Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Gozunuzaydin kuzum prenses geliyormuş sagkikla gelsin inşallah
canımm kuzum sağolasınn... minnak prensesimin minicik prensesi gelecek Rabbimin izniyle..Aminnn kuzumm.. darısı başımıza :KK16:

Ablammm gözün Aydın :) kızçen için çok sevindim kaç haftalıktı abla kızçen )

dedim ya dün telefonda:KK1::KK19:

hepinize milyonlarca kez teşekkür ederim güzel desteğiniz için. çok mutlu oldumm :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: hergün miniklere lütfen bana sıkı sıkı tutunun tembihi yapıyorum.. anne lik olmasada ŞUAN bu 2 minik beni o kadar mutlu ediyo ki anlatamamm .. onları hiç bırakmak istemiyorum .. ve dua ediyorum .. inşş her şey güzel olacak :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:
Her şey çok güzel olacak canım benimm , umudunu yitirme... tutunacaklar annelerine ve annelerinin ömrüne ömür katacaklar.:KK16:

Ovalansın göbüşler mutlu olsun bebişler emin ol onlarda seni bırakmak istemiyorlar annesi ve şuan içerde kazı çalışması yapıyorlar tutunabilecekleri totolarını koyabilecekleri rahat yeri arıyorlar :) inşallah herşey çok güzel olur kuzum Rabbim şu mübarek cuma gecesinde isteyen herkesin dualarını kabul etsin

aminnn aminnn kuzummmmm, aferimm bir dee:KK34:

yaa kızlar insana bagımlılık yapıyosunuz valla benim bitti işim hala girip ne var ne yok diye bakıyorum meraktan alışkanlık oldu heee bu arada topiği baştan okuma fırsatım hiç olmamıştı 1.sayfadan başladım okumaya ne günler ne heyecanlar geçmiş kimi mutlu haber kimi kötü haber kimi sevinmiş kimi üzülmüş sonra kendi transferimden sonraki günlere geldim heyecanla okudum sanki hiç o günleri yaşamamışım unutmuşum gibi heyecanla okudum tabi beni sonu yine kötü etkiledi ama sanki günlük tutulmuş gibi başka hiç biyerde o günlerime dair bir iz yok okurken sanki aradan yıllar geçmiş ben hiç o günleri yaşamamış gibiyim bazen kendimden korkuyorum yıkımlardan o kadar çabuk toparlanıyorum ki bazen kendime bile şaşıyorum bur da isyanları yazarken ertesi gün bi kalkmışım bende hiç bişey yok dimdik ayaktayım gözümden bir damla gözyaşı gelmiyor canım hala çok acıyor ama tamamen dışım farklı görünüyor kıslarrr noluyor bana sıyırıyormuyum yoksa :))

işim bitti ne demek ... ben de gidiyim o zaman... duymuyum bir daha... ayy çok kızdım..:KK20:
canım benimmm paylaşmanın adı yoktur , sınırı yoktur...
Rabbim bize de verecek evlatlarımızı buna eminim sen de emin ol lütfen...:KK16:

he bir de sıyırmıyorsun kendimden biliyorum... ben de o kadar üzülmedim ya ağlamadım.. hatta beni arayanları teselli ettim..:KK53::KK37:

elfcim canim seni gordugume sevindim. nasilsin kuzum?

elfimmm, Rabbim yardımcın olsun ... dilerim bir an önce tedavine devam edecek duruma gelirsin. Selcanımın da dediği gibi doktorunu bir ara , dediğin gibi Holland ilaçları yaramıyorsa ver ilacın adını ben san yollayayım buradan.
Kendine çok dikkat et canım benimm.. yapmıyorsun ama yine de yazayım habersiz bırakmaz bizi:KK19:

Saat 4 te ikinci 24 saat dolacak, erken ararsam bekle diyecek şimdi, o yüzden 3 gibi ararım diye düşündüm...

anladim canim sen daha iyi bilirsin tabii. Allah yardimcin olsun biran once kurtulursun bu durumdan da yeni umutlara yelken acarsin.

elfimmm, Rabbim yardımcın olsun ... dilerim bir an önce tedavine devam edecek duruma gelirsin. Selcanımın da dediği gibi doktorunu bir ara , dediğin gibi Holland ilaçları yaramıyorsa ver ilacın adını ben san yollayayım buradan.
Kendine çok dikkat et canım benimm.. yapmıyorsun ama yine de yazayım habersiz bırakmaz bizi:KK19:

Canım çok sağolasın, sorun ilaçlarda değil de bizim bünyeler türkiyede ilaca çok alışmış, burdaki dozajlar yeterli gelmiyo sanırım... Türkiyeden bana ilaç değl de rakı yollasan süper olur :nazar:

anladim canim sen daha iyi bilirsin tabii. Allah yardimcin olsun biran once kurtulursun bu durumdan da yeni umutlara yelken acarsin.

Sorma gülüm ya, yeni umutlara yelken açıcam da burda yumurta toplama işlemini canlı canlı uyutmadan, uyuşturmadan yapıyolar, ciyak ciyak bağırıyosun... Düşündükçe tekrar nasıl yapıcam bilemiyorum

Sorma gülüm ya, yeni umutlara yelken açıcam da burda yumurta toplama işlemini canlı canlı uyutmadan, uyuşturmadan yapıyolar, ciyak ciyak bağırıyosun... Düşündükçe tekrar nasıl yapıcam bilemiyorum

oooffff nasil oluyor oyle ya bi turlu anlam veremiyorum ben senden bunu duydukcada icimi tarifi edilemez bi korku kapliyor.

kuzum burda raki turkiyeden cok daha uygun fiyata satiliyor bilmem haberin varmiydi. ne istersen var yeni rakisi tekirdagi sanbucasi uzo'si hepsi var.

oooffff nasil oluyor oyle ya bi turlu anlam veremiyorum ben senden bunu duydukcada icimi tarifi edilemez bi korku kapliyor.

kuzum burda raki turkiyeden cok daha uygun fiyata satiliyor bilmem haberin varmiydi. ne istersen var yeni rakisi tekirdagi sanbucasi uzo'si hepsi var.

Amanin oyle mi... Bizim burda bi yeni rakı var, onun da tadı hiç güzel değil... ama bizim oturduğumuz semtte türk te, türk market de yok, belki ondandır... Hep türkiyeden rakı getiriyoruz...

Ben yumurta toplama işlemine girdiğimde bilmiyodum canlı canlı yapacaklarını, belki o yüzden çok korktum.. damar yolu açıp bayıltacaklar diye beklerken, batırdılar iğneyi direk... Hatta bi ara adam sinirlendi, hanfendi içinizde iğne var kırılabilr lütfen rahat durun diye... Sen tüp bebek yaptırısan onden pazarlık et, bayıltmaya ikna etmeye calış, bu sefer ben deniycem şansımı, olmadı hipnoz için birini falan istiycem, çok zor boyle...

Amanin oyle mi... Bizim burda bi yeni rakı var, onun da tadı hiç güzel değil... ama bizim oturduğumuz semtte türk te, türk market de yok, belki ondandır... Hep türkiyeden rakı getiriyoruz...

Ben yumurta toplama işlemine girdiğimde bilmiyodum canlı canlı yapacaklarını, belki o yüzden çok korktum.. damar yolu açıp bayıltacaklar diye beklerken, batırdılar iğneyi direk... Hatta bi ara adam sinirlendi, hanfendi içinizde iğne var kırılabilr lütfen rahat durun diye... Sen tüp bebek yaptırısan onden pazarlık et, bayıltmaya ikna etmeye calış, bu sefer ben deniycem şansımı, olmadı hipnoz için birini falan istiycem, çok zor boyle...

ben imkansiz canli canli yaptiramam bayilirim kalirim orda kesin. eger tupbebek icin mecbur kalirsak zaten anlasma yaparim ben. beni uyardigin icin sagol canim yoksa benimde bunda hic haberim yoktu. pisi pisine giderdim yani.

turkmarketlerini gec sen canim. hollanda icki satan dukkanlarda var. gall&gall gibi mesela. sanbuca denilen icki de raki gibiymis. biz tekirdag rakisi bile gorduk baska bi icki dukkaninda. gerci biz henuz almadikta kerem muhappet olmadan raki icilmez diyor. ben kendim alkol almiyorum 40yilda bir belki kirmizi sarap o kadar. adamda kendini viskiye verdi burda zaten :KK1:

Son düzenleme:

vayyyyy kafirlere bak ya :KK43:(((çok üzüldüm ya burda anesteziden uyanınca bile insanın anası ağlıyor demek canlı yapsalar oyyy oyy oyyy ben kaçarım valla o masadan :)burdaki amerikan hastanesindede canlı yapıyorlarmış arkadaşım söylemşti çok ağladım diyor :KK43: yazık ya olurmu öyle şey rahim insanın en hassas organlarından çok kötüymiş gercekten birde avrupalı olcaklar he :KK43:(

ben imkansiz canli canli yaptiramam bayilirim kalirim orda kesin. eger tupbebek icin mecbur kalirsak zaten anlasma yaparim ben. beni uyardigin icin sagol canim yoksa benimde bunda hic haberim yoktu. pisi pisine giderdim yani.

turkmarketlerini gec sen canim. hollanda icki satan dukkanlarda var. gall&gall gibi mesela. sanbuca denilen icki de raki gibiymis. biz tekirdag rakisi bile gorduk baska bi icki dukkaninda. gerci biz henuz almadikta kerem muhappet olmadan raki icilmez diyor. ben kendim alkol almiyorum 40yilda bir belki kirmizi sarap o kadar. adamda kendini viskiye verdi burda zaten :KK1:

:KK34: Aman aman biraya başlamasın da, viski iyidir. Burda ucuz canım içki, biz burda 5 küsür euroya satılan şampanyanın aynısını türkiyede 200 tl ye bulduk... Bak hafif içki seviyosan prosecco tavsiye ederim... kopuklu beyaz şarap ama şampanya gibi değil.. içimi çok güzel, gazoz gibi.

Sen ikna edersin doktoru hatta benim goruşmeye de gel benimkini de ikna et :KK19:. Bek şu linki izle bunu canlı canlı yapıyolar düşün Tup bebek Yumurta Toplama.flv - YouTube

Canım çok sağolasın, sorun ilaçlarda değil de bizim bünyeler türkiyede ilaca çok alışmış, burdaki dozajlar yeterli gelmiyo sanırım... Türkiyeden bana ilaç değl de rakı yollasan süper olur :nazar:

sana kesin yollarım ben rakıyı .. madem anestezi de yok o zaman rakı içmende sorunda yok kuzum.
opu öncesi bir büyük sana yeter:nazar:
yurt dışından gelen bir tek viskiyi seviyorum ben rakı dediğin buradan alınır , miss misss:KK53:

ucuz olduğu için iyi değil onlar almayın içmeyin...gelin buraya ben ısmarlıyım size... koşş koşş koşşş:KK52:

yaa şarap ne ya kuzummm... rakııı en iyisi... tamam arada ben de içerim de ama aradaaa... yoksamm rakı yani:nazar:
hafta sonu da geldi zatennn bizim buralaraaaa:21::21::21:

:KK34: Aman aman biraya başlamasın da, viski iyidir. Burda ucuz canım içki, biz burda 5 küsür euroya satılan şampanyanın aynısını türkiyede 200 tl ye bulduk... Bak hafif içki seviyosan prosecco tavsiye ederim... kopuklu beyaz şarap ama şampanya gibi değil.. içimi çok güzel, gazoz gibi.

Sen ikna edersin doktoru hatta benim goruşmeye de gel benimkini de ikna et :KK19:. Bek şu linki izle bunu canlı canlı yapıyolar düşün Tup bebek Yumurta Toplama.flv - YouTube

birada iciyos viskide iciyos ne bulursak iciyos alkolu cok sevdigimiz icin hic farketmiyor :nazar: burda alkol turkiye ile kiyaslaninca cok ucuz. kerem nasil sasirmisti ilk geldiginde bide sevindirik oldu bilemezsin :KK3:

ay ben o linke nasil bakayim dayanbilirmiyim bebek neyinde yaptiramam valla :KK53:

sana kesin yollarım ben rakıyı .. madem anestezi de yok o zaman rakı içmende sorunda yok kuzum.
yurt dışından gelen bir tek viskiyi seviyorum ben rakı dediğin buradan alınır , miss misss:KK53:

ucuz olduğu için iyi değil onlar almayın içmeyin...gelin buraya ben ısmarlıyım size... koşş koşş koşşş:KK52:

yaa şarap ne ya kuzummm... rakııı en iyisi... tamam arada ben de içerim de ama aradaaa... yoksamm rakı yani:nazar:

:)) burda butun alkoller ucuz tatlim. turkiyede 150 liraya satilan viskiler burda 15 euro.
kiz benim alkolle aram yok valla siz icin ben sizin yerinize kafayi aninda bulurum zaten :KK37:

birada iciyos viskide iciyos ne bulursak iciyos alkolu cok sevdigimiz icin hic farketmiyor :nazar: burda alkol turkiye ile kiyaslaninca cok ucuz. kerem nasil sasirmisti ilk geldiginde bide sevindirik oldu bilemezsin :KK3:

ay ben o linke nasil bakayim dayanbilirmiyim bebek neyinde yaptiramam valla :KK53:

:)) burda butun alkoller ucuz tatlim. turkiyede 150 liraya satilan viskiler burda 15 euro.
kiz benim alkolle aram yok valla siz icin ben sizin yerinize kafayi aninda bulurum zaten :KK37:

yurt içi yurt dışı ayrımı yapmam ben... uygun şartlar oluştuysa her türlüüüü:nazar:
senin için bilemm içerimmm beeee:KK37::KK9:

bakma linke bakmaa... :KK20:bizim konumuz değil o.. bakma... :KK20:bizim olayımız başkaa...:KK30::KK1:

anladım canım çok sagol. gebelik testi için çok erken bugün 4 gün yarın yapayım diyorum 5 gün yani belki bi mucize çıkar ..
senin durum nasıl çok giremediğim için öncesinede bakamadım kusura bakma aynı gündü doktor işimiz.
ne oldu gördün mü keseciği :emir_bebek: :emir_bebek::emir_bebek:

evet canım hiç sorma açıkçası senden gördüm takip ettim yhaa kokuyorum o yüzden ovulasyona pek inanmıyorum. çünkü ben sana hamile gözüyle baktım hep. nasip kısmet tabiki allahın takdiri.benim kilerde buz bebişleri yani dondurulmuşla transfer edildi. ilk 2 gün ovulasyon testi yapmadım önceden aldığım için testleri aman para verdim yapayım bari diye yaptım 3 gün de 2 çizgi çıktı silikti hergün yapacam artıkın çünkü test bol bol var. ben hamilelik testini daha çok dikkate alcem inşş o da beni üzmez.senin silik çizgiler gibi çıktı 2 incisi. allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşş. çok sagol canım yardımın için. inş herşey gönlünce olur.:KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16: :KK16:

gördük teyzesi ikizlere hamileyim darısı senin başına inşallah kalplerinide duyduk bu çarşamba yine gideceğiz kısmetse daha net duyulabilirmiş kalpleri :)

Son düzenleme:

Heheheh.. Rakı bence de, bir büyüğe danışma zamanın gelmiş benim... şu dusuk gerekleşse de bi masa kursak, burda çok güzel deniz levreği oluyo...

yurt içi yurt dışı ayrımı yapmam ben... uygun şartlar oluştuysa her türlüüüü:nazar:
senin için bilemm içerimmm beeee:KK37::KK9:

bakma linke bakmaa... :KK20:bizim konumuz değil o.. bakma... :KK20:bizim olayımız başkaa...:KK30::KK1:

Ay evet bizde sperm sorunu var mecbur yaptırıyoruz, sizde en fazla aşılama gerekir, hiç acıtmıyo o, bırakıyolar spermi yumurtanın yakınına bi de romantik bir ortam klasik müzik mum ışığı eşliğinde, şıpıdanak oluyo...

X