Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Benimde öyle bir testim var ama senle aynımı bilmiyorum kuzum benimkisi evde kedim olduğu için bağışıklık sistemime bakılacak ..

Peki sen nezaman gideceksin canım? Nasıl bir testmiş doktorun birsey dedimi bnim sonuc kötu bilgisini aldıgımda söyledigi için bn cok detaylı soramadım haftaya salıya kadar bekleyecem galiba 😁😁 kendine iyi bakkk

Allah nazarlardan saklasın onları...

Kızlar çok teşekkür ederm:) darısı isteyen herkesee:)6 hafta 5 günlükmüş..şuanlık çok şükür iyi gidiyomuş herşey:)

Cevizimmm:)) halit beyn yeni cihazı müthişş:)) bildiğin renkli usg gibi:)en az 10 dk baktı:) hep izliyim onları dedim nolur :) diyoki valla sen ruh hastasısın elif diyo:) banane dedim:) diyoki çocuklar yandınız hem sabırsız hemde inatçı bi ananız var:) çoookk sevindi:) o iyikii varr:) sen napıyosun nasıl gidiyo?
Çatlak anne olacaksın yani.... gerci doktorumuz catlak olunca bulasıyor galiba 😃😃🍀 önumuzdeki salı için randevu aldım bakalım gidip görecegiz insallah hayırlısı kendine ve bebişlere dikkat ettttt

eveet arkadaşlar benimm trasfer oldu.. ayy dua edin teyzeleri neolur. tutunsun kuşumm bana. nete pek giremiyorum eşim ve annesi yatmamda ısrarlı tabi evde geziyorum iğneye vs gidiyorum ama onlar benden pipirikli. amaaan ne mutluyumm bi bilsenizz. allahım yarım bırakmasın.. transferde masaya çıktım çook sıkışığım ölcem yani. hemşire dedi ben seni tanıyorum sanki dedim 3 ay önce burda ilk denememi yaptık sonrasında su toplama oldu bu ameliyethaneye 5 girişim:KK1: :KK1: :KK1::KK1: sonra ben stresle herşey güzel olacak , herşey güzel olacak , diye tekrarlayıp duruyom bi yandanda elerimi açıp kapıyomuşum stres atmak için yapıyorum tabiki hemşire ne desene beğenirsiniz hehh ben seni hatırladım dedi. kki ben digerindede herşey güzel olcek demişim :KK1: :KK1: :KK1:
transferden sonra tabi duygusal bir ağlama oldu. sonrasında evimize geldik çok mutluyum vee bebişlere lütfen bana sıkı sıkı tutunun diyorum hergün yatmadan inşş söz diler kuzucuklarımm veee yine söylüyorum HERŞEY GÜZEL OLACAK :KK16::KK16::KK16::KK16:

Guzel haberler alan arkadaslari tebrik ederim.

Zaten bugün canım burnumdaydı iki gündür yatak döşek yatıyorum hastayımm.. 2 tedavimde hemen hemen aynı giden bir arkadaşım vardı :KK43: bugün negatif sonucunu aldığını öğrendim aradım zaten kaç gündür nasılsın demek için arıyordum :KK43: ama açmıyordu bugün açtı dedim üzülme bi dahakine olur inşallah kendini sıkma germe rahat olmaya çalış dedim .. Nedese beğenirsin senin tuzun kuru tabi konuşursun böyle geniş geniş ... Eğerki ben onu hahahaha dur arıyayımda tutmamış az dalga geçip kafa bulayım diye aradıysam Rabbim beni bildiği gibi yapsın inşallah .. Eğerkide o benim hakkımda bu sekilde aradığımı düşünüyorsa Rabbim onu bildiği gibi yapsın kimsenin mutsuzluğu benim sevincim olmaz ... Yazıklar olsun bana elim kırılsaydıda aramasaydım ben istemedim onun çocuğunun tutmamasını Rabb'imin takdiri bu sonuçta benim elimden gelsede keşke ben hamile bıraksam herkesi ... Çok üzgünüm ya biz millet için neler düşünüyoruz karşılığı buymuş demekki :KK43:
Gunlerdir ayni dertten muzdaribim canim boşver takma ben artik dusunmemeye calisiyorum.
kızlar şükürler olsun 13.gün değerim 407 15.gün 1200 maşallah subhanalah...elim ayağım titredi beklerken testi...allah yüzüme gldü..bu arada benım tek embrıyo ama dondurulmuş olduğu içinmi bu kadar yüksek?
Canim degerin oldukca yüksek maşallah ikiz olabilir
Merhaba arkadaslar aranızda hiç bagışıklık sisteminin cok çalışıp calışmadıgı ile ilgili test yaptıran var mı? Bn haftaya salı bu konu için doktoruma gidecegim ama sizin göruşlerinizi de merak ediyorum hepinizi kocaman opuyorum sevgilerimleee

Canim arkadaşım 3 ay tedavisini oldu ve hamile kaldi onun oncesinde 4 basarisiz tuo bebegi vardi ama cok şükür simdi hamis az kaldı doguma

Breezey im miamayacim ben ctesi pendiğe geliyorummmm

Guzel haberler alan arkadaslari tebrik ederim.

Gunlerdir ayni dertten muzdaribim canim boşver takma ben artik dusunmemeye calisiyorum.

Canim degerin oldukca yüksek maşallah ikiz olabilir

Canim arkadaşım 3 ay tedavisini oldu ve hamile kaldi onun oncesinde 4 basarisiz tuo bebegi vardi ama cok şükür simdi hamis az kaldı doguma

Canım takmayacağım artık bende eşimden fırça yedim yeterince kendimide düşünmem konusunda ... Haklı oda herseye otur ağla kafana tak nereye kadar :KK43: buraya gelmene çok sevindim kuzum biliyorsun telefonum arızalı idi kuzum servise yolladım numaralarımda gitti içinde backup yapmak aklıma gelmedi o telaşla :KK43: özelden numaranı atarsan veya arayabilirsen çok sevinirim bu telefonumu eşim idareten getirdi iyideyapmış :) geldiğinde görüşelim mutlaka ablamda ayarlasın kendini :) çok öpüyorum seni ve oğluşunu haber ver mutlaka gelince :)

Peki sen nezaman gideceksin canım? Nasıl bir testmiş doktorun birsey dedimi bnim sonuc kötu bilgisini aldıgımda söyledigi için bn cok detaylı soramadım haftaya salıya kadar bekleyecem galiba  kendine iyi bakkk

Kuzum bende haftaya Çarşamba kan vereceğim doktorumuzun dediği şu tam İnan bende bilmiyorum dedim ki evde kedim var onun hamileliğimde bir zararı olurmu dedim oda birbakalım vücudun bağışıklık sistemine dedi hepsi bu yani :KK43: daha fazlasını bilsem İnan söylerdim kan vereceğim gün detaylı sorar yine yazarı burdan...

eveet arkadaşlar benimm trasfer oldu.. ayy dua edin teyzeleri neolur. tutunsun kuşumm bana. nete pek giremiyorum eşim ve annesi yatmamda ısrarlı tabi evde geziyorum iğneye vs gidiyorum ama onlar benden pipirikli. amaaan ne mutluyumm bi bilsenizz. allahım yarım bırakmasın.. transferde masaya çıktım çook sıkışığım ölcem yani. hemşire dedi ben seni tanıyorum sanki dedim 3 ay önce burda ilk denememi yaptık sonrasında su toplama oldu bu ameliyethaneye 5 girişim:KK1: :KK1: :KK1::KK1: sonra ben stresle herşey güzel olacak , herşey güzel olacak , diye tekrarlayıp duruyom bi yandanda elerimi açıp kapıyomuşum stres atmak için yapıyorum tabiki hemşire ne desene beğenirsiniz hehh ben seni hatırladım dedi. kki ben digerindede herşey güzel olcek demişim :KK1: :KK1: :KK1:
transferden sonra tabi duygusal bir ağlama oldu. sonrasında evimize geldik çok mutluyum vee bebişlere lütfen bana sıkı sıkı tutunun diyorum hergün yatmadan inşş söz diler kuzucuklarımm veee yine söylüyorum HERŞEY GÜZEL OLACAK :KK16::KK16::KK16::KK16:

rabbim insallah sanada nasip eder su guzel kutlu dogum haftasindaaaaa sende buraya pozitif haberini yazacaksin bu topik bircok kisiye ugurlu geldi sanada ugur getrmesi dilegimle

Kuzum bende haftaya Çarşamba kan vereceğim doktorumuzun dediği şu tam İnan bende bilmiyorum dedim ki evde kedim var onun hamileliğimde bir zararı olurmu dedim oda birbakalım vücudun bağışıklık sistemine dedi hepsi bu yani :KK43: daha fazlasını bilsem İnan söylerdim kan vereceğim gün detaylı sorar yine yazarı burdan...
😃 tsk canım Sende mutlaka sor ama olurmu bnde salı gitcem doktorların bilgilerini bi tokuşturalım 😄😄 kendine ve bebişlere iyi bakkkk

Guzel haberler alan arkadaşları

Allah yardımcısı olsun bebişine uzun ömurler nasip etsin. Yaaaa cok uzun bir tedaviymiş umarım bnim sonuc normal cıkar ve bir an önce tekrar deneriz bnimde 4 oldu insallah 5.nde Hayırlısı ile hamile kalıp bebişlerim olur zaten 5 rakamı bnim için ugurludur öle bi takıntım var ve 4 ile 6 da hiç sevmem gerci onlar bni seviyormu diye de onlara hiç sormadım 😜😜offff işe gitmek istemiyorummmmmmm bna nasıl bir care bulcam bilmiyorum.... optum sizleri

Guzel haberlerini bekliyoruz kendine dikkat et bak taammı 😄 ayrıca sabah senin msj okuduktan sonra bnmde dilime dolandı HERŞEY GUZEL OLACAKKK

canım hayırlı olsun transferin pozitif olman çok güzel maşallah
inşallah sana tutunur yavrun hayırlısıyla

Canım takmayacağım artık bende eşimden fırça yedim yeterince kendimide düşünmem konusunda ... Haklı oda herseye otur ağla kafana tak nereye kadar :KK43: buraya gelmene çok sevindim kuzum biliyorsun telefonum arızalı idi kuzum servise yolladım numaralarımda gitti içinde backup yapmak aklıma gelmedi o telaşla :KK43: özelden numaranı atarsan veya arayabilirsen çok sevinirim bu telefonumu eşim idareten getirdi iyideyapmış :) geldiğinde görüşelim mutlaka ablamda ayarlasın kendini :) çok öpüyorum seni ve oğluşunu haber ver mutlaka gelince :)
Numaramı attim canim.ozelden inşallah görüşürüz zira çok istiyorum :KK43: bende seni ve minikler ini kocamannnnnnnn öptüm
Guzel haberler alan arkadaşları

Allah yardımcısı olsun bebişine uzun ömurler nasip etsin. Yaaaa cok uzun bir tedaviymiş umarım bnim sonuc normal cıkar ve bir an önce tekrar deneriz bnimde 4 oldu insallah 5.nde Hayırlısı ile hamile kalıp bebişlerim olur zaten 5 rakamı bnim için ugurludur öle bi takıntım var ve 4 ile 6 da hiç sevmem gerci onlar bni seviyormu diye de onlara hiç sormadım 😜😜offff işe gitmek istemiyorummmmmmm bna nasıl bir care bulcam bilmiyorum.... optum sizleri

Canim ben bu tedaviyi hic duymamistim arkadasim bahceci Kliniği ne gidiyor orada tespit ettiler iyide ettiler cok çalışıyorsa eger vucut bebegi yabanci madde olarak goruyyor ve savunma ya geçiyor ama bu ilaci kullanarak tedavisi saglanio hic merak etme

Her şey çok güzel olacak canım benim , sen hep böyle düşünmeye devam et yeter ki... Rabbim yardımcın olsun ve bebişlerin tutunsun sana.Yaşadığın süreci ve duygularını tahmin ediyorum...dilerim sonuna kadar mutlulukla,sağlıkla ve huzurla devam etmeni nasip etsin. Lütfen kendine çok dikkat et , bırak ev ne hale gelirse gelsin...Bebişlerinin pozitif haberlerini alana kadar yeryüzündeki en değerli şey sen ve bebişlerin.:KK19:

:21::21::21::KK16::KK16::KK16:

geldiğinde görüşelim mutlaka ablamda ayarlasın kendini :) çok öpüyorum seni ve oğluşunu haber ver mutlaka gelince :)

eveeetttttt :21:evetttt:21: ayarlamalar yapılsınn lütfen:nazar:

saat - mekan konusu hemennnnn hemennnn :KK51:

günaydınlaaarrrrrrrr herkese bugün sonuç alacaklar ve bekleyenler pozitif sonuç alır inşallah

günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnn:KK19:

amin aminnn inşallah , Rabbimin izniylee :KK16:
veeee Beren içinnnnn

Her şey güzel olacakkkk:KK24:

Dün keseyi görmeye gittik. çok şükür göründü. 5mm falan imiş. 17 mart adet günümdü, transferim ise 2. gün emriyosu ile 30 martta konmuştu. bunlara göre ben 4 haftalık hamileyim diye beklerden adam 5+2 günlük dedi. çok şaşırdım. sanıyorum gebelik kesesinin boyuna göre aylığımı söylüyorlar. 25 nisanda tekrar çağırdı. tsh, t3,t4 ve bir de bişey daha baktılar, o baktıkları şey 10 gün sonra çıkacakmış. neye baktılarki hiç aklıma gelmedi sormak..ben şimdi hafta kalp atışlarını duyacakmıyım? hiç açıklama yapmıyorlar, haftaya gel, bu kadar.

Dün keseyi görmeye gittik. çok şükür göründü. 5mm falan imiş. 17 mart adet günümdü, transferim ise 2. gün emriyosu ile 30 martta konmuştu. bunlara göre ben 4 haftalık hamileyim diye beklerden adam 5+2 günlük dedi. çok şaşırdım. sanıyorum gebelik kesesinin boyuna göre aylığımı söylüyorlar. 25 nisanda tekrar çağırdı. tsh, t3,t4 ve bir de bişey daha baktılar, o baktıkları şey 10 gün sonra çıkacakmış. neye baktılarki hiç aklıma gelmedi sormak..ben şimdi hafta kalp atışlarını duyacakmıyım? hiç açıklama yapmıyorlar, haftaya gel, bu kadar.

Maşallah Subhanallah :nazar:

Rabbim sonuna kadar güzellikler nasip etsin sana. :KK19:
bebişin sağlıkla büyüsün göbüşünde de gerisi ayrıntı canım...:KK49: kontrol amaçlı istemişlerdir testlerini ama yine de sor neden istendiğini...:KK49:

Super cunku bnim doktorumda bahceci de idi ama yılbası gbi oradan ayrıldı ayrı calışıyo şimdi doktorumda ondan suphelendi 15 gune kadar degerlerim normaldi sonra geriledi vucudun savunmayı kazanmış galiba dedi ve ondan dolayı şimdi test zamanı... arkadasının doktoru kim? Tsk

canım maşallah
son adet tarihine göre hesaplanıyo canım o yüzden
kısmetse ben de bugün görücem keseyi inşallah bana da görmek nasip olur.

X