- 27 Temmuz 2011
- 2.367
- 1.002
dcanım , doktorumun dediğine göre bizim bebişlerden birisi firar etmiş... kalanda geç tutunmuş ve yeni yeni hcg salgılıyor... jelime devam edeceğim, salıya kadar ev istirahati,ağır iş yapmak yasak... salı günü kontrolüm var ,firar edenin nereye kaçtığını bulacak... evet normal gebelik değerlerine göre negatif yani hamile değilim ama tüp bebek doktorumun söylediklerinden anladığım kadarı ile acık hamileyim.. hem ben kaşındım dr. 7 nisana verdi test gününü... bir bildiği var yaniii... üzülmee sakın, daha en iyi haberimi vermedim...onun için salıya kadar beklemek zorundayız...topikcek..
sen merak etme kuzummmm...dinlernirimi.. keşke görüşebilseydik ama kısmet işte... olsun daha ne günlerimiz olacak bizim... Rabbim izin verdikçe görüşürüz, bir arada oluruz...
oyyy maşallah minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm , moralini bozma sakın... hayırlısı neyse o olsun de... bak benimkilerden birtanesi firar etmiş...fazla ovalanmaktan tırstı sıpa , kaçtı...
test yapmayı bırakın...doktorunuzun sözünden çıkmayın...kan testi sonucunuzu bekleyin. sonra benim gibi hoplarsınız bi 10 dakka...
sen merak etme minnak tuuuuuuuuuuuuuuuuuubamm , sen de kendine dikkat et...
aminnn canım inşallah...hepimiz güzel haberler alalım... hayırlısıyla alalım güzel haberleri... ben de öpüyorum...
seni kovana söyle bana doğru yollasın kuzummm... hayırlısıyla gör şu sıpanın köşkünün de seninle de sevinelim...
miacım mayacım , şimdi benim bu firar eden sıpa nerdedir hiç fikrin var mı ? doktorum gitmiş gibi görünüyor dedi.. ama ben senden biliyom ya , benimkiler de kesin tarla kavası yaptı , yeni yeni tutunan bebişim yorgun düştü tabii anca kendine geldi... anca da tutunuyo minnakım... cebelleşmekten hormon mu kaldı ki salgılasın bebişim di imi kuzum...
bu ne kuzummmm...hayırdır ne oldu... nedir seni endişelendiren...
kızlarr hiç ikon kullanmadım , bir an önce haberdar edeyim sizi de merakta kalmayın diye... siz bunu okuyana kadar ben kalanları gözden geçiriyim .. görüşürük yineeeee
sali gunune ne kadar dimi surda halayimizi cekicez insallah sali gunu. sende uzat ayaklarini canim guzel guzel dinlen dinlen ki bebisin bol bol hormon salgilayabilsin dimi hayatim