Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım ya bişey daha sorucam benim hiç bulantım falan yok sadece iki gündür kokulara karşı biraz hassas midem o da çok az. Bunu bile sorun ettim kendime anneme sordum gerçi onun da mide bulantısı hiç olmamış . Deli gibi kendimde hamilelik belirtisi arıyorum şu göbüş büyüse de rahatlasam :)

olmaması daha iyi kuzum kokulara bende çok duyarlıyım malesef bu ara kendi yaptıgım yemegi bile yemiyorum :KK43:(o bence kişiden kişiye değişir kuzum doktorunun gözetimi altında olduktan sonra dert etme kendine :KK43:

dedim hemile kalınca az yontulur ama nerdeeeeee :)))) neyse onun hakkından sen gelirsin ablam benim bebekler emmeyi bıraktığı zaman söz rakı balık sofrası benden ohhhhh mis gibi dağ havasında hemde :)) ablam aslında moralim bozuk tuuuubaaama :KK43:(( ne diyeceğimi bilmiyorum ya

ooyyyyyy oyyyyyyyy:KK16: o günleri de görürüz kuzummm :KK19:
sorunn nedirr bi deyiver bakemmm:44:

Aminnnnnnn.. breezy valla ağzından bal damlıyo hep, Allahım gönlüne göre ikiz üçüz dördüz beşiz bebikler versin sanaa :))

ben kendim bizzat çocuk başı deli ömer olduğumdan sorun yok kuzum...:KK37: Rabbim sağlıklı sıhhatli , hayırlı evlat olmalarını nasip etsin de sayısı önemli değil... Rızkıyla beraber verir, kısmetiyle gelir bebişlerimiz.Üç olur , beş olur.. oyyy olsun yaaa:KK16:

olmaması daha iyi kuzum kokulara bende çok duyarlıyım malesef bu ara kendi yaptıgım yemegi bile yemiyorum :KK43:(o bence kişiden kişiye değişir kuzum doktorunun gözetimi altında olduktan sonra dert etme kendine :KK43:

elinizden geldiğince dikkat edinn bu bulantı ve koku konusunda kuzum... doktorunuzu dinleyin.. o ne derse yapın...
vitaminlerinizi ilaçlarınızi hele de suyunuzu ve sütünüzü ihmal etmeyim , tam kararında için..:KK49:

bazen dayanılmaz oluyor kuzum bulantılarım :KK43: o viski bira rakı ne varsa şuan tamda bana lazım aslında ama doğumu beklicez artık :))) olsun üzülme bir dahaki sefere inşallah sende çok güzel haberler yazarsın bize burdan heyecanla bekliyor olacağım :)

İnşallah canım, herşey kısmet, kaderin onune geçilmiyor, belki iki tane koylarlar bana da, kaderimde ikizler vardır benim de...

Viski sana yassah :KK20:... emzirmen bitecek ondan sonra ancak... Kocişin bence ilgi bekliyo, acık kıskandık galiba ikizleri annesi, ilk çocukta oluyomuş, babalar kendine rakip goruyomuş, normal, seni sevidiğinden oluyo :KK19:

ooyyyyyy oyyyyyyyy:KK16: o günleri de görürüz kuzummm :KK19:
sorunn nedirr bi deyiver bakemmm:44:

ben kendim bizzat çocuk başı deli ömer olduğumdan sorun yok kuzum...:KK37: Rabbim sağlıklı sıhhatli , hayırlı evlat olmalarını nasip etsin de sayısı önemli değil... Rızkıyla beraber verir, kısmetiyle gelir bebişlerimiz.Üç olur , beş olur.. oyyy olsun yaaa:KK16:

elinizden geldiğince dikkat edinn bu bulantı ve koku konusunda kuzum... doktorunuzu dinleyin.. o ne derse yapın...
vitaminlerinizi ilaçlarınızi hele de suyunuzu ve sütünüzü ihmal etmeyim , tam kararında için..:KK49:

iki sefer ultrasonda kesenin biri boş görünmüş :KK43: ayın 30 unda yeniden randevusu varmış minnak tubamın ..yine bulantıları aşırıı devam ediyormuş dün yine acile yatmış serum yemiş :KK43: küçük kuzu ya :KK43: doktor bebek büyüyüp hareketleninnce geçer bulantıların demiş inşalla geçer ablayaa benimde çok zor valla :KK43: hamileliğimizin keyfini süremiyoruz :KK43:

iki sefer ultrasonda kesenin biri boş görünmüş :KK43: ayın 30 unda yeniden randevusu varmış minnak tubamın ..yine bulantıları aşırıı devam ediyormuş dün yine acile yatmış serum yemiş :KK43: küçük kuzu ya :KK43: doktor bebek büyüyüp hareketleninnce geçer bulantıların demiş inşalla geçer ablayaa benimde çok zor valla :KK43: hamileliğimizin keyfini süremiyoruz :KK43:

Rabbim sağlıkla nasip etsin de tek olsun be kuzum , söyle üzülmesin , bunalmasın, sen de :KK19:

bulantı konusu da sanırım onun da kızı olacakk , sanırım senin minnaklardan biri de kız,yine de Rabbim bilir.

o zaten minnak ya dayanamıyor demek kiii:KK50:

hani şimdi dersiniz belki :KK17:ama ah be kuzumm keşke olsaydıda ben de yaşasaydım o bulantıları valla şikayet etmeyecektim.
geçecek kuzum , bulantılarınız oldukça mutlu olmalısınız , bebişlerini göbüşünüzde demek , büyümeye yaşamaya çalışıyor demek.

biliyor musun bilmem o bulantıların olmasını sebebi , vücudun bebeği yabancı bir cisim olarak algılayıp, atmaya çalışması yüzündenmiş.

normal oluşan hamileliklerde , vücut yumurta döllendiği andan itibaren kendini hazırlıyor.
ama tüp bebekte , yumurtalarını topladığın vücuda , tamam sende yumurta yok diyorsun , 3-5 gün sonra da al sana embriyo diyorsun...
nasıl toparlansın vücut nasıl hazırlansın haliyle sizin bulantılar biraz fazla oluyor ve fazla sürüyor...
ama sabır kuzum , sabırr:KK19:

Çok kötüyün diye doktorum hemen serum yazdı ... Eşin gelince taktır yanında olsun dedi :KK43: bebeklerin durumu çok iyi kalpleri atıyor ikiside 6+5 olmuşlar :KK43: gelişim güzel ama birşey yiyemediğim için Medical destek almam kazımamış arada bir serum yiyeceğim :KK43:

Çok kötüyün diye doktorum hemen serum yazdı ... Eşin gelince taktır yanında olsun dedi :KK43: bebeklerin durumu çok iyi kalpleri atıyor ikiside 6+5 olmuşlar :KK43: gelişim güzel ama birşey yiyemediğim için Medical destek almam kazımamış arada bir serum yiyeceğim :KK43:

cnm geçmis olısun.. Rabbim sifa versin insaAllah..

acilden mi geldin sen yani şimdi:KK53:
oy kuzumm benimmm:KK19:

ne yapacaksınız, bebeklerinizin iyiliği için , öyle olacaksa olsun bakalım.ihmal etmeyin sakın.:KK50:
Maşallah minnaklarıma benim , annelerinden ne bulsalar çekiyorlar bak , kocaman olmuşlar, severim onları bennn:KK16:
dikkat edin kzuzum , yine de yemeye çalış ama olmadı mı zorlama sakın , anlattım ya sana...:KK50:
dinlen güzelce , fazla takılma pc ye , migrenim de var diyorsun.

doktorunun dediklerini de yap... aksatma sakın...:KK20:

bu kadarr:KK37::KK1:

acilden mi geldin sen yani şimdi:KK53:
oy kuzumm benimmm:KK19:

ne yapacaksınız, bebeklerinizin iyiliği için , öyle olacaksa olsun bakalım.ihmal etmeyin sakın.:KK50:
Maşallah minnaklarıma benim , annelerinden ne bulsalar çekiyorlar bak , kocaman olmuşlar, severim onları bennn:KK16:
dikkat edin kzuzum , yine de yemeye çalış ama olmadı mı zorlama sakın , anlattım ya sana...:KK50:
dinlen güzelce , fazla takılma pc ye , migrenim de var diyorsun.

doktorunun dediklerini de yap... aksatma sakın...:KK20:

bu kadarr:KK37::KK1:

doktorumda gelişimleri çok iyi dedi ablam çok hızlı geli,şiyorlar ikizlere göre dedi..kurumeyveler yiyorum yemek yiyemiyorum dedim yeme boşver diyor onlar alacaklarını almışlar senden 2 ay daha sabret gerekirse haftada bir serum yazarım sana bişeyin kalmaz dedi 4 tane daha resim almış oldum gidince Mehmette diyor aslında senin derdin başka bulantıdan falan gitmezsin sen diyor :))) sıpa ya napim ama merak ediyorum :KK43: ablam inşallah gecerde biran önce 2 ay sabredeceksin dedi doktorum bulantın olması çok iyi bu bebeklerin gelişimini gösterir diyor ama işte içimde hep bir korku bide bugün dediler bana bu kadar bulantı olması iyi değil düşük olabilir diye ağlaya ağlaya girdim odaya doktorum bak kocanda yok vurcam artık popona yeter ne üzüyorsun bebekleri diyor :) sağolsun Allah razı olsun çok iyi bir insan

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım.. bebişleri gordun bahaneyle bak, acık daha dayan, geçecek bunlar

doktorumda gelişimleri çok iyi dedi ablam çok hızlı geli,şiyorlar ikizlere göre dedi..kurumeyveler yiyorum yemek yiyemiyorum dedim yeme boşver diyor onlar alacaklarını almışlar senden 2 ay daha sabret gerekirse haftada bir serum yazarım sana bişeyin kalmaz dedi 4 tane daha resim almış oldum gidince Mehmette diyor aslında senin derdin başka bulantıdan falan gitmezsin sen diyor :))) sıpa ya napim ama merak ediyorum :KK43: ablam inşallah gecerde biran önce 2 ay sabredeceksin dedi doktorum bulantın olması çok iyi bu bebeklerin gelişimini gösterir diyor ama işte içimde hep bir korku bide bugün dediler bana bu kadar bulantı olması iyi değil düşük olabilir diye ağlaya ağlaya girdim odaya doktorum bak kocanda yok vurcam artık popona yeter ne üzüyorsun bebekleri diyor :) sağolsun Allah razı olsun çok iyi bir insan

yok ya iyi bu senin doktor valla hatta tam kafama göre...popoya geliyoo senin bir şeyler doğru demişş:KK20:

sen o diyenler kimse onların da bi adresini ver bana...:KK47:
felaket tellalları... bebişler büyüyo gelişiyooo ondan bulanıyoooonnn.:KK34:
bak benim kızçem ancak rahatladı daha ki tam de değil yani.. sabır kuzucumm sabır...:KK16:
daha bunun uykusuz geceleri var , uykunun en tatlı yerinde kalkıp karıncıklarını doyurmaları var. hepsi geçecek ama sabır.

bu arada kocanın da haklı olduğunu düşünmüyor değilim haniii:KK31:

içinde korku falan barındırma , bebişlerimize büyüyecek yer kalmaz , kov korkuyu içinden , bebişler büyüyecek orda, hadiii:KK49:

Ay bulantının da düşüğü gosterdiğini ilk defa duyuyorum, nerden çıkarıyolar bu safsataları... takılma sen, ağzı olan konuşuyor, bak ben düşsün diye nasıl ilaçları alıyorum, rahimde depremler oluyo gene düşüremiyoruz, oyle kolay mı düşük canım sen de, onlar kendini korur, o kadar da savunmasız değlller, merak etme

Mrh kızlar bir şey sorabilirmiyim bugun transferin 4 günü ve benim kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir sancı var hafif belim ağrıyor aradada çok üzügünüm:KK5::KK5::KK5: Ya tutmadımı acaba rabbim bilir artık ona sığındım ondan gelene razıyım.siz böyle şeyler yasadınızmı:18::18::18:

Ay bulantının da düşüğü gosterdiğini ilk defa duyuyorum, nerden çıkarıyolar bu safsataları... takılma sen, ağzı olan konuşuyor, bak ben düşsün diye nasıl ilaçları alıyorum, rahimde depremler oluyo gene düşüremiyoruz, oyle kolay mı düşük canım sen de, onlar kendini korur, o kadar da savunmasız değlller, merak etme

hay ağzını seveyim seninnn:KK19:

duydunuz muuuu miacım mayacımı üzen cadılarrrrr:KK35:

Hadi size benden de bi haber, hastaneyi aradım, düşmedi ilaçla ne yapıcam ben şimdi diye, haftaya gelin ultrasonla bakalım doktor karar versin ne yapılacağına dediler.... Ay ne gamsız millet...

Düşük aniden başlar diye tırmasam uçağa atlayıp türkiyeye gelicem, yaptırıcam kürtajı

çok saolun Allah razı olsun yemin ederim içimi ferahlattınız :KK43: dediğin gibi işte herkes konşuyor diyecek bişeyde bulamıyorum :KK43: ama doktorum konuşanlar kimse onlardan uzaklaş sana zarar vermelerine izin verme dedi gerekirse doğuma kadar bile görüşme diyor :KK43: ama işte görüşmesende olmuyor :KK43: eşimi bekliyor gidip yiyeyim şu serumumuda bebeklerim iyice kıpraşsınlar :) ablam ya canımsın doğru diyorsun aslında ama işte normal olmayınca bebekler kim ne derse kanıyor insan :KK43: sizi çok seviyorum rabbim sizin içinde hayırlısını versin inşallah ben kaçayım şimdilik az bir yemek yapmaya ugrasayım 1 saate gelir kocam evde ne varsa yapimde o bari aç kalmasın benim yüzümden :KK43: sizi çok çok öpüyorum iyi olduğumda görüşürüz fıstıklar ..rabbime emanet olun ...sağlığınızada çok dikkat edinn herşey güzel olacak inşallah ...

Hadi size benden de bi haber, hastaneyi aradım, düşmedi ilaçla ne yapıcam ben şimdi diye, haftaya gelin ultrasonla bakalım doktor karar versin ne yapılacağına dediler.... Ay ne gamsız millet...

Düşük aniden başlar diye tırmasam uçağa atlayıp türkiyeye gelicem, yaptırıcam kürtajı

harbiden bu ne ya .....ne umursamaz insanlarmış bunlar ...

yaniii kuzum Hollanda da yaşamadığıma şükrettim ne geniş ne gamsız kedersiz insanlar bunlar yaa...
bebek sahibi olmaya çalışıyorsun herşeyin normalse doğal yoldan olur diyorlar tamam bu güzel... ee ama bebek yok diyorsun neyse çaresi baksana a doktorcuk.
Rabbim sabrını arttırsın kuzum yaa... bekleyin dedikleri duruma bakk..
hep diyorum işte , mesleği ne olursa olsun , insanlara hizmet edenler önce psikolog olacak sonra uzmanlığının gerektirdiği işi yapacak.

bir de küfür edince günah oluyor:KK37:

çok saolun Allah razı olsun yemin ederim içimi ferahlattınız :KK43: dediğin gibi işte herkes konşuyor diyecek bişeyde bulamıyorum :KK43: ama doktorum konuşanlar kimse onlardan uzaklaş sana zarar vermelerine izin verme dedi gerekirse doğuma kadar bile görüşme diyor :KK43: ama işte görüşmesende olmuyor :KK43: eşimi bekliyor gidip yiyeyim şu serumumuda bebeklerim iyice kıpraşsınlar :) ablam ya canımsın doğru diyorsun aslında ama işte normal olmayınca bebekler kim ne derse kanıyor insan :KK43: sizi çok seviyorum rabbim sizin içinde hayırlısını versin inşallah ben kaçayım şimdilik az bir yemek yapmaya ugrasayım 1 saate gelir kocam evde ne varsa yapimde o bari aç kalmasın benim yüzümden :KK43: sizi çok çok öpüyorum iyi olduğumda görüşürüz fıstıklar ..rabbime emanet olun ...sağlığınızada çok dikkat edinn herşey güzel olacak inşallah ...

bak kuzum sen o doktoruna git de ki, benim böyle böyle diyen arkadaşlarım var de... :KK49:
doktorun der ki git onların evinde yaşa der sana , valla ... :KK51:
hollanda uzak ama gel bize... kimseyle görüştürmem ben seni kuzum.. dinleme kimseyi aldırmaaa...:KK51:
ovalansın göbüşler diyorum ya hani , bu durumdada poponu kaşı , tamam mı:KK1:

şimdi git kocancına yemek yap , dinlen güzelce... sen de kendine iyice bak...:KK19:

Her şey elbette güzel olacak , neden olmasın ki:KK37::KK1:

X