Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

bir sonrak sefere inşallah

Kızlar selam,

Bugün gittik ultrason kontrolune fakat bebeği kaybetmişiz, kısmetten otesi yok. Şimdi fitil verdiler, düşük başlasın diye, onları kullanıcam...

canım benim , :KK19:
bir daha ki sefere olacak , hiç sıkma canını...
Hayırlısıysa olsun dedik ya demek ki Rabbimin bildiği bir şey var olmadı bu sefer...

Olacak üzülme sakın yani az üzül:KK17:

Kızlar selam,

senin ve esinin cani sagolsun guzelim. bende cok uzuldum duyunca. lutfen kendine dikkat et. bu dunyada kismeti yokmus bebeginin.
hersey olacagina variyor.

Kızlar selam,

Canım ciddimisin ya :KK43: İnan söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum kusuruma bakma çok üzgünüm hemde çok nasıl olur ya :KK43: olsun ama sen dik durmaya çalış yıkılma bir daha ki sefere inşallah herşey çok güzel olur senin adına Rabbim yardımcın olsun inşallah :KK43: moralim sıfır oldu şuan :KK43:

canım benim , :KK19:
bir daha ki sefere olacak , hiç sıkma canını...
Hayırlısıysa olsun dedik ya demek ki Rabbimin bildiği bir şey var olmadı bu sefer...

Olacak üzülme sakın yani az üzül:KK17:

Üzüldük, ama beklemekten de cok yıpranmıştık, belli oldu diye rahatladık... Bu daha ilk denememiz, pozitif bir sonuç ta almış olduk oyle yada boyle, ikinciye olur inşallah...

Üzüldük, ama beklemekten de cok yıpranmıştık, belli oldu diye rahatladık... Bu daha ilk denememiz, pozitif bir sonuç ta almış olduk oyle yada boyle, ikinciye olur inşallah...

evet canım benim evett evettt...:KK19:
ikinciye olacak ... belki Rabbim mucizesini gönderecek , normal yolla olacak...:KK16:
Ne yaşarsak yaşayalım Hikmetinden sual olunmaz Rabbim görelim neyler, neylerse güzel eyler kuzum benimm:KK19:

Olur kuzum tabikide .. En azından hamiş kalabiliyorsun bunu öğrenmiş oldun kuzum Rabbim ikinciye kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarımız seninle

Burnum kanıyor sence kötü bişey varmıdır yoksa dünden beri silmekten patlıcan gibi oldu hassaslaştı ondan mı ki :KK43:(

Burnum kanıyor sence kötü bişey varmıdır yoksa dünden beri silmekten patlıcan gibi oldu hassaslaştı ondan mı ki :KK43:(

kuzum griptendir o...sile sile damarlarını zedelemişsindir.:2:korkma...:KK19:
başını çok öne eğmemeye çalış, yat dinlen biraz...
hatta ara ver topiğe bir yarım saat , hadi kuzum:KK19:

Gebelikte neden burun kanar?
Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeyel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.
Gebelikteki burun kanamalarını kan hacmindeki artıştan sonra en sık tetikleyen durum burun mukozasının kronik kuruluğudur. Ayrıca sigara kullanımı da damarların kırılganlığını arttırmaktadır.
Burun kanamasının etkileri nelerdir?
Gebelik sırasında burun kanaması yaşayan kadınların ne kendileri ne de bebekleri açısından endişelenmelerini gerektirecek bir durum yoktur. Genelde kanamanın miktarı son derece azdır. Çok nadiren de olsa kendiliğinden ya da alınan basit önlemler ile durmayan kanamalar olabilir.

Normal popülasyona göre gebelerde burun kanamasına daha sık rastlanmaktadır. Bunun temel nedeni bebeğin ve anne adayının sağlığı açısından gebelik sırasında damarlarda dolaşan kan miktarının artmasıdır. Kan miktarı arttıkça burun mukozası içindeki ince ve yüzeyel kan damarlarının maruz kaldığı basınç da doğal olarak artar. Zaman zaman bu ince damarlar artan basınca direnemez ve damar duvarı yırtılarak kanamaya neden olur. Burun mukozasının kuru kalması, şiddetli sümkürme, burnu ve ağzı tıkayarak hapşırma gibi faktörler de basınç artışına pozitif etki ederek kanamayı tetikleyebilir.
Gebelikteki burun kanamalarını kan hacmindeki artıştan sonra en sık tetikleyen durum burun mukozasının kronik kuruluğudur. Ayrıca sigara kullanımı da damarların kırılganlığını arttırmaktadır.
Gebelik sırasında burun kanaması yaşayan kadınların ne kendileri ne de bebekleri açısından endişelenmelerini gerektirecek bir durum yoktur. Genelde kanamanın miktarı son derece azdır. Çok nadiren de olsa kendiliğinden ya da alınan basit önlemler ile durmayan kanamalar olabilir.

bakkk hollanda muhabirim taaa oralardan yetişti kuzumm:KK19:

canımmm elfjemm sağ ol... Rabbim yardımcın olsun her zaman:KK16:

Canım çok sağol içimi rahatlattın hiç aklıma gelmedi netten bakmak çok panik oluyorum ben normaldede :KK43: ben şimdilik kaçayım bakalım ... Kuzum senden tek bi ricam var sakın üzme kendini olurmu bu hepimizin başına gelebilecek ve beklediğimiz birşey ... Ben doktorum herşey çok normal demesine karşı bile tuvalete giderken ilk önce hep iç çamaşırıma bakıyorum yani bu korku bizde hep devam edicek üzme sakın kendini belki doğduğunda veya hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olsa daha çok üzülürdün :KK43: Rabbim yardımcın olsun inşallah kafanı toparla kendini hazır hissettiğinde yeniden dene ... Ve bizi bırakma ... Buralarda ol bizimle paylaş sıkıntılarını :) bu seni çok rahatlatıcktır ... Sizleri çok seviyorum ablam ben kaçıyorum dinleneyim biraz bakalım inşallah geçer hemen çok çok kocaman öpüyorum hepinizi :)

Son düzenleme:
Canım çok sağol içimi rahatlattın hiç aklıma gelmedi netten bakmak çok panik oluyorum ben normaldede :KK43: ben şimdilik kaçayım bakalım ... Kuzum senden tek bi ricam var sakın üzme kendini olurmu bu hepimizin başına gelebilecek ve beklediğimiz birşey ... Ben doktorum herşey çok normal demesine karşı bile tuvalete giderken ilk önce hep iç çamaşırıma bakıyorum yani bu korku bizde hep devam edicek üzme sakın kendini belki doğduğunda veya hamileliğin ilerleyen dönemlerinde olsa daha çok üzülürdün :KK43: Rabbim yardımcın olsun inşallah kafanı toparla kendini hazır hissettiğinde yeniden dene ... Ve bizi bırakma ... Buralarda ol bizimle paylaş sıkıntılarını :) bu seni çok rahatlatıcktır ... Sizleri çok seviyorum ablam ben kaçıyorum dinleneyim biraz bakalım inşallah geçer hemen çok çok kocaman öpüyorum hepinizi :)

evett miacım mayacım çok doğru demişsin elfjeme , dinlesin seni :KK19:

öpüyorum kuzummm , kendine dikkat et , minnaklarınla dinlen güzelce.. bende seviyommm siziii:KK16::KK19:

Kızlar selam,

Canim dicek kelime soz yok ama sunu unutma bu dunyada yiyecek rizki yokmus derler rabbim ins tez zamanda cifter cifter nasio eder

Kizlar bel durumunuz ne alemdee benim cok agriyor tabiiii lekelenme devamm insallahhhhh gecicek bugunlerde allahin izniyle ama zaman ve sabir gerektiriyor

bende tüp bebek tedavisine başladım. daha başlangıç benimkisi ama korkularımda var. psikatriyede gittim bu çocuk olayı beni epey bi sarsmaya başladı. kendimi şöyle ifade ediyim. 2,5 yıllık evliyim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım 1,5yıldır düzenli ilişki ve 5 kez klomen hap 3 kez çatlatma iğnesi vuruldum fakat sonuç negatif eşimdede bendede bir sıkıntı yok allahıma binlerce şükür fakat rabbim nasip etmiyor. aşılamaya geçmek istemedim hem sancılı olduğundan hemde tutma olasılığı çok düşük olduğundan. şimdi tüp bebek tedavisine başladım iğne verdi doktorum günde 200 ml. cumartesi günü kontrole çağırıcak. aslında benim internetten ve bebek gibi sitelerden uzak durmam gerektiğini söyledi araştırma yapma başka işlerle uğraş dedi. bunun bilinceyim fakat bilinçaltımı yenemiyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. beklemek çok sıkıcı kafama takılan bir konu var sizinle paylaşmak istedim ben çalışıyorum transfer işleminden sonra çoğu araştırmalarıma göre 3 gün yatıp dinlenmen gerektiği öneriliyor. benim transfer işlemimde aöf sınav tarihine gelicek diye endişe ettim doktoruma söyledim hayır aksine hareket etmelisin dedi. ağır iş yapmıyacaksın hastalarına yürüyüş tavsiye ediyormuş. yatmak değil. kafam öyle karışıkki
Öncelikle hayırlı olsun umarım hayırlısı ile guzel sonuçlar alırsın. Bn ilk 3 denememde doktor agır iş yapmamak kaydıyla gunluk hayatına devam edebilirsin dedi ve bn 10 gun evden dısarı cıkmadan yattım doktorumu dinlemedimmm yani 😄 sonuc ise 2 negatif 1 dış gebelik.. Mart ayındaki 4. Transferimde doktor dehiştirmiştim ve transfer anında bn ucaga binebilirmiyim dedim teansfer gnu dahil 3 gun akssmından sonra tabiki gidersin dedi ve bn carsamba sabahı mersin'e gittim pazara kadar gezdim ama kendimi yormadan sonraki hafta ise ist yine gezdim dolastım sonuc pozitif ama 15 gunden sonra malesef kan degerlerim dustu ve hamilelik kalmadı ayyyy cook yazdım galiba masa bası bir işin varsa ve stresli bir iş degilse bnce evde olmaktan daha iyi en azından aklın hep bebişle mesgul olmayacak. Bn bankacıyım ve cookkkk stresli bir işim oldugundan bu kadar izin kullanıyorum belki işimi bile bırakabilirim bn 😄😄 sen gönlunu ferah tut ve hayırlı evlat nasip etmesi için bol bol dua et 🍀🍀🍀 sans getirmesi dilegimle...

X