Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz banyoya girip randevumuza gitmek için hazırlanıcaz ... Şimdilik kaçıyoruz gelince yazarım mutlaka :) dua edin bize sizi çok seviyoruz Kemal Çağatay ve Ceylin İdil sizleri çok öpüyor :))))
Biz banyoya girip randevumuza gitmek için hazırlanıcaz ... Şimdilik kaçıyoruz gelince yazarım mutlaka :) dua edin bize sizi çok seviyoruz Kemal Çağatay ve Ceylin İdil sizleri çok öpüyor :))))
bunlar kimmm , torunlarımın isimleri miii
sağlık sularınız olsunnn...miss olunn..mis misss haberlerle gelinn kuzummm
Evet nenesi bebeklerimizin ismi şimdiden hazır olsun dedik :) çok saklasın ablam ya temiz gidelim istedik :) hem gribimde iyi gelir rahatlarım belki biraz seni çok seviyoruz biz :)
aynen benim de caım bir kere bakıldı. sanıyorum değerler iyidi ki tekrar bakmadılar. yok bana aile hekimim adet günüme göre aynen böyle dedi 3+5 günlüküm. benim adetim 17 martta idi, 28 martta ymurta toplaması ve ikinci gün embriyosu konularak transferim 30 mart oldu. sen bakma bilgisayara, zaten o münkün değil mantıklı değil. benim de çarşamba keseye bakılacak. değerime 11. gün bakmıştım 160 idi. şuanki değerimi bende çok merak ediyorum. senin nasıldı canım ve devlette mi tedavi görüyorsun?, ondan da bizim kan testine bir kez bakmış olabilirler :)
sana da canımmmmmmm ,
özel mesaj kutuna bir el atıver... doluymuş da , mesaj atamıyom ben yahuu...
napıyosun , nasılsın diye sual edecektim... ne durumdasın diyecektim...
hepisini buradan diyiverdim mecburennnn
Kuzum hoşgeldin nasılsın ?
Breezey im.kuzum boşalttim :) iyiyim allah sukurler olsun oglani uyuttum kahve yaptim iciyom :)) sen nassin bakem
Miacimmayacim guzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalim
ben de iyiyim şimdi... bi güzel karnımı doyurdumm...
bu yemeğim üstüne bir nescafe de ben içim bari di mi.. hatta sankim karşılıklı içiyormuşuz gibi olsun
duruların normale döndü mü ? bitti mi reg neyin onu merak ettimdi bir de...
göremeyince de merak ettimdi özel mesaj yazım dedimdi... he diyecen ki niye aramıyon di mi... ne bilim aklıma şimdi geldi
efett miacım mayacımdan haberler bekliyoruzz bu arada ben kendimi minnakların nenesi ilan ettim
Canimsin :) bugun itibari ile bitti sanirsam galiba belki kahve leke cok geldi sonlanamadiydi bir turlu bugun tam gaz calismalara basliyoz evelallah hihihihi
KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....
KIZLAR maalesef negatıf. kan testi sonucum 0.49 hepınize tesekkur. bır daha kı sefere.....
Eki Görüntüle 686212
kızlar transferim 18 martta oldu blast. kızlar 6+3 kesemin resmi vajınal ultrasonla bakıldı eltimin 6 haftalık resmine baktım baya büyük bnmkisi nir küçük.. kalp atışıda iyi duyulmadı zaten gelişemiyo mu yoksa yavrumm
Eki Görüntüle 686212
kızlar transferim 18 martta oldu blast. kızlar 6+3 kesemin resmi vajınal ultrasonla bakıldı eltimin 6 haftalık resmine baktım baya büyük bnmkisi nir küçük.. kalp atışıda iyi duyulmadı zaten gelişemiyo mu yoksa yavrumm
Kız şuna bir nazar boncuğu koyalım.. Nerden çıktı şimdi bu? doktor birşey mi soyledi? Kalp atışı için erken, her bebek aynı olmaz. Niye aklına kotu kotu şeyler getiriyosun ki