Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sonuç 23.19 nediyonuz

bence doktoruna sormalısın :KK49:

0-5 arası için iyi bir değer ama transferinin kaçıncı günü , kullandığın ilaçlar, embriyolarının durumuyla ilgili en sağlıklı bilgi doktorunda ve bu test sonucunu onlara göre , en sağlıklı olarak değerlendirecek kişi doktorun...

Dilerim katlanmış pozitiflerini de görürsün canım:KK19:

Son düzenleme:
Selam canım kendi doktorum halit fırat erden, gittigim diger doktor ise umut sarı (ama sadece ult için gittim acıbadem levent hastanesinde) sen nereye gidiyorsun???

Canımmm benim doktorumda halit hoca:)) onuu çok çok seviyorum herkese öyle daktır nasib etsin allahımmmmm ben almanda yaptım ama şimdi nişantaşına gidicem kontrollerime sen gittinmi hiçç

Dun giremedim.kizlar disari ciktik biraz aklim sizlerdeydi ven hala adet olmadim :KK43:

Canımmm Mirandamm nasılsınn:KK19:

sen olamamışsın ya kuzum pek ben nasıl oldum...hem de tam regl günümde..5 nisanda tam da saat 5 te...
benim minnaklar hiç mi varlık gösterememiş yani... bunu mu anlamalıyım... jel bile engel olamadı yani...:KK37:

bugünde , test yaptırdığım hastanenin kadın doğum doktoruna gittim... bir şey kalmış olabilir mi diye... Ama kalmamış...
bir sonraki adetime kadar her şeye mola... Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hepimize...:KK16:

Biraz yoğun geçecekmiş bugünler... zaten öyle geçiyor...:KK37: dilerim sonrasında hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşırız kuzum...:KK16:

Bir de bu aralar geçsin de bi , havalar da ısınsın biraz... Bizim çeteyi toplayalım diyorum... Sen ne dersin... düğer kuzular ne der... yazın bana..:KK49:

Seni seviyorum kuzum , oğluşunu ve seni öpüyorum yürekten:KK16::KK19:

negatif alan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin ya :KK43: biliyorum bunu söylemek belkide çok zor ama metanetli olun demekki onunnda daha zamanı var öyle düşünün siz gerçekten cok iyi anlıyorum bir kez negatif sonuç gören biri olarak :KK43: ne diyeceğimi bilmiyorum inanın bana ..rabbim tez zamanda versin bebeğinizi kollarınıza inşallah dualarım sizlerle umarım herşey çok güzel olur sizin adınıza ..

Bir sakarya sendromunun daha sonuna gelindi :)) nihayet evime döndüm ya :)) kaynana gorumce ögütleri dinlemekten kafam sisti :)) hepinizi cok ozledim fistiklar :) tuuuuuuubam , breezeyim ve mirandam nirdeler yaffff :)

gezelek kuzummm:KK19:

kız biliyor musun , keşke benimde öğüt veren kaynanam olsaydı bee... Rabbim nasip etmedi... Kocamcımla tanışmadan 3 ay önce vefat etmiş Rahmetli kadıncağız... :KK17:

deme öyle...şikayet etme duymuyım bi dahaa:KK20::KK1:

ben de özledimmm , Mirandacıma yazdığım yazının sonuna bak... çeteyi toplayalım diyorum... havalar ısınınca , biraz daha toparlanınca ... de bakimm fikrini nedir kuzum...

öpüyorum seni ve miinak sıpalarını ...:KK16:göbüşünden:KK19:

mrh canım insallh bebişlerin sana sımsıkı tutunmuştur annesi.ve yarın güzel haberlerini alırsın insallah.sen kaç doz iğne kullandın canım birde kaç gün kullandın.güzel haberlerini bekliyor olacağım yarın.
inşallah canım
gonal-f 300'le başladım menogon 1 toz 1 su,lucrine de 3 adet (menogonun sularından)su karıştırarak 10 ünite sabah akşam kullandım canım sonradan gonal-f i 225 e düşürdü dr.
keşke bir günde bu hislerimde yanilsam.
Rabbim bu 4.denememdede nasip etmedi taktiri ilahi ne yapalim artik bu nada cok şükür elbet Rabbimin bir bildigi vardir.
bu sefer 0degilmis ama yine negatif 3.5 degerim
canım hakkımızda hayırlısı ben de bugün sonucumu öğrenicem
heyecanla bekliyorum Allahım sana da bir dahaki denemende nasip eder inşallah
bende 8 nisancılardandım bu benim 3 tüp denememdi 0.72 ile negatif oldu malesef zaten tahmin ediyordum diğer 2 tedavimde hamile kalmıştım biri 10 haftalık ikizlerimi diğeri 6 haftalıktı keseyi görmek nasip olamadı buda dondurulumuş tedavimdi kısmet değilmiş demekk
mevlam hamile arkadaşlarımı allah tamamına erdirsin inşallahhhh mevlaam
canım üzüldüm negatif almana inşallah bir dahaki sefere bebeğin seninle olur ve hiç bırakmaz seni
Kızlar bugün tarnsferimin 12 günü idrar testi yaptım evde amam sonuç negatif.Hayalerim suya düştü off yaaa keşke yarını bekleseydim bir gün daha hayl kurabilirdim.Sizce idrar da çıkmamış olablir m??
canım idrar testine pek takılma
kiminin kanda pozitif çıksa bile idrarda negatif çıkıyo
inşallah yarın kanda pozitif sonucu alırsın
sonuç 23.19 nediyonuz

canım galiba hamilesin
5 ten başlıyo değerler yine de emin olabilmek için dr.una sor derim.

negatif alan arkadaşlarım lütfen üzülmeyin ya :KK43: biliyorum bunu söylemek belkide çok zor ama metanetli olun demekki onunnda daha zamanı var öyle düşünün siz gerçekten cok iyi anlıyorum bir kez negatif sonuç gören biri olarak :KK43: ne diyeceğimi bilmiyorum inanın bana ..rabbim tez zamanda versin bebeğinizi kollarınıza inşallah dualarım sizlerle umarım herşey çok güzel olur sizin adınıza ..

yokk yokk üzülmüyorum ben:KK17:

zamanı var biliyorum... :KK37:

Amin kuzummm,inşallah biz de kavuşacağız bu minnaklara...:KK49:

Her şey güzel olacak:KK16:

Yaşanılan süreç gerçekten zor ve yıpratıcı.. Madii ve manevi çok şey kaybediyoruz.. Rabbimin bir sınavı bizlere sabır ve dua ile atlatıcaz bugünleri..geçicek kızlar.. Negatif alanlar sabır nolurr sakın isyan etmeyin çok zor buradaki arkadaşlarımızdan başkasıda anlamaz bizleri.. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucagımıza almayı nasib etsinn inşallah dualarım sizlerle

gezelek kuzummm:KK19:

kız biliyor musun , keşke benimde öğüt veren kaynanam olsaydı bee... Rabbim nasip etmedi... Kocamcımla tanışmadan 3 ay önce vefat etmiş Rahmetli kadıncağız... :KK17:

deme öyle...şikayet etme duymuyım bi dahaa:KK20::KK1:

ben de özledimmm , Mirandacıma yazdığım yazının sonuna bak... çeteyi toplayalım diyorum... havalar ısınınca , biraz daha toparlanınca ... de bakimm fikrini nedir kuzum...

öpüyorum seni ve miinak sıpalarını ...:KK16:göbüşünden:KK19:

ablam sen benimkileri tanısan pöööfffff yanii :) allah yinede başımızdan eksik etmesinler dün sabahın köründe kalkıp bana ısırgan otlu börek yapmışlar :KK43: bebişlere ciciler almış görümcem :KK43: çok duygulandım dicektim hamile olmamımı beklediniz bunlar için :KK43: ama diyemedim allah yokluklarını göstermesin dediğim gibi ...ben herzaman tamamım abla eşim diyorki ben sana demiştim sap gibi kalcan ortada diye :)) ogün akşam dedi hadi gidelimde bari ben sana kahve ısmarlım :)) dedim herkesin işi gücü var sonuçta ..:KK43:( siz ne zaman derseniz ben uçup gelirim ama dediğin gibi havalar düzelsin soğuklar başladı yeniden ya ..:KK43:ilk fırsatta buluşalım lütfen :)

yokk yokk üzülmüyorum ben:KK17:

zamanı var biliyorum... :KK37:

Amin kuzummm,inşallah biz de kavuşacağız bu minnaklara...:KK49:

Her şey güzel olacak:KK16:

dün namaz kılarken bizim yaşlılar hepinize dua ettirdim inanın dedim tek beni düşünmeyin benim bisssüürüüüü arkadaşım var onlarada dua edin ...herşey güzel olcak sizin adınızada ben inanıyorum :)

Halit hocayla konuştum kimyasal dan korkuyorum dedim.. Öyle bir ihtiml herzaman var elif ama senin değerin çok iyi çıktı rahatlamak istiyosan bi kan tahlili yaptır dedi ayın 16sı kontrolum vok korkuyorum yaa:KK43: senin o sonlanan tedavin halit hocada mıydı?

ablam sen benimkileri tanısan pöööfffff yanii :) allah yinede başımızdan eksik etmesinler dün sabahın köründe kalkıp bana ısırgan otlu börek yapmışlar :KK43: bebişlere ciciler almış görümcem :KK43: çok duygulandım dicektim hamile olmamımı beklediniz bunlar için :KK43: ama diyemedim allah yokluklarını göstermesin dediğim gibi ...ben herzaman tamamım abla eşim diyorki ben sana demiştim sap gibi kalcan ortada diye :)) ogün akşam dedi hadi gidelimde bari ben sana kahve ısmarlım :)) dedim herkesin işi gücü var sonuçta ..:KK43:( siz ne zaman derseniz ben uçup gelirim ama dediğin gibi havalar düzelsin soğuklar başladı yeniden ya ..:KK43:ilk fırsatta buluşalım lütfen :)

ben isteyerek yapmadım kuzum ama...doktorun sözüne inandım... valla öyle olacağını bilseydim... hiç eve gitmez direk gelirdim..

ama kısmet işte... bir dahakine de bulışalım diyoruz ya... Rabbim nasip ederse demeliyiz bence...:KK16:

Canımmm benim doktorumda halit hoca:)) onuu çok çok seviyorum herkese öyle daktır nasib etsin allahımmmmm ben almanda yaptım ama şimdi nişantaşına gidicem kontrollerime sen gittinmi hiçç
Ayyyy cok sevindim bnmde alman hastanesinde transferim oldu persembe gunu gittim nişantasındaki muaynanesine nişantasında tesvikiye camini gecince devam et solda narmanlı apt tam karsısında işbankası var tabela falan da arama sakın merdivenlerden cıkınca sagdaki kapı 😃😃😃 senin ne zaman randevun? bn degerim duştugunde kontrole gittigimde onunla konusurken herseyi cok normal karsıladım ve hiç aglamadım o kadar rahat ki direkt karsısındaki insana da geciyo cıkınca hatta esime cok mu rahatım bn acaba sinirim bozuldu ondan mı guluyorum birsure sonra aglama krizine falan girermiyim diye sordum 😃 o da bana dediki halit olduktan sonra aglamak mumkun degilll bn hala transfer gunume guluyorum mesela transfer anında gunes gözlukleri kafasında idi sanki tatilde falan 😃😃 zaten eşimin arkadasının kankisi ve keske bastan ona gitseydim ilk 3 denemem baska bir doktorla gercekleşti nasip kısmet tabi, senin transfer tarihin ne zamandı?? Tek kötu tarafı hiçbir zaman randevu saatimde görusemedim bu kadar yogunlukta normal ama bnde işten izin alıp gittigimden sinir oluyordum 😁

görüşmeyeli nasılsınız canlarım benim?

ben iyiyimm.. kuzumm sen nasılsınnn , minnakların nasıl...:KK19:
Bugün normal bir kadın doğum doktoruna gittim ben ... benim sıpalar hiç bir iz bırakmadan gitmişler... Çok şükür bir de aksi olsaydı bir sürü tıbbi durum daha... bundan sonra bir adet dönemi daha geçireceğim sonrası Allah Kerim...:KK37:

Görelim Mevlam neyler... neylerse güzel eyler...:KK16:

ben isteyerek yapmadım kuzum ama...doktorun sözüne inandım... valla öyle olacağını bilseydim... hiç eve gitmez direk gelirdim..

ama kısmet işte... bir dahakine de bulışalım diyoruz ya... Rabbim nasip ederse demeliyiz bence...:KK16:

evet doğru diyorsun abla rabbim kısmet ederse buluşalım bu sefer :)ablam sıkma canını ya ben biliyorum seninn neden gelemediğini eşim işte ben o kadar hazırlandım falan ya dalga geçiyor aklı sıra benle :)

X