeylerden ama mecbuuuuuuurrrr:KK37:
selcanımla sohbet ederken , ufak bir hesap yaptık.:44:
şimdi ben , 13 mayısta gittiğimde 16 mm çapında yumurtam vardı.:KK31:
15 mayısta gittiğimde ise çatlamıştı , yoktu,doktorum görememişti.:KK31:
şimdi bu hesapla , hani regl başlangıcı ovulasyondan 14 gün sonra mantığı ile gidersek 27 - 29 mayıs arası olmam gerekiyor ...yani öyle düşünüyorum.:KK37:
hesaplayıcıya göre 3 haziran ama hesaplayıcı ovulasyonu da 19 mayıs gösteriyordu.:KK49:
3-4 gün içinde anlayacağım yani ne olduğunu...
şimdilik belirti adına hiç bir şey gözlemleyemiyorum kendimde.:KK50:

bakalım hayırlısı...:KK16:
sende ne var ne yok, bavulları topladın mıı :KK49::KK19:

:KK1::KK1::KK1:

mecbuuuurrrr kuzumm napacasss :KK31:

çatladı ki yumurtam geçen hafta...:KK17:
beklemedeyimm.. beklemek en sevmediğim şeylerden ama mecbuuuuuuurrrr:KK37:
selcanımla sohbet ederken , ufak bir hesap yaptık.:44:
şimdi ben , 13 mayısta gittiğimde 16 mm çapında yumurtam vardı.:KK31:
15 mayısta gittiğimde ise çatlamıştı , yoktu,doktorum görememişti.:KK31:
şimdi bu hesapla , hani regl başlangıcı ovulasyondan 14 gün sonra mantığı ile gidersek 27 - 29 mayıs arası olmam gerekiyor ...yani öyle düşünüyorum.:KK37:
hesaplayıcıya göre 3 haziran ama hesaplayıcı ovulasyonu da 19 mayıs gösteriyordu.:KK49:
3-4 gün içinde anlayacağım yani ne olduğunu...
şimdilik belirti adına hiç bir şey gözlemleyemiyorum kendimde.:KK50:

bakalım hayırlısı...:KK16:
sende ne var ne yok, bavulları topladın mıı :KK49::KK19:

Doktorun dediği tarihtir bence, 14 mayısta çatladı heralde, 28 mayıs tahmini adet başlangıcı.

Hesaplayıcı dediğin ovulasyon testi mi ki? internet hesaplayıcısı falansa onlar ortlama bi değer veriyodur, her ay aynı olmas ki zaten...

Ay heyecan yaptım, inşallah tutmuştur:KK16:

Ben bavullara başlamadım daha, bahar temizliğine giriştim, gebelikti düşüktü ev dandini oynuyodu, mutfak dolaplarını indirdim, kışlıkları kaldırdım, oyle dip bucak temzilik yaptım... tüp bebeğe başlarsak ev hazır olsun, uğraşmiim dedim.

Benden hala siyah kahve parçalar geliyo, hala rahim duvarı atıyoruz, nasıl kalınlaştıysa dokul dokul bitmedi, galiba lohusalık gibi bu...
Adet olmakla iligi hiç bir hareket yok, 2-3 ay gecikebilir dedi doktor, belki bizim bebek taa ağustosa falan sarkacak :KK43:

Ay bi de son gittiğim jinekologa karından ameliyat oldum, türkiyedeki doktorum tek sakıncası normal doğum yapamazsınız demişti, burda nasıl olacak diye sorduğumda, normal doğum yaparsın hiç sakıncası yok demez mi :KK53:

Sanırsam normal doğuma sokcaklar beni burda :KK50::KK53: ödüm koptu...

Doktorun dediği tarihtir bence, 14 mayısta çatladı heralde, 28 mayıs tahmini adet başlangıcı.

Hesaplayıcı dediğin ovulasyon testi mi ki? internet hesaplayıcısı falansa onlar ortlama bi değer veriyodur, her ay aynı olmas ki zaten...

Ben bavullara başlamadım daha, bahar temizliğine giriştim, gebelikti düşüktü ev dandini oynuyodu, mutfak dolaplarını indirdim, kışlıkları kaldırdım, oyle dip bucak temzilik yaptım... tüp bebeğe başlarsak ev hazır olsun, uğraşmiim dedim.

Benden hala siyah kahve parçalar geliyo, hala rahim duvarı atıyoruz, nasıl kalınlaştıysa dokul dokul bitmedi, galiba lohusalık gibi bu...
Adet olmakla iligi hiç bir hareket yok, 2-3 ay gecikebilir dedi doktor, belki bizim bebek taa ağustosa falan sarkacak :KK43:

Ay bi de son gittiğim jinekologa karından ameliyat oldum, türkiyedeki doktorum tek sakıncası normal doğum yapamazsınız demişti, burda nasıl olacak diye sorduğumda, normal doğum yaparsın hiç sakıncası yok demez mi :KK53:

korkma canim ya bisey olmaz inan bana. turkiyede en ufak seyde hop sezeryan burda yoookkkk illaki once normal dogum ki en sagliklisi bu aslinda. seni once normal doguma alirlar baktilar zorlaniyorsun anindan gotururler sezeryana. ama hamileligin suresince eger ki normal doguma engel bi durum gozlenirse zaten sezeryana yonlendirirler. sen rahat ol korkma.

internet hesaplayıcısı kuzummm...ona göre erken oldu yumurtam...
ama testin hesaplayamadığı bir şey daha varmış bu ay ...
smear testim biraz kötü çıktı.( Düşük dereceli skuamöz intraepitelyal lezyon (LSIL) )
doktorum zeynep kamil türünde bir eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi.ben de zeynep kamilden pazartesi için randevu aldım, hayırlısı bakalım ne olacak.:KK37:

son zamanlara kadar , 1 kere sezeryan yapanlar asla normal doğum yapamazlar da deniyordu ama artık bunun da şehir efsanesi olduğu ortaya çıktı.yani ben öyle duydum.:KK51:

sıkma canını kuzum , vakti saati geldiğinde rabbim kolaylığını verir...:KK16:

ben bu ay hamile kaldıysam eğer , Rabbimin onun da dermanını vereceğine eminim.( doktorum bu test sonucuna göre hamilelik olmasını istemeyiz , çünkü 10 ay uzun bir süreç dedi ama olsun ... hamileysem eğer her şey yoluna girecektir eminim , hatta test belki de yanlıştır.. ):KK37:

korkma canim ya bisey olmaz inan bana. turkiyede en ufak seyde hop sezeryan burda yoookkkk illaki once normal dogum ki en sagliklisi bu aslinda. seni once normal doguma alirlar baktilar zorlaniyorsun anindan gotururler sezeryana. ama hamileligin suresince eger ki normal doguma engel bi durum gozlenirse zaten sezeryana yonlendirirler. sen rahat ol korkma.

sen de korkma o zaman...:KK20:
herkese korkma diyorsun kendin korkuyorsun...:KK31:
duymuyum görmüyüm okumayayım bir daha tamam mıııııı:KK53::KK1:

iyi pazarlar herkeşlereeeeeee:KK3:

nasılsınız iyi misinizzzz:KK37:

ben iyiyim işte...
yarın zeynep kamile gideceğim, artık oraya gitmenin zamanı geldiii...:KK31:
smear testim de ufacıkk bir sorun çıktı ve ancak oradaki doktorlar tedavi edermiş..:KK53:.

bakalım sonra neler olacakkkkkk:KK37:

iyi pazarlar herkeşlereeeeeee:KK3:

nasılsınız iyi misinizzzz:KK37:

ben iyiyim işte...
yarın zeynep kamile gideceğim, artık oraya gitmenin zamanı geldiii...:KK31:
smear testim de ufacıkk bir sorun çıktı ve ancak oradaki doktorlar tedavi edermiş..:KK53:.

bakalım sonra neler olacakkkkkk:KK37:

Canim iyiyiz insallah sende iyisindir testlerin sonunda insallah hayirli haberlerle gelirsin duam seninle pozitif. Ablamiz miamayadan habrr carmi nasil iyimi merak ediyorum onu

X