- 22 Kasım 2012
- 848
- 0
- 41
Canim ctesi buluşmamız zor i sabah dr randevum var anneme gectim ettim derken gec olur haftaici olmami acep
Hahhaha bu ne Kaynana sevgisi yaw :)
O sevgi anlatılmaz :))) haftaiçi olsa bende damlarım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ctesi buluşmamız zor i sabah dr randevum var anneme gectim ettim derken gec olur haftaici olmami acep
kısmett kuzum kısmettt...elbette buluşacağız... sesini de şarkını da severim seninnnBen bir kocamı yoklayıp yazarım ablam :) geçen gün zaten sizin o taraftaydık numaran olsa arayacaktım :) neyse sağlık olsun elbet bir gün buluşacağız :) bu böyle yarım kalmayacak :))) şarkıya bağladım hemen :)
inan koptum gulmekten sen burda okadar pozitifsinkinherkeze moral depoluyorsun cok sagol Buarada nereden yazisiyoruz kizlar ben istanbul merter
İstanbul Pendik :)
hee ne biliim , sanki hafta sonu sadece olacakmışsın gibi geldi kuzum... haberleşelim... bana her gün uyar..
patrona 2 şirinlik yaparımm , olur biterr
kısmett kuzum kısmettt...elbette buluşacağız... sesini de şarkını da severim seninnn
mesajı attım , artık numaram var... kaybetme sakınnn bir daha vermemm
napiim canım yaaa... bilim adamlarını mı kızdırayım .. adamlar yırtınıyorlar , gülmek için 3 kas , somurtmak için 33 kas diyee..
kolay olanı seçiyorum ben de
siz de sağ olun var olunnnn
İstanbul Ümraniyeeeeee ( çoooooook uzakk )
o mesajı aldı o sen merak etmee...
bundan sonra peşinde koşacak kaynanacım kaynanacımm diyee
Numarayı aldım ablacım kaydettim :) tmm yazdım cevabı işte hep bunlar yoksa kimseyle alıp veremediğim yok :)))
tamam canımmm benim , tamamm kuzum benimm
su akar yolunu bulur , su akar deli bakar ay neydii o yaaa
hahhh herkes ektiğini biçer yokk bu da değildi... ekin ektim tarlayadaaaa
Ekin ektim çöllere olacakmış :)))
selam güzel Anne ve Anne adayları umarım sizler ve bebekleriniz sağlıklı ve sihatlisiniz
benim test günüm yarın inşallah güzel haberle gelirim
selam güzel Anne ve Anne adayları umarım sizler ve bebekleriniz sağlıklı ve sihatlisiniz
benim test günüm yarın inşallah güzel haberle gelirim
kizlar ben bugün bebegimin kalp atislarini duydumm. boyu 3 mm ama kalpi pit pit atiyor.
öyle güzel bir duyguymuski.. yasamayan anlayamazmis sahiden rabbim her isteyene nasip etsin
yerim ben onların yatışınıı , minnak kuzularımmm, miacım mayacımın bebişleriii
Maşallah Subhanallah minnaklarıma
Sev annesi sev onları
kizlar ben bugün bebegimin kalp atislarini duydumm. boyu 3 mm ama kalpi pit pit atiyor.
öyle güzel bir duyguymuski.. yasamayan anlayamazmis sahiden rabbim her isteyene nasip etsin
Maşallah ikizleeerreeee kac haftalık sın şuan???
O sevgi anlatılmaz :))) haftaiçi olsa bende damlarım :))
Kuzum 6+3 olduk biz :) darısı inşallah sizlerin başına :)