Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

selcan öyle böyle değil ne koktu he :) avcumu yaladım napim istesemmiki görevliden az kedime vercem diye :KK70: annemde bana hamileyken torak yiyormuş hep :)

:)) sizde genetik demekki.. bende ikiz dogum yaptim ama hic asermedim. bende mi bi sorun var ne :44:

okudum okudumm:KK1:

yaparık gülüm...:KK19: bayılırım her şeyi karıştırıp içmeye zaten... dün akşam kivi - ayva - portakal ve çilek yapıverdim , katı meyve sıkacağında... valla süper oldu:KK37:

yap ablam denemekten bişey çıkmaz birde abime saf zaytinyagında bekletilmiş incir kurusu yedir sende ye hatta bende ne çok şey biliyom sanki :)) ama benim tüplerim yokki olsa denerdim zamanınnda :)bide soğan suyu sen içicen :)sabah aç karnına

kızzz 3 üncü denemi sende yapcaz bizde :KK70: seninn tavsiyelerin doğrultusunda :KK70:

:))))))) bebek merkezi

breezey hormonsuz bebek merkezi yazacaktımda , azızcık yer ayırmışlar sığmadı:KK37:

sadece breezey bebek merkezi yazdım ben de...

gel kuzum gel miacım mayacım ... itinayla denetiriz valla:KK37:

yaaaaaa senin ikiz bebişlerinmi var ben kaçırmışım orayı ya :KK43:( kızlarmı erkeklermi :)

evet evettt onun ikizleri var , şeker mi şeker...:KK19:benim de var ikizlerim ama ben doğurmadımm..:KK4::KK1:

valla bebislikten ciktilar sanirim 21 olucaklar yakinda insallah :nazar: erkek canim ikiside tek yumurta ikizi..canlarim benim..

oyyyy ne güzel bişey ya rabbim herkese nasip etsin inşallah ...ikiz gebelikte göbüş dahamı erken çıkıyor selcan ya ben biran önce tombalak olmak istiyorum :)

yap ablam denemekten bişey çıkmaz birde abime saf zaytinyagında bekletilmiş incir kurusu yedir sende ye hatta bende ne çok şey biliyom sanki :)) ama benim tüplerim yokki olsa denerdim zamanınnda :)bide soğan suyu sen içicen :)sabah aç karnına

ayy yok içmem soğan suyu falan ben...:KK53: faydası olur mu bilmem ama ben zaten kuru incir yiyorum , malum kabızız biraz...:KK52:
he valla yaaa , bitkisel şifa ansiklopedisi gibi hatunsunn :KK9:

şimdi aklıma bir şey geldi bunu yazınca.. hatırlar mısın bilmem, Zeki Alasya-Metin Akpınar'ın kabereleri vardı bir dönem...
Orada oyunun birinde , Metin Akpınar yeni evlenmiş , biraz gerdekle sorunları olan biriydi..Ana kuzusu bir tip.Telefonda annesiyle konuşuyor , annesi oğlum şöyle yap , böyle yap, şu macunu ye diyor... Metin Akpınar da annesine diyor ki " Sultan hanımmm Sultan Hanımmm , neler de biliyomuşunuz bakalım... Onun için aslan gibi babacığım genç yaşında gitti" :KK1::KK1:

anladın sen onuu :KK1:

oyyyy ne güzel bişey ya rabbim herkese nasip etsin inşallah ...ikiz gebelikte göbüş dahamı erken çıkıyor selcan ya ben biran önce tombalak olmak istiyorum :)

amin canim..valla benim cok erken cikti 4 ay hamileydim goren 6-7 aylik sanirdi. kisiden kisiye degisiyor ki bi arkadasim vardi onun da ikiz oldu ama nerdeyse hic karni yok gibiydi.

valla bebislikten ciktilar sanirim 21 olucaklar yakinda insallah :nazar: erkek canim ikiside tek yumurta ikizi..canlarim benim..

benim kızçeler 25 yaşında selcanım ama ikisi de evli , napalımmm:KK1:
bir torunum var , 1 yaşını bitirecek bu ay sonu ... bir tane de yoldaaa.... :KK49:
oyy oyyy ben yerimm onları da annelerini dee..:KK16:

ayy yok içmem soğan suyu falan ben...:KK53: faydası olur mu bilmem ama ben zaten kuru incir yiyorum , malum kabızız biraz...:KK52:

şimdi aklıma bir şey geldi bunu yazınca.. hatırlar mısın bilmem, Zeki Alasya-Metin Akpınar'ın kabereleri vardı bir dönem...
Orada oyunun birinde , Metin Akpınar yeni evlenmiş , biraz gerdekle sorunları olan biriydi..Ana kuzusu bir tip.Telefonda annesiyle konuşuyor , annesi oğlum şöyle yap , böyle yap, şu macunu ye diyor... Metin Akpınar da annesine diyor ki " Sultan hanımmm Sultan Hanımmm , neler de biliyomuşunuz bakalım... Onun için aslan gibi babacığım genç yaşında gitti" :KK1::KK1:

anladım anladım :))))) neyse fazla abartamayalım o zaman sen havuca devam et :)

sogan suyunu bende tavsiye ediyorum arkadasim ama sabah ac karnina zor olur. oglen veya yatmadan oncede icebilirsin. ayrica kabizliga da cok iyi geliyor.

sogan suyunu bende tavsiye ediyorum arkadasim ama sabah ac karnina zor olur. oglen veya yatmadan oncede icebilirsin. ayrica kabizliga da cok iyi geliyor.

hee selcanım heee , yatmadan önce içiyim de , adam ikili ilişkilerimizi askıya alsın:KK37::KK1: zaten tüp tedavisi diye ihmal ettik adamcağızımı...

incir iyidir incir...:KK49::KK34: he bi de havuç suyu ... çok severim...:KK16:

benim kızçeler 25 yaşında selcanım ama ikisi de evli , napalımmm:KK1:
bir torunum var , 1 yaşını bitirecek bu ay sonu ... bir tane de yoldaaa.... :KK49:
oyy oyyy ben yerimm onları da annelerini dee..:KK16:

ayy ben hic hazir degilim ya :KK43: cok gencim daha..:KK50:

kız daha iyi oluyoo valla bakk...:KK49:
ben 1 yaşına girecek sıpamla yatağın üstünde hoplaya zıplaya oynuyorum... :KK55:hangimiz daha bebiş henüz çözen olmadı...:21:
o sıpa da beni bir seviyor.. kan çekiyo sanırsammm:KK1:

:)) ay yok ben yinede almayim yani simdilik. kiz benim kocam citir daha :KK17: yok anam yok simdilik kalsin hele..

abla valla çok sinir oldum ya kendime gelemdim daha ..ulan sen avrupa görmüş bir denyosun ..burdaki doktorlar bile ondan daha merhametli benim doktorumu biliyorsun ..ne dedi bana belki bebeğin bi tanesi ilerde gelişim göstermeyebilir ama bu kesin olcak bişey değil üzme sen kendini 1 hafta sonra yine gel yine bakalım dedi ..bu öyle şap diye söylenicek bişeymi ya düşük olur diye ..inşallah yanılır o pislik ..sen sakın uzme canını elif kardeşim ..tabi burdada var öyle denyolar ama çogunluk tüp bebek konusunda çok hassas ablam ben ilk denemelerimizde o denyolara rast gelmiştik malesef :)

Aynen Miamayacım... dünden beri ruh gibi geziyorum, gece de uyuyamadım, aklım habire olur olmaz arasında savaş veriyo... Bir düğme olsa da kapasam şu aklımı... tıp bunları iyice robot yapmış, karşısındakini bir inasan gibi gormekte zorlanıyo... Madem kibar bir doktor olamayacaktıni veteriner olsaydın.. Neyse kıslar ben acık yatıp uyuycam. Vakit geçer biraz, gorusmek üzere, hepinizi çook optum

X