Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

çocuğumun olmama nedeni olarak beni suçlayan bir kayınvalidem var malesef etrafındaki insanlar hep köstek için varlar o yüzden kimseyi duymucaksın eşim bu konuda çok destekçi sağolsun
O zaman eşin sana sonuna kadar yeter canım zaten bu yolda bir eşler birde biz varız...

Hergün birileri "nasılsın,bişeyin varmı" diye soruyor,ben de artık "neyim olcaktı ki" diyorum,böyle saçma bi diyaloglar döngüsü içindeyiz...Kendimi olaydan soyutlamaya bile başladım hafiften,"siz takılın,ben de bi ara size katılırım" modundayım :/

Harikasın:))))))

Hepimiz benzer şeylerden muzdaripiz canım. Benim, beraber hamile kalalım diye yola çıktığım tüm ama tüm arkadaşlarım ya çocuk sahibi ya da hamile! Bi ben kaldım böyle çocuksuz hatta geçen hamile bi arkadaşım ( ki kendisi 1,5 yıl sonra tedaviyle hamile kalabildi ) bana diyoki: artık boş boş durmayın, değerlendirin, ben şöyle yapmıştım işe yaradı vs. Beni en çok anlaması gereken kişidw bunları derse artık gerisi ne derse desin
Canım benimde başıma öyle bişey geldi. Sonra genetik testi ysptım ve pıhtılaşma sorunum çıktı. Sonradan öğrendimki pıhtılaşma sorunu yaşayanların hep bebeklerin kalbi durmuş ilk haftalarda. Sende baktır bi
21 mart normalde ama yarın gidip kan vericem (9. Gün oluyor)

daha varmış canım bekle 21 ne kadar nolur neolmaz...[/QUOTE]

Yarın bi idrar testi daga yapayım diyorum cdnm ya, belli olur artık.
Senin nasıl gidiyor?

Aynen cnmm bende o moddayim herkes sanki tlfnu hamile oluo olmadimi ogrenmek icin aciyo ve konu hep ora geliyo.bende bi gelisme olursa hber veririm her acista o guzel nefesinizi bosa harcamayin diyorumm..;-);-)

Kizlart burda kimsenin morelini bozmak istememm ama bu tup bebekte on kisiden dortu ancak hamile kaliyo bi kendimce istatistik cikarttim.yani tupte oyle aman aman bitedavi dgll...haksizmiyim???

Formlari cok dolastim ordan cikardim bu sonucuu

genetik testini tam olarak anlatabilirmisiniz arkadaslar 3.denemem olacak,,fakat doktora söyledim genetik yapilsin diye kanimi aldilar,,baskada bisey icin cagirmadilar..nezaman ne yapiliyor.bilgilendiren olursa sevinirim..

Kan aliyolarr kromozan sayina bakiyolarr.ters bi durum cikmasi binde bir olayy.eminim guzel cikar kafana takma cnmm

benim transferimde 7 martta gerçekleşti. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. yarın test günüm, ancak hiç belirtim yok. yine tutmamış olmasından korkuyorum.

benim transferimde 7 martta gerçekleşti. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. yarın test günüm, ancak hiç belirtim yok. yine tutmamış olmasından korkuyorum.

günaydın canım hemen öyle kötüyü düşünme lütfen, içini ferah tutmaya çalış. kaçıncı denemen ve doktorun kim ccanım??

günaydın canım hemen öyle kötüyü düşünme lütfen, içini ferah tutmaya çalış. kaçıncı denemen ve doktorun kim ccanım??

sağol canım. bu ikinci denemem. doktorum emre karatekelioğlu. negatif sonuçtan öyle korkuyorum ki değil erken test yaptırmak elimde olsa yarın da yaptırmayacağım.

Cnmm oyle dusunmee birinci kalite ne guzel insallah tutunmuslardir.yasindan dolayimi iki adet embrio transfer ettilerr

Bana da aynı transfer yapıldı 2 embrıyon 8 hucreli.11 marta ama benden kotu haber adet olcam gibi. Senden yarin iyi haberler bekliyoruz.

Bana da aynı transfer yapıldı 2 embrıyon 8 hucreli.11 marta ama benden kotu haber adet olcam gibi. Senden yarin iyi haberler bekliyoruz.

Aslican belki bebegin belirtisidir bu kadar emin olma haklisin bu ucuncu denrmen ama yeni bi baslangicc ve sonuda i olur insallahh

sağol canım. bu ikinci denemem. doktorum emre karatekelioğlu. negatif sonuçtan öyle korkuyorum ki değil erken test yaptırmak elimde olsa yarın da yaptırmayacağım.

Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inş arkadaşım öyle iyi anlıyorumki seni ve bu stresini... peki neden 2 embriyo canm yani hep tek embriyo veriyolar özel bi sebebi varmı

Cnmm oyle dusunmee birinci kalite ne guzel insallah tutunmuslardir.yasindan dolayimi iki adet embrio transfer ettilerr

sağol canım inşallah. yok canım yaştan dolayı değil. benim iptal edilen bir tedavim de var. yani aslında bu üçüncü denemem bile diyebiliriz. doktorum öyle uygun gördü. olumsuz düşünmek istemiyorum aslında ama işte belirti olmayınca insan ister istemez öyle düşünüyor.

Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inş arkadaşım öyle iyi anlıyorumki seni ve bu stresini... peki neden 2 embriyo canm yani hep tek embriyo veriyolar özel bi sebebi varmı

sağol canım inşallah. özel bi sebebi yok 2 embriyo transfer edilmesinin doktorum öyle uygun gördü. iptal edilen bir denemem de vardı. yani teoride 3.denemem sayılır. o yüzden 2 embriyo transfer edildi sanırım.

canım öyle düşünme. adet belirtisi sandığın şey umarım bebeğinin ilk belirtileridir. inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.

canım öyle düşünme. adet belirtisi sandığın şey umarım bebeğinin ilk belirtileridir. inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.

(Insallahhh)isyan etmek istemiyorum ama cok yoruldum.dun ruyamda kendimi hamile gordum buda bana iyi gelmiyor.daha once de gordum tup demelerimde ve sonra koca bir(-).

(Insallahhh)isyan etmek istemiyorum ama cok yoruldum.dun ruyamda kendimi hamile gordum buda bana iyi gelmiyor.daha once de gordum tup demelerimde ve sonra koca bir(-).

seni çok iyi anlıyorum canım. bende transferden bir hafta sonra aynı rüyayı gördüm. umarım bu kez rüyalarımız gerçek olur.

sağol canım inşallah. özel bi sebebi yok 2 embriyo transfer edilmesinin doktorum öyle uygun gördü. iptal edilen bir denemem de vardı. yani teoride 3.denemem sayılır. o yüzden 2 embriyo transfer edildi sanırım.

benimde cuma günü opum var kızlar benimde 2. denemem ve buda tutmazsa bi daha denemeye gücüm yok artık çok yıprandk psikolojk olarak milletin lafından o kadar bıktımkii çevremde çocuk gördükçe ağlayasm geliyo bol bol dua istiyorum hepinzden

dualarım seninle canım. umarım herşey yolunda gider. bol kaliteli embriyoların olur ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…