Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

günlük progestan iğne kullanıyorum belki ilaçlardan çift çizgi görmüş olabilirim ayyy nebilim az kaldı susup sabr edecem :))))

Biz banyoya girip randevumuza gitmek için hazırlanıcaz ... Şimdilik kaçıyoruz gelince yazarım mutlaka :) dua edin bize sizi çok seviyoruz Kemal Çağatay ve Ceylin İdil sizleri çok öpüyor :))))

bunlar kimmm , torunlarımın isimleri miii:KK19:
sağlık sularınız olsunnn...miss olunn..mis misss haberlerle gelinn kuzummm:KK19:

Biz banyoya girip randevumuza gitmek için hazırlanıcaz ... Şimdilik kaçıyoruz gelince yazarım mutlaka :) dua edin bize sizi çok seviyoruz Kemal Çağatay ve Ceylin İdil sizleri çok öpüyor :))))

Bool şans, bilgisayarın başında bekliyoruz güzel haberlerinizi :13:

bunlar kimmm , torunlarımın isimleri miii:KK19:
sağlık sularınız olsunnn...miss olunn..mis misss haberlerle gelinn kuzummm:KK19:

Evet nenesi bebeklerimizin ismi şimdiden hazır olsun dedik :) çok saklasın ablam ya temiz gidelim istedik :) hem gribimde iyi gelir rahatlarım belki biraz :KK43: seni çok seviyoruz biz :)

Evet nenesi bebeklerimizin ismi şimdiden hazır olsun dedik :) çok saklasın ablam ya temiz gidelim istedik :) hem gribimde iyi gelir rahatlarım belki biraz :KK43: seni çok seviyoruz biz :)

yerimm ben onlarııı , isimlerini , anneleriniii..:KK19:

babalarına gıcığımm:KK37::KK1:

ben de hepinizi kocamannn öpüyorum... çok çok seviyorum... hadi gidin de gelin bakimmm:KK19:

aynen benim de caım bir kere bakıldı. sanıyorum değerler iyidi ki tekrar bakmadılar. yok bana aile hekimim adet günüme göre aynen böyle dedi 3+5 günlüküm. benim adetim 17 martta idi, 28 martta ymurta toplaması ve ikinci gün embriyosu konularak transferim 30 mart oldu. sen bakma bilgisayara, zaten o münkün değil mantıklı değil. benim de çarşamba keseye bakılacak. değerime 11. gün bakmıştım 160 idi. şuanki değerimi bende çok merak ediyorum. senin nasıldı canım ve devlette mi tedavi görüyorsun?, ondan da bizim kan testine bir kez bakmış olabilirler :)

Canim ben almanyadayim, burdakiler boyle yapiyor sandim :) degerim 760 idi ama suan yukseldimi yoksa dustumu bilmiyom persembeye kadar bekliyecem... carsamba senden guzel haberi aliriz ins. senden.
Benim adet 10 mart idi, 25 mart toplandi ve 30 mart blast transferi oldu canim. Ins. hersey yolunda gider allahim yardimcimiz olsun.
Bebe yagini igneden sonra mi surup ovalayacam ?
Saglicakla kal...

sana da canımmmmmmm ,:KK19:

özel mesaj kutuna bir el atıver... doluymuş da , mesaj atamıyom ben yahuu...:KK37:
napıyosun , nasılsın diye sual edecektim... ne durumdasın diyecektim...:KK49:

hepisini buradan diyiverdim mecburennnn:KK1:

Kuzum hoşgeldin nasılsın ?

Breezey im.kuzum boşalttim :) iyiyim allah sukurler olsun oglani uyuttum kahve yaptim iciyom :)) sen nassin bakem
Miacimmayacim guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim

Breezey im.kuzum boşalttim :) iyiyim allah sukurler olsun oglani uyuttum kahve yaptim iciyom :)) sen nassin bakem
Miacimmayacim guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim

ben de iyiyim şimdi... bi güzel karnımı doyurdumm...:KK56:
bu yemeğim üstüne bir nescafe de ben içim bari di mi.. hatta sankim karşılıklı içiyormuşuz gibi olsun:KK49:

duruların normale döndü mü ? bitti mi reg neyin onu merak ettimdi bir de...
göremeyince de merak ettimdi özel mesaj yazım dedimdi... he diyecen ki niye aramıyon di mi... ne bilim aklıma şimdi geldi:KK1:

efett miacım mayacımdan haberler bekliyoruzz bu arada ben kendimi minnakların nenesi ilan ettim:KK1:

ben de iyiyim şimdi... bi güzel karnımı doyurdumm...:KK56:
bu yemeğim üstüne bir nescafe de ben içim bari di mi.. hatta sankim karşılıklı içiyormuşuz gibi olsun:KK49:

duruların normale döndü mü ? bitti mi reg neyin onu merak ettimdi bir de...
göremeyince de merak ettimdi özel mesaj yazım dedimdi... he diyecen ki niye aramıyon di mi... ne bilim aklıma şimdi geldi:KK1:

efett miacım mayacımdan haberler bekliyoruzz bu arada ben kendimi minnakların nenesi ilan ettim:KK1:

Canimsin :) bugun itibari ile bitti sanirsam galiba belki kahve leke cok geldi sonlanamadiydi bir turlu bugun tam gaz calismalara basliyoz evelallah hihihihi

Canimsin :) bugun itibari ile bitti sanirsam galiba belki kahve leke cok geldi sonlanamadiydi bir turlu bugun tam gaz calismalara basliyoz evelallah hihihihi

yaa bende olmadı öyle kahve leke falan... bu doktor bana transfer yapmadı mı ya kandırdı mı beni yoksa... normal günümde başladı reglim tamam yoğun oldu , ağrım olmadı ama karnımın içi çok acıdı... o kadar ilaç kullandım endometrium kalındı o döküldü ama neticede normal regl süresinde de bittiiii...:44:amannn diyorum yaa tüpte sızıntı vardı diyee:KK37:

neyse canımmm , dediğin gibi iştee çalışmalara başladık, devamı da gelecek:KK17::KK1:

ben ovulasyon testi destekli yapıyorum bu kez,yarından sonra testte çift çizgiyi aynı koyulukta görmem lazım...sonrası da biraz meşguliyet işteeee:KK16::KK1:

Eki Görüntüle 686212

kızlar transferim 18 martta oldu blast. kızlar 6+3 kesemin resmi vajınal ultrasonla bakıldı eltimin 6 haftalık resmine baktım baya büyük bnmkisi nir küçük.. kalp atışıda iyi duyulmadı zaten gelişemiyo mu yoksa yavrumm:KK14:

KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....

sağlık olsun kuzummm , benimkinden yüksek .. benim 0,31 di...:KK37: bir de ben sevinmiştim , doktorun gazıyla:KK37:
sakın çok üzülme tamam mı , azcık üzül... Rabbim günü geldiğinde hepimize nasip edecektir:KK16:

Eki Görüntüle 686212

kızlar transferim 18 martta oldu blast. kızlar 6+3 kesemin resmi vajınal ultrasonla bakıldı eltimin 6 haftalık resmine baktım baya büyük bnmkisi nir küçük.. kalp atışıda iyi duyulmadı zaten gelişemiyo mu yoksa yavrumm:KK14:

canımmm , ne desem ki... hiç bilmediğim bir konu ama hep dediğim gibi doktoruna bir sorsan keşke..:nazar: yada doktorun sana yeterli gelmiyorsa git başka doktora... :KK49:

Eki Görüntüle 686212

:nazar::nazar::nazar:
Kız şuna bir nazar boncuğu koyalım.. Nerden çıktı şimdi bu? doktor birşey mi soyledi? Kalp atışı için erken, her bebek aynı olmaz. Niye aklına kotu kotu şeyler getiriyosun ki :KK20:

:nazar::nazar::nazar:
Kız şuna bir nazar boncuğu koyalım.. Nerden çıktı şimdi bu? doktor birşey mi soyledi? Kalp atışı için erken, her bebek aynı olmaz. Niye aklına kotu kotu şeyler getiriyosun ki :KK20:

ikinci kesede gördü sağlıklımı die bakalım haftaya gel dedi. 2. kese için dedi onu sanırım ya eltimn ultrason kağıdını görünce çok moralm bozuldu onnki karından olduğu halde büyük.. snnki nasıldı kalp atışını nezamn duydn cnm büyütmüşsn maşallah 9. haftaya grmişsn

X