Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür hamileyim kızlar ,rabbim herkese nasip etsin .Banada tamamlamayı nasip etsin inşallah .
allahım inş banada bir gün anne olmayı nasip eder ...bu sefer o kadar çok yaklaşmıştım ki onları kaybedince çok üzüldüm... sanki bu ay kendiliğimden hamile kalabilecekmişim gibi geliyor öyle bir his var ve sanki içim onun mutluluğu ve huzuruyla dolu oysaki biliyorum 10 yıldır olmayan bu ayda olmicak ve hiç bir zamanda olmicak diyorum ama içimdeki umuttanda vazgeçemiyorum işte böyleyim arkadaşım karmakarışık...bu arada sanada çok geçmiş olsun...güzel hastalık bunlar idare et azcık annecikleri...
çok şükür hamileyim kızlar ,rabbim herkese nasip etsin .Banada tamamlamayı nasip etsin inşallah .
Slm kizlar neler yapiyosunuz ben 2. Testte iyi cikti simdi cuma ultrason var bakalim nasil gecicek
Canim ya gecmis olsun falan demicem cunku sen hasta degil hamilesin annesi ijiz okduklarindan bulantilari daha yogun yasiyorsun ayrica bulanti ve kusma dr unda dediği gibi inkarin cok saglikki ilerlediklerini gosterio sana anlattım ben 9 ay bir fiil kustum hemde gece gunduz gunde 7-8 kez hep sukrettim cunku kanamam vs yoktu kusmak bunlarin yaninda hicbiseydi yavrum saglikliydi ilk 5 ay serum takildim bende ama maşallah oğlum 4 kilo dogdu :) hatta ve hatta dogum yaptigim sabah ameliyathanede yine kustun dr um yuh ya yeter ama miranda die dalga gecti bende dr hn son gunum kusmazsam olmazdı dedim gulustukÇok kötüyün diye doktorum hemen serum yazdı ... Eşin gelince taktır yanında olsun dedi bebeklerin durumu çok iyi kalpleri atıyor ikiside 6+5 olmuşlar gelişim güzel ama birşey yiyemediğim için Medical destek almam kazımamış arada bir serum yiyeceğim
Fistiklar selaam,
Benim dün nihayet kanamam basladi. Ama hala parcalar dokulmedi, cok agri yapiyor, ne zormus bu dusuk. :-(
Dun pgt yi bir arastirdim. benim gibi yasi 37 den buyuk hanimlarada yumurtalarin yaklasik %50 sinde kromozom sorunu goruluyormus. Bu yontemle önden iyi bir eleme yapiliyormus. Açıkçası su cektiklerimi dusununce, yaptirmaya deger gibi geldi.
Birde dun acaba turkiyede mi yaptirsak demeye başladık. tup bebek isini didiklemeye başladığımdan beri isin teknolojisi açısından ozellikle karsima hep sisli memorial cikiyor. ama sebebi web siteerinde cok detayli teknolojik bilgi vermeleri de olabilir.... sizin duyumlariniz var mi bu konuda?
Fistiklar selaam,
Benim dün nihayet kanamam basladi. Ama hala parcalar dokulmedi, cok agri yapiyor, ne zormus bu dusuk. :-(
Dun pgt yi bir arastirdim. benim gibi yasi 37 den buyuk hanimlarada yumurtalarin yaklasik %50 sinde kromozom sorunu goruluyormus. Bu yontemle önden iyi bir eleme yapiliyormus. Açıkçası su cektiklerimi dusununce, yaptirmaya deger gibi geldi.
Birde dun acaba turkiyede mi yaptirsak demeye başladık. tup bebek isini didiklemeye başladığımdan beri isin teknolojisi açısından ozellikle karsima hep sisli memorial cikiyor. ama sebebi web siteerinde cok detayli teknolojik bilgi vermeleri de olabilir.... sizin duyumlariniz var mi bu konuda?
Allah razı olsun canım amin inşallah.
amin canım inşallah
senden de güzel haberler alırız inşallah
test günün ne zaman canım günler geçmek bilmiyo demi beklerken
canım benden sana tavsiye ovulasyon ve gebelik testlerine yüzde yüz güven çünkü bana herşeyi erkenden o testler gösterdi gebeliği...evet sonu kötü oldu benimki ama değerlerim düşerken bile ovulasyon testlerim silikleşmeye başladı yani gün gün kop koyu olana kadar koyulaştı sonra değerim düşmeye başlayınca 2.çizgileer solmaya başladı gebelik testlerine gelince onlarda zaten silikti gün gün koyulaştı sonra onlarda soldu ve
kayboldular sen bana kesin hamileyim gözüyle bakıyordun ve ben zaten öyleydim ama sonradan değerim düştü işte ve ben daha önce hamile bir arkadaşıma yaptırmıştım ovu testini ve kapkara çıkmıştı ovulasyon testi oyüzden gebelik testlerinden daha çok güveniyorum ama dediğim gibi rengi koyulaşcak açık pek bişey ifade etmiyor...
canım mutlu ol mutluluk ver bebişlerine evet dünya yıkılıyor herşey bitiyor sonra yeniden dünya dönmeye başlıyor ama bu kadar çabuk olması beni korkutuyor bir an patlicakmışım gibi geliyor anlam veremiyorum kendime (
Kizlarrrr nasilsiniz yahuu kimsecikler yok hamis anneler usuyormusunuz yaaa
evet canım çok üşüyorum valla.sende mi üşüyenlerdensin.acep bu durum normal mi?
pazar sabahı ilk kalkan ben oldum herhal. zaten doğru düzgün sabah uykusu uyuyamıyorum hiç hamiş işleri başladığından beri. ben fazla evham yapmıyorum desem de sanıyorum bilinç altımda var bişeyler. ya da hamişliğin gereği bunlar yada ilaçlar bilemedim ben neden 6-7 gibi uyanıyorum. ha Allahtan bugün 8buçukta uyandım :)
dün çok hastaydım ben. boğaz ağrısı, feci bel ağrısı, öksürük, ve yine feci baş ağrısı. gitmedim doktora. ilaç falan da içmedim tabi. çok üşüdüm sabahtan akşama kadar. sağolasun kocacım geldi üstümü sardı sarmaladı, ılık su limon falan gece bi terlemişim, sabah uyandığımda biraz boğaz ağrım biraz da öksürüğüm vardı. çok şükür baş ağrım geçmiş. havalar öyle garip ki ne mont giyebiliyorsun sıcaktan, ne trençkot giyebiliyorsun soğuktan. ama ben yine de ikincisini tercih edince üç dört gün de soğuğa denk gelince işte böyle hasta oldummmm. neyse geçti. benim kalp atışına da 4 gün kaldı. dua edin lütfen.... benden başka uyanmış varmıııı ???????
arkadaşlarrrr karnıma bıçakkk gibi batmalar günlerce adet ağrısı sürekli göğüsler kocaman ağrıyor uçları acıyor dokunamıyorum sanki inmicek gibi duruyorlar hattaa baş ağrısı desen varrr midemde bulanıyorduuu herşey bendenizde mevcuttu bugün 10.günüm kan testi yaptırdım değer 0,27 koskocaman bir 0....negatifffff
aklı olan çapaya gidipte duygularıyla oynamazzz ..milattan önceki aletler milattan öncekiiii tedavi yöntemiiii çok bi başarı beklemeyinnn yazık oldu yaşadığım acılaraa
canım sagol benim test günü cuma 11 gün yapacem allah izin verirse bugün 5 gün
inş hayırlısıyla gelir bebişim bende burada adım adım ilerlerim umarım.günler geçtikçe stres çoğalıyor bazen mutluluk bazen hüzün sarıyo yüreğimi çook zor çook inş sonunu mutlu bitiririm ne deyim ki. rabbime sığınıyorum.
canım benim ovulasyon testim de çift çizgiyi gördüm ama silik sonradan yaklaşık 5 dk sonra kopkoyu olmuştu bende hamilelik testi yapim bi dedim ama yok tek çizği 5 günde bişi çıkmadı biraz üzüldüm ama içimden pes etme hala erken dedm
yanisi böyle test manyagı oldum çıktım anlayacen. beklemek çok zormuş . gün geçtikçe stresin artıyo sonucu merak ediyorum. düşünmeyim desemde dönüp solaşıp kendimi aynı yerde buluyorum.. ve ben bebişlerimi çook istiyorum inşş bırakmazlar benii.
allah sabır veriyo canım unutmak olmasaydı insan çatlar ölürdü zaman herşeye ilaç.