Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Günaydın canım, akıntım 2 gündür yok çok sükür, elimdeki az miktardaki gebelik belirtisi de aynen devam ediyor... Tuvalete korka korka giriyom bir kana başlayacak diye.. Doktor evde ağrı kesici bulundur dedi, canım çok mu acıyacak acaba :KK43:

Beklemek, şimdi hiç duymayan birine,
Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız.
Peki ya umut?
Umut, şimdi hiç görmeyen birine,
Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız...

elfje kuzummm , neler oluyor ordaaa:KK37:

sıkma canını , üzme yüreciğini ve bebişini ne olur kuzum...

Rabbim hayırlısını versin , elbetteki kalbimizden geçen denemelerimizde hemen bebiş sahibi olmak ama hayırlısıysa olsun kuzum...

Kendi adıma söyleyecek olursam , benim hiç ağrım olmadı ama çok yoğun bir regl geçirdim ben... Dilerim sen ne doktorun dediğine ihtiyaç duyarsın ne de benim yaşadıklarımı deneyimlersin.:KK19:
KAlbini ferah tut canım... Gün doğmadan neler doğar... Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Günaydın canım, akıntım 2 gündür yok çok sükür, elimdeki az miktardaki gebelik belirtisi de aynen devam ediyor... Tuvalete korka korka giriyom bir kana başlayacak diye.. Doktor evde ağrı kesici bulundur dedi, canım çok mu acıyacak acaba :KK43:

Drun dediklerini hafizandan sillll ve murlaka dr u degistir haftaya

Kuzumm nassin ben fenalardiyim mesane kismimda bi sanci var elimle bastirdigimda falan böyle adetimde bugun kesildi gitti

Son düzenleme:
Kuzumm nassin ben fenalardiyim mesane kismimda bi sanci var elimle bastirdigimda falan böyle adetimde bugun kesildi gitti

kuzummm geçmiş olsun...:KK19:
benimde 2 ve 3 gün karnımın içi çok acıyordu.aynı anlattığın gibi..hele bastırınca fena oluyordum... geçer kuzum endişe etme... kesilmesine ise aldanma , bende öyle oldu sandım sonra biraz daha devam etti... bir de ben bayağı bayağı parça düşürdüm... ama doktora gittim sen de biliyorsun, sorun yok dedi... biraz daha devam eder endişelenme dedi...:KK49:

ben dün tamamen temizlendim... normale döndüm artık... endişelenme kuzum , geçecek...:KK19:

:KK43:( diycek bisy bulamiyorum ki ben canim..neden boyle oldugu konusunda doktor o gun bisey soylemedi mi?

Canım doktor bilemez ki, istatistiklere gore ilk 3 aydaki düşüklerin sebebi kromozom problemi, bozuk kromozomu kullanmaya sıra gelince bebek gelişimini durduruyo, düşüyo falan... Tabi istisnalar var.. doktor da yaşımıza falan da bakınca kromozom anomalisi diye düşünüp düşer büyük ihtimal dedi tahminim.. istatistikle konuşuyor işte.. ama işte kalbi atıyodu, hızlydı da gorunduğu kadarıyla, kürtaja kalkışamadı, bekletiyo ondan bizi...

Canım doktor bilemez ki, istatistiklere gore ilk 3 aydaki düşüklerin sebebi kromozom problemi, bozuk kromozomu kullanmaya sıra gelince bebek gelişimini durduruyo, düşüyo falan... Tabi istisnalar var.. doktor da yaşımıza falan da bakınca kromozom anomalisi diye düşünüp düşer büyük ihtimal dedi tahminim.. istatistikle konuşuyor işte.. ama işte kalbi atıyodu, hızlydı da gorunduğu kadarıyla, kürtaja kalkışamadı, bekletiyo ondan bizi...

anladim canim. beklettigine gore kendisinin de bi umudu var yoksa burda isi sansa birakmazlar sende biliyorsun. bana da ikizlerde soylemislerdi yasin cok kucuk dusuk olabilir diye cok sukur 21 yasina geldi yavrularim :nazar:

Canım benim de taze embriyo denemesinden sonra adetim çok ağrılı geçmişti... hormonla kalınlaştırıyolar ya rahmi, o dokular atılıyo, ondan... Kendi doğal adetine benzemez, yapay hormonlu adet o...

kuzummm geçmiş olsun...:KK19:
benimde 2 ve 3 gün karnımın içi çok acıyordu.aynı anlattığın gibi..hele bastırınca fena oluyordum... geçer kuzum endişe etme... kesilmesine ise aldanma , bende öyle oldu sandım sonra biraz daha devam etti... bir de ben bayağı bayağı parça düşürdüm... ama doktora gittim sen de biliyorsun, sorun yok dedi... biraz daha devam eder endişelenme dedi...:KK49:

ben dün tamamen temizlendim... normale döndüm artık... endişelenme kuzum , geçecek...:KK19:

Hic boyle agri yasamamistim canim ya yarinda gecmezse dr gidicem bende pihti seklinde cok parça gelmedi bu sefer

Canım benim de taze embriyo denemesinden sonra adetim çok ağrılı geçmişti... hormonla kalınlaştırıyolar ya rahmi, o dokular atılıyo, ondan... Kendi doğal adetine benzemez, yapay hormonlu adet o...

ayyy sağolasın kuzummm, benimkilerin nedeni de buymuş demek ki...:KK37:
valla rahim falan kalmadı sandım ben o gidenleri görünce:KK52: ama doktor her şey yolunda dedi de , rahatladım... :KK49::KK1:

neysee bu ay ben zaten bu ay "breezey hormonsuz bebek merkezi" kurdum , hormon falan yok artık... :KK34:
her şey yoluna girer dilerim:KK16:

anladim canim. beklettigine gore kendisinin de bi umudu var yoksa burda isi sansa birakmazlar sende biliyorsun. bana da ikizlerde soylemislerdi yasin cok kucuk dusuk olabilir diye cok sukur 21 yasina geldi yavrularim :nazar:
Neeee 21 yasindalarmiiiii ay masallah sen kac yasindasin pekiii

Canim.ilk negatifimde boyle olmadi oyuzden korktum birde benim transfer bu sefer baya zor oldu acaba zedeledilermi diye dusunmeye basladim tam mesane ustunde sanci oluyo

ayh çok darlandık acık gülelem... Şuna bakarmısınız yaa :KK9:
$images.jpeg
Eki Görüntüle 682464

Canim.ilk negatifimde boyle olmadi oyuzden korktum birde benim transfer bu sefer baya zor oldu acaba zedeledilermi diye dusunmeye basladim tam mesane ustunde sanci oluyo

41 yasindayim canm :KK23:

Git doktora aman şekerim, bi baksınlar, kucalayıp duruyorlar zaten bizi... Tedbirli olmak lazım...

Maşallah tebrik koyuyorum cesaretinden ötürü :) tam oyuncak olacak bu bebis size

güzel olacakk güzell... öbür yavrucakları acemilik eseri , bunlar ustalık eseri olacak...:KK49:

tıpkı senin gibi...:KK19:

ama bu ustalık eserleri de biraz fazla emek istiyor ne yapalım kuzularım...:KK34:

benimkiler gelirse zaten ayvayı yediler:KK37::KK1:

X