Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesinizzzzzzzz
Miacım mayacımmmm
Mirandam kuzummmm
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm
sabriyaaaa
oooo piti pitiiiiiii
elfjee
elifinie
neteremmmm
Lisaaaaaa
başka kim demediysem onlarrrrr
kestane kebap , acele cevap
elfje'nin bugun ultrason kontrolu vardi canim sabah 11.15te napti bende bilmiyorum tlfondan msj attim cvp gelmedi.
bildigin gibi bebegin gelisiminde sorun vardi doktorunun dedigine gore. 1 hafta arkadan geliyor demislerdi gecen hafta.
bende sabirsizlikla ondan haber bekliyorum. insallah iyi haberlerle gelir.
Super cunku bnim doktorumda bahceci de idi ama yılbası gbi oradan ayrıldı ayrı calışıyo şimdi doktorumda ondan suphelendi 15 gune kadar degerlerim normaldi sonra geriledi vucudun savunmayı kazanmış galiba dedi ve ondan dolayı şimdi test zamanı... arkadasının doktoru kim? Tsk
Breezey im kuzum ben buradayim :)))
mrh kılzar tedavim mart sonu nisan başına geliği için sizin topiği hep takip ediyordum ve bir kaç defa yazmıştım tedavi aşamasında dün benimde transferim oldu kızlar çok güzel bir duyguydu 1 tane minik mucizem aldım ve geldim.bundan sonra bekleme süreci nasıl geçer günler bilmiyorum .elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin taktirine kaldı.ona sığındım artık.
canımm hayırlı olsun transferin.
Altın yumurtan , altın embriyon sıkı sıkı tutunsun sana...test sonuçlarında pozitifleri nasip etsin Rabbim...
Kendine çok dikkat et... güzelce dinlen ve doktorunun dediklerini harfiyyen uygula...
Sağlığına , yemene - içmene dikkat et varsa ilaçlarını gününde saatinde kullan...
acaba tutacak mı diye test gününe kadar kendini yiyip bitirme... Hayırlısıysa Rabbim verecektir , endişe etme...
nerdesinizzzzzzzz
Miacım mayacımmmm
Mirandam kuzummmm
tuuuuuuuuuuuuuuuuuuubammmm
sabriyaaaa
oooo piti
elfjee
elifinie
neteremmmm
Lisaaaaaa
başka kim demediysem onlarrrrr
kestane kebap , acele cevap
mrh kılzar tedavim mart sonu nisan başına geliği için sizin topiği hep takip ediyordum ve bir kaç defa yazmıştım tedavi aşamasında dün benimde transferim oldu kızlar çok güzel bir duyguydu 1 tane minik mucizem aldım ve geldim.bundan sonra bekleme süreci nasıl geçer günler bilmiyorum .elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin taktirine kaldı.ona sığındım artık.
sagolasın canım ya bu içten yazın beni çok duygulandırdı insallah bu duyguyu hepimiz yaşayalım.rabbim hepime nasip eylesin.dediğin gibi bol bol dinleniyorum.doktorun dedilkerini uyguluyorum.taktir Rabbime kaldı.onun merhametine sıgındım artık.
Burdayim ogretmenim. Yae uyuya kalmisim yine nasilsiniz bacilarrr maglum bende paso yatiyom yata yata sisecemmm sizlerr nasilsiniz KiZlarrrrrrrr
Dün keseyi görmeye gittik. çok şükür göründü. 5mm falan imiş. 17 mart adet günümdü, transferim ise 2. gün emriyosu ile 30 martta konmuştu. bunlara göre ben 4 haftalık hamileyim diye beklerden adam 5+2 günlük dedi. çok şaşırdım. sanıyorum gebelik kesesinin boyuna göre aylığımı söylüyorlar. 25 nisanda tekrar çağırdı. tsh, t3,t4 ve bir de bişey daha baktılar, o baktıkları şey 10 gün sonra çıkacakmış. neye baktılarki hiç aklıma gelmedi sormak..ben şimdi hafta kalp atışlarını duyacakmıyım? hiç açıklama yapmıyorlar, haftaya gel, bu kadar.
Kızlar ben geldim bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ki kuzular ya Cumartesi biz kayınvalidelere gidiyoruz Adapazarı'na o yüzden çok zor gelmem mirandacığım mesajını aldım kaydettim numeroyu :) ablam sende atasın bir mesaj :) hafta sonu benim koca çalışmadığı için çok zor olur dışarı çıkmam ama bugün akşam gelince sorarım gitmeyeceksek yazarım mutlaka :)) ..., eeee şimdi beni bekliyorlar kollarını açmışlar gidimde merak etmesinler :)))
eveet arkadaşlar benimm trasfer oldu.. ayy dua edin teyzeleri neolur. tutunsun kuşumm bana. nete pek giremiyorum eşim ve annesi yatmamda ısrarlı tabi evde geziyorum iğneye vs gidiyorum ama onlar benden pipirikli. amaaan ne mutluyumm bi bilsenizz. allahım yarım bırakmasın.. transferde masaya çıktım çook sıkışığım ölcem yani. hemşire dedi ben seni tanıyorum sanki dedim 3 ay önce burda ilk denememi yaptık sonrasında su toplama oldu bu ameliyethaneye 5 girişim sonra ben stresle herşey güzel olacak , herşey güzel olacak , diye tekrarlayıp duruyom bi yandanda elerimi açıp kapıyomuşum stres atmak için yapıyorum tabiki hemşire ne desene beğenirsiniz hehh ben seni hatırladım dedi. kki ben digerindede herşey güzel olcek demişim
transferden sonra tabi duygusal bir ağlama oldu. sonrasında evimize geldik çok mutluyum vee bebişlere lütfen bana sıkı sıkı tutunun diyorum hergün yatmadan inşş söz diler kuzucuklarımm veee yine söylüyorum HERŞEY GÜZEL OLACAK
Canim ctesi buluşmamız zor i sabah dr randevum var anneme gectim ettim derken gec olur haftaici olmami acepHoşgeldin kuzum ,nasılsınnn, oğluşun nasıll
cumartesi planı yapalım...
miacım mayacımla da konuşalım uyarsa ikea meydana gidelim ya da siz nereyi derseniz orası olsun.
saati de belirleyin.
konuşalım buluşalım gayriiiii
Kızlar ben geldim bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ki kuzular ya Cumartesi biz kayınvalidelere gidiyoruz Adapazarı'na o yüzden çok zor gelmem mirandacığım mesajını aldım kaydettim numeroyu :) ablam sende atasın bir mesaj :) hafta sonu benim koca çalışmadığı için çok zor olur dışarı çıkmam ama bugün akşam gelince sorarım gitmeyeceksek yazarım mutlaka :)) ..., eeee şimdi beni bekliyorlar kollarını açmışlar gidimde merak etmesinler :)))
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benimm
hee tamamm.. sen yatt ... dinlenmen lazım... tikat ol... pc yi - tableti - telefonu neyse işte elinin ereceği yere koy ki meraktan çatlayanlar olabiler bazen yaniii
ben iyiyim valla...sabahtan beri çen çen
çok çalışıyorum yanii bildiğin gibi değil
sagolasın canım ya bu içten yazın beni çok duygulandırdı insallah bu duyguyu hepimiz yaşayalım.rabbim hepime nasip eylesin.dediğin gibi bol bol dinleniyorum.doktorun dedilkerini uyguluyorum.taktir Rabbime kaldı.onun merhametine sıgındım artık.
aman aman Maşallah kuzum , iyi ol ...gitsin o hastalık gelmesin bir daha evde yokuz dee
sağlık olsun kuzum , kısmetse görüşürüz... değilse Rabbimin günleri bitmedi ya elbet görüşürüz
git tabii gitt dee ama düşünme böyle şeyler ya, senin güzel yüreğine yakışmıyor , tutma bunları içinde
belkim Mirandacımla buluşuruz o zaman.. bakalım bakalımm neler olacakkk
inan koptum gulmekten sen burda okadar pozitifsinkinherkeze moral depoluyorsun cok sagol Buarada nereden yazisiyoruz kizlar ben istanbul merter