- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
destekleriniz için çok teşekkür ederim ama şuan hayat bana o kadar karanlık ki her yer simsiyah...bu son demiştim oldu bu sefer yakaladım demiştim hatta ikisi birden tuttu galiba demiştim ama tutunamamışlar inanın 2 kere negatiften sonra bu daha acı vericiymiş.negatif alan arkadaşların üzüntülerinide biliyorum yanlış anlamayın ama bu daha kötüymüş...üstelik bir daha asla tüpbebege hayır diyen bir kocam varken bu donmuşlar son şansımdı...neden allahım neden ilk önce sevindirdin bu duyguyu bize neden yaşattın allahım ben böyle acı çekerken bebeklerini tamamen hisseden hatta hayata getirip kaybeden anneler nasıl yaşıyorlar...bundan sonra hayatımıza bebeksiz ve hayalsiz devam edicez ve eşim benim yüzümden bir daha hiç baba olamicak...halbükii oda çok seviinmişti baba olcam ben diye bagırıyodu neden allahım neden isyan etmek istemiyorum ama canım okadar çok acıyor ki benim yarın içinde hiç umudum yok arkadaşlar bundan sonra hepinize hayatınızda başarılar dilerim umarım hepiniz bir gün yavrularınıza kavuşursunuz...benim gözyaşlarım hiçbir zaman kurumicakk allah bana hiç bir zaman anneliği eşimede babalığı tattırmicak ben bunu anladım...HOŞÇAKALIN...
sevgili gökçebuket, Allah o kadar büyükki, inanıyorum sana çok büyük bir mutluluk verecektir, bunun bir sınav olduğunu lütfen unutma, O nun bir bildiği var ve bizlere zamanı gelince verecektir, sakın hayata küsme, nefes aldığımız sürece umudumuz var demektir, sevgiyle kal