Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

evet ya kesin bilmişsindir bunuda... beni de bilmiştin :KK16::KK16::KK16:

bilmediğin yok valla...elyafın kilosunu bile biliyon ya helal olsun sana:KK42:

eee kuzummm hormonsuz bebek merkezi sahibi olmak kolay mı:KK37:

kimin hangi bilgiye ihtiyacı olacağını nerden bileyim:KK28:,bulup bulup biriktiriyorum...:KK53:
bak elyafın kilosu bugün lazım oldu iştee:KK51::KK1:

kızlar bende tekrar doktorumla görüştüm tekrar 7 hücreli 2 tane embriyomuz vardı onlarla denemek istememiştk doktorum dan denemektense tekrar dondurulmuşlrla denememiz gerektiğini sadece benim rahat olmam gerektiğini panik olmamam gerektiğini söyledi hatta bana moral olsun diye 43 yaşında 7 hücreli embriyoyla hamile kalan hastasını gösterdi
ne yapacağımı bilemiyorum eşim ikna oldu nasip yaradan vermeyince ne yapsak ne söylesek boş dualarınızı bekliyorum

hakkında hayırlısı ne olacaksa Rabbim o yola yönlendirsin sizi canım...:KK19:

eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerini yap... senin için en sağlıklısını ve doğrusunu o söyler sana...:KK49:

ben doktoruma başta güvenmiştim... oysa zaman geçtikçe anladım ki aslında yaptığı her şey yanlışmış ve eğer doğru düzgün yapsaydı belki de şansım daha fazla olabilirdi...:KK37:

Kuzummmm canım o sıvı elbette olcak :) bebişin onun içinde kurbacık gibi yüzecek çünkü :) bence normal yani gebelik var dedikten sonra sormadı diyorsun kötü bişey olsa mutlaka söylerdi merak etme sen Cumartesi günü doktoruna gittiğinde göreceksin bak hersey normal :) inşallah kalplerinide duyarsın çok heyecan verici :)

İnşallah canımm minik kalpleri duyarız biz de çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum sizinle konuşunca içim rahatlıyor :)
Bu arada sabriya ve netere bizim bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor. Sizler gördünüzmü keseleri kalp atşlarını??

Zaten bugün canım burnumdaydı iki gündür yatak döşek yatıyorum hastayımm.. 2 tedavimde hemen hemen aynı giden bir arkadaşım vardı :KK43: bugün negatif sonucunu aldığını öğrendim aradım zaten kaç gündür nasılsın demek için arıyordum :KK43: ama açmıyordu bugün açtı dedim üzülme bi dahakine olur inşallah kendini sıkma germe rahat olmaya çalış dedim .. Nedese beğenirsin senin tuzun kuru tabi konuşursun böyle geniş geniş ... Eğerki ben onu hahahaha dur arıyayımda tutmamış az dalga geçip kafa bulayım diye aradıysam Rabbim beni bildiği gibi yapsın inşallah .. Eğerkide o benim hakkımda bu sekilde aradığımı düşünüyorsa Rabbim onu bildiği gibi yapsın kimsenin mutsuzluğu benim sevincim olmaz ... Yazıklar olsun bana elim kırılsaydıda aramasaydım ben istemedim onun çocuğunun tutmamasını Rabb'imin takdiri bu sonuçta benim elimden gelsede keşke ben hamile bıraksam herkesi ... Çok üzgünüm ya biz millet için neler düşünüyoruz karşılığı buymuş demekki :KK43:

Zaten bugün canım burnumdaydı iki gündür yatak döşek yatıyorum hastayımm.. 2 tedavimde hemen hemen aynı giden bir arkadaşım vardı :KK43: bugün negatif sonucunu aldığını öğrendim aradım zaten kaç gündür nasılsın demek için arıyordum :KK43: ama açmıyordu bugün açtı dedim üzülme bi dahakine olur inşallah kendini sıkma germe rahat olmaya çalış dedim .. Nedese beğenirsin senin tuzun kuru tabi konuşursun böyle geniş geniş ... Eğerki ben onu hahahaha dur arıyayımda tutmamış az dalga geçip kafa bulayım diye aradıysam Rabbim beni bildiği gibi yapsın inşallah .. Eğerkide o benim hakkımda bu sekilde aradığımı düşünüyorsa Rabbim onu bildiği gibi yapsın kimsenin mutsuzluğu benim sevincim olmaz ... Yazıklar olsun bana elim kırılsaydıda aramasaydım ben istemedim onun çocuğunun tutmamasını Rabb'imin takdiri bu sonuçta benim elimden gelsede keşke ben hamile bıraksam herkesi ... Çok üzgünüm ya biz millet için neler düşünüyoruz karşılığı buymuş demekki :KK43:

kuzummm canımmmmm sıkma canını,bozma moralini... sen de çok iyi biliyorsun ama negatif sonuç almak yıpratıyor ... üzüntüsünden sana yanlış davranmıştır...kırılma sakın arkadaşına...:KK50:

sen anlayış gösteren ol , kim bilir belki de başka sıkıntılara neden olmuştur tedavisinin olumsuz olması kuzum...:18:

senin güzel kalbini herkes biliyor,sen elbetteki kötü niyetle aramadın...arkadaşın için de kullan o güzel kalbini... kim bilir neler yaşadı...:44:

elinden gelse en başta beni bırakırsın hamile di miiii:KK1:

kızlar sizden bişi istiyorum tüpçülerimizden bir arkadaşımız yemek yarışmasına katıldı
yemek yarışmasından haberi olmayanlar için yazıyorum bunu...
aşağıdaki linke girerek oy verirseniz sevinirim...
yemeğimizin adı PORTAKALLI PIRASA VE ŞEHRİYELİ TAVUK SALATA...

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...salatalar.html (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

Canim takma kafana bosver boyle seyleri uzuntusundenn. Soylemistir diyr umut ediyorum sen insanligini yapmissin allah biliyor niyetini bos ver buarada keseyi gorduk canim ins haftayada pit pit kalp icin gidecem

Son düzenleme:
İnşallah canımm minik kalpleri duyarız biz de çok heyecanlanıyorum ve korkuyorum sizinle konuşunca içim rahatlıyor :)
Bu arada sabriya ve netere bizim bebişlerin doğum tarihleri aynı görünüyor. Sizler gördünüzmü keseleri kalp atşlarını??

Canim ben cok sukur keseyi gordum kalp atis haftaya 14 aralik sat dogum gozukuyor senin transfer nezamandi

kuzummm canımmmmm sıkma canını,bozma moralini... sen de çok iyi biliyorsun ama negatif sonuç almak yıpratıyor ... üzüntüsünden sana yanlış davranmıştır...kırılma sakın arkadaşına...:KK50:

sen anlayış gösteren ol , kim bilir belki de başka sıkıntılara neden olmuştur tedavisinin olumsuz olması kuzum...:18:

senin güzel kalbini herkes biliyor,sen elbetteki kötü niyetle aramadın...arkadaşın için de kullan o güzel kalbini... kim bilir neler yaşadı...:44:

elinden gelse en başta beni bırakırsın hamile di miiii:KK1:

Tabiki ablam ilk seni hamiş bırakırım valla :))umarım hatasınınanlar oda çok üzüldüm zaten ilaç kullanamıyorum başım çatlıyor şimdide :KK43: abla sana bişey söylicem benim tüplerin kapalı olduğunanlaşılmadan bir doktora gitmiştik doktor dedi işte şu pozisyonda yapın böyle olsun ilişkiden sonra şunu yapın falan :)) diyecektim orda şurada biz çatala çıkalım deneyiverelim iki dakika doğrumu bir bakın diye şimdi sen deyince elimden gelse ilk beni hamile bırakırsın diye o geldi aklıma bendemi acep öyle bir muayenehane açıp milleti aydınlatsam :))

Canim takma kafana bosver boyle seyleri uzuntusundenn. Soylemistir diyr umut ediyorum sen insanligini yapmissin allah biliyor niyetini bos ver buarada keseyi gorduk canim ins haftayada pit pit kalp icin gidecem

Canım benim hadi gözün Aydın olsun bende ayın 24 ünde gitcez yeniden kalp atışları için çok mutlu oldum İnan peki lekelenme nedenmiş ?

kızlar şükürler olsun 13.gün değerim 407 15.gün 1200 maşallah subhanalah...elim ayağım titredi beklerken testi...allah yüzüme gldü..bu arada benım tek embrıyo ama dondurulmuş olduğu içinmi bu kadar yüksek?

kızlar şükürler olsun 13.gün değerim 407 15.gün 1200 maşallah subhanalah...elim ayağım titredi beklerken testi...allah yüzüme gldü..bu arada benım tek embrıyo ama dondurulmuş olduğu içinmi bu kadar yüksek?

Massallah canim tebriklerr. Rabbim tamamini erdirsin

hakkında hayırlısı ne olacaksa Rabbim o yola yönlendirsin sizi canım...:KK19:

eğer doktoruna güveniyorsan onun dediklerini yap... senin için en sağlıklısını ve doğrusunu o söyler sana...:KK49:

ben doktoruma başta güvenmiştim... oysa zaman geçtikçe anladım ki aslında yaptığı her şey yanlışmış ve eğer doğru düzgün yapsaydı belki de şansım daha fazla olabilirdi...:KK37:

doktoruma güveniyorum hiç bir şeyi abartmıyor fazla ümit vermiyor allahtan hayırlısı sadece rahat olmam lazım sanırım arada birkaç doz brezey iyi gelecek bana

Canım maşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah :) çok sevindim dondurulmuş konusunda pek bilgim yok ama bence değerin çok iyi görünüyor kuzum ya o beklemeler zaten öldürüyor insanı :)

doktoruma güveniyorum hiç bir şeyi abartmıyor fazla ümit vermiyor allahtan hayırlısı sadece rahat olmam lazım sanırım arada birkaç doz brezey iyi gelecek bana

Breezey herkese çok iyi geliyor kuzum :)) yemeklerden önce ve sonra birer doz alsan bile yeterli :) sen sakin olmaya bak kuzum kendini rahat bırak inşallah bu sefer herşey çok güzel olur senin adına :)

Merhaba arkadaslar aranızda hiç bagışıklık sisteminin cok çalışıp calışmadıgı ile ilgili test yaptıran var mı? Bn haftaya salı bu konu için doktoruma gidecegim ama sizin göruşlerinizi de merak ediyorum hepinizi kocaman opuyorum sevgilerimleee

Merhaba arkadaslar aranızda hiç bagışıklık sisteminin cok çalışıp calışmadıgı ile ilgili test yaptıran var mı? Bn haftaya salı bu konu için doktoruma gidecegim ama sizin göruşlerinizi de merak ediyorum hepinizi kocaman opuyorum sevgilerimleee

Benimde öyle bir testim var ama senle aynımı bilmiyorum kuzum benimkisi evde kedim olduğu için bağışıklık sistemime bakılacak ..

Canim ben cok sukur keseyi gordum kalp atis haftaya 14 aralik sat dogum gozukuyor senin transfer nezamandi

ben de birinin kesesini gördüm diğeri net değilmiş bi dahakine söyleyeyim dedi doktor. benim sat 8 aralık. transferim 26 aralıktı 5. gün embriyosuydu. cumartesi kendi doktorumla randevum var bakalım ne olacak

Tabiki ablam ilk seni hamiş bırakırım valla :))umarım hatasınınanlar oda çok üzüldüm zaten ilaç kullanamıyorum başım çatlıyor şimdide :KK43: abla sana bişey söylicem benim tüplerin kapalı olduğunanlaşılmadan bir doktora gitmiştik doktor dedi işte şu pozisyonda yapın böyle olsun ilişkiden sonra şunu yapın falan :)) diyecektim orda şurada biz çatala çıkalım deneyiverelim iki dakika doğrumu bir bakın diye şimdi sen deyince elimden gelse ilk beni hamile bırakırsın diye o geldi aklıma bendemi acep öyle bir muayenehane açıp milleti aydınlatsam :))

haaaalaaaaaa gülüyorum yaaaaa ,ilahi kuzummm ...:KK1: sen çok yaşa emi , bebeişlerinle kocişinle mutlu mutlu yaşa kuzumm:KK19:
sen ve benim ortaklığımızın doğuracağı sonuçları düşünemiyorumm:KK37:
:KK52:

oooooo piti pittiii , hadi amaaaaa ... ne için yüksekse yüksek yahuuu... yüksek yaaa... :KK37:

Maşallah Subhanallah kuzumm:nazar:

Breezey herkese çok iyi geliyor kuzum :)) yemeklerden önce ve sonra birer doz alsan bile yeterli :) sen sakin olmaya bak kuzum kendini rahat bırak inşallah bu sefer herşey çok güzel olur senin adına :)

şımartmayın beni yahuuuu:KK37:

siz de bana iyi geldiniz ama sizin haberiniz yoookkkkk:KK33::KK1:

niye toplandık kuzum buraya , birbirimize destek olmak için , derdimize derman için değil mi :KK34:
eeee tamam iştee , çalışıyosss boş durmuyoss hep beraber:21::21::21:
hadiii çok konuştunuz sizzzz:KK49:

ovalansın göbüşler , mutlu olsun bebişler:21::21:

Son düzenleme:
Oh oh cok sikur masallah onlara

Maşallah Subhanallah öncelikle:nazar:
sen bana adresi ver , ben sana her ay bez yollarım,eee teyze olmak kolay mı kuzum...:KK19:
Rabbim sonuna kadar hep böyle mutlulukla ve huzurla gitmeni nasip etsin canım...:KK16:
İlaçlarını düzgün kullan , bebişlerini sevmeyi ihmal etme,moralini yüksek tut..kociş de üzmesin seni , beni gıcık etmesin:KK37:

Ayyyy çok sevindimmmmm:21::21::21:

Allah nazarlardan saklasın onları...[/QUOTE]

Elifcim ayyyyy gercekten cok sevindim allah kucagına almayı da nasip etsinnnnn kendine dikkat et optum seni ve bebişleri 😃

Kızlar çok teşekkür ederm:) darısı isteyen herkesee:)6 hafta 5 günlükmüş..şuanlık çok şükür iyi gidiyomuş herşey:)

Cevizimmm:)) halit beyn yeni cihazı müthişş:)) bildiğin renkli usg gibi:)en az 10 dk baktı:) hep izliyim onları dedim nolur :) diyoki valla sen ruh hastasısın elif diyo:) banane dedim:) diyoki çocuklar yandınız hem sabırsız hemde inatçı bi ananız var:) çoookk sevindi:) o iyikii varr:) sen napıyosun nasıl gidiyo?

Miamaya !! Üzülme kuzumm herkese rabbim gönlündekini versin sen iyi niyetle aramışsın..onun düşüncesi kötü..rabbim onada herkesede tez zamanda yavrularını versin..

Güzel sonuç alan arkadaşlarımıda tebriklkkk ederm:)) allahım sağlıklı bir şekilde kucgınıza almayı nasib etsiiinn inşllahh:)darısı isteyen herkese

X