O zaman eşin sana sonuna kadar yeter canım zaten bu yolda bir eşler birde biz varız...çocuğumun olmama nedeni olarak beni suçlayan bir kayınvalidem var malesef etrafındaki insanlar hep köstek için varlar o yüzden kimseyi duymucaksın eşim bu konuda çok destekçi sağolsun
Hergün birileri "nasılsın,bişeyin varmı" diye soruyor,ben de artık "neyim olcaktı ki" diyorum,böyle saçma bi diyaloglar döngüsü içindeyiz...Kendimi olaydan soyutlamaya bile başladım hafiften,"siz takılın,ben de bi ara size katılırım" modundayım :/
Hepimiz benzer şeylerden muzdaripiz canım. Benim, beraber hamile kalalım diye yola çıktığım tüm ama tüm arkadaşlarım ya çocuk sahibi ya da hamile! Bi ben kaldım böyle çocuksuzİnşallah,herkesin istediği gibi olsun herşey.
Ben etrafımdakilerin davranışlarından çok rahatsız oluyorum bu arada,test yapılana kadar inzivaya çekilmeliyim belki de...Herkes,herşey olup bitmiş ve kesinmiş gibi davranıyor.Bu insanın ruhunu çok yoran ve yıpratan bişey ve işin kötüsü kimseyi susturamıyorsunuz :/ Galiba çok doldum bu konuda!!!
Canım benimde başıma öyle bişey geldi. Sonra genetik testi ysptım ve pıhtılaşma sorunum çıktı. Sonradan öğrendimki pıhtılaşma sorunu yaşayanların hep bebeklerin kalbi durmuş ilk haftalarda. Sende baktır biilk defa duydum öyle bi igneyi ama tek sorun tutunmasida degil bircok arkasain yasadiklarini okuyoruz tutup ta sonradan kalbi duranlarda cok oluyor...onada bisey yapamiyorlar maalesf( benim ilk hamileligim öyle olmustu normal yolla hamile kaldim ama 7. haftamda kalbi durdu ( vede onun icinde yapabilecegimiz bisey yok dediler...yani hersey kismet varsa kaderimizde gelir zaten
21 mart normalde ama yarın gidip kan vericem (9. Gün oluyor)
Hergün birileri "nasılsın,bişeyin varmı" diye soruyor,ben de artık "neyim olcaktı ki" diyorum,böyle saçma bi diyaloglar döngüsü içindeyiz...Kendimi olaydan soyutlamaya bile başladım hafiften,"siz takılın,ben de bi ara size katılırım" modundayım :/
genetik testini tam olarak anlatabilirmisiniz arkadaslar 3.denemem olacak,,fakat doktora söyledim genetik yapilsin diye kanimi aldilar,,baskada bisey icin cagirmadilar..nezaman ne yapiliyor.bilgilendiren olursa sevinirim..
benim transferimde 7 martta gerçekleşti. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. yarın test günüm, ancak hiç belirtim yok. yine tutmamış olmasından korkuyorum.
günaydın canım hemen öyle kötüyü düşünme lütfen, içini ferah tutmaya çalış. kaçıncı denemen ve doktorun kim ccanım??
Cnmm oyle dusunmee birinci kalite ne guzel insallah tutunmuslardir.yasindan dolayimi iki adet embrio transfer ettilerrbenim transferimde 7 martta gerçekleşti. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. yarın test günüm, ancak hiç belirtim yok. yine tutmamış olmasından korkuyorum.
benim transferimde 7 martta gerçekleşti. 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi. yarın test günüm, ancak hiç belirtim yok. yine tutmamış olmasından korkuyorum.
Bana da aynı transfer yapıldı 2 embrıyon 8 hucreli.11 marta ama benden kotu haber adet olcam gibi. Senden yarin iyi haberler bekliyoruz.
sağol canım. bu ikinci denemem. doktorum emre karatekelioğlu. negatif sonuçtan öyle korkuyorum ki değil erken test yaptırmak elimde olsa yarın da yaptırmayacağım.
Cnmm oyle dusunmee birinci kalite ne guzel insallah tutunmuslardir.yasindan dolayimi iki adet embrio transfer ettilerr
Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inş arkadaşım öyle iyi anlıyorumki seni ve bu stresini... peki neden 2 embriyo canm yani hep tek embriyo veriyolar özel bi sebebi varmı
Bana da aynı transfer yapıldı 2 embrıyon 8 hucreli.11 marta ama benden kotu haber adet olcam gibi. Senden yarin iyi haberler bekliyoruz.
canım öyle düşünme. adet belirtisi sandığın şey umarım bebeğinin ilk belirtileridir. inşallah birbirimize güzel haberler vermek nasip olur.
(Insallahhh)isyan etmek istemiyorum ama cok yoruldum.dun ruyamda kendimi hamile gordum buda bana iyi gelmiyor.daha once de gordum tup demelerimde ve sonra koca bir(-).
sağol canım inşallah. özel bi sebebi yok 2 embriyo transfer edilmesinin doktorum öyle uygun gördü. iptal edilen bir denemem de vardı. yani teoride 3.denemem sayılır. o yüzden 2 embriyo transfer edildi sanırım.
benimde cuma günü opum var kızlar benimde 2. denemem ve buda tutmazsa bi daha denemeye gücüm yok artıkçok yıprandk psikolojk olarak milletin lafından o kadar bıktımkii çevremde çocuk gördükçe ağlayasm geliyo bol bol dua istiyorum hepinzden