Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok üzüldüm inan(( hayirlisi olsun ne diyelim sikma canini ama demekki vakti zamani dolmamis halen allahim herseyin hayirlisini nasip etsin ....yola devam ama pes etmek yok
çok zor bir durum mantıklı düşünmek istiyor insan ama duygusalık ağır basıyor işte
malesef hamile değilim negatif
çok üzüldüm songulcum.ne diyim ilerledei günlerde allah nasip eder inşh . inan ki çok üzüldüm 12 günlük süreçte hiç kanaman yada belirgin bir şikayetin olmuş muydu ? ben idrar testi yaptırmadım sadece yarına odaklandım . kan testini bekliyorum
Merhaba yol arkadaslarım bende 11 Mart transferi gerçekleşip beklemedeyim.2 embrıyon 3. Günde transfer edıldi.
son transferin dondurulmuş embriyo muydu ? yoksa sıfırdan mı başlayıp tüp bebek tedavisine başladın ? bi de hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın öğrenebilir miyim ? çünkü bende de şu ana kadar kanamam yok, telaşlandım kanama olsa bir türlü olmasa bir türlü ne düşüneceğimi şaşırdım .
5.gün dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi 7 embriyom kaldı.göztepe medikal park ünlü bir doktor prof.dr sedat kadanalı[/QUOTE
ben acıbadem maslak ta bülent tıraşa yaptırdım çok da memnun kaldım .umarım sonucu da iyi çıkar . inşh bundan sonraki süreç hepimiz için iyi devam eder
merhabalar ,hayırlı olsun . 12 günlük bekleme süreci çok zor ve stersli geçiyor . benim de 5.günde yerleştirmişlerdi :)
raporlu tüp tedavi fiyatı nedir
Çok saol çok zor çok ümütsizim bu 3. Denemem ve hiç bir sebeb yokken ayrıca Fransa'dayım sızler memlekete daha sanslısınız motıfasyon konusunda
raporlu bilmiyorumda . tedavinin fiyatı 4.950 tl. 1500 tl üzerinde ilaçlar tutttu. yaklaşık 7 milyara dayandı. sonuçum ne olur ne olmaz bilmiyorum ama hoca inananılmaz bilgili , ekipten ,çalışanlardan çok memnun kaldım . zaten başarı oranları da çok fazla merkezin . sana her konuda yardımcı oluyorlar.
1.denemeden sonra 2.deneme embriyo yerleşimi ne zaman başlıyor
ben 2500 raporlu yaptırdım embriyolarım donduruldu artık burda denemeye devam etmek zorundayım sanırım
1. denemeden sonra 3 ay dinlendilmesi gerkiliyor diye biliyorum hormanların yeniden kendine gelmesi için, dinlenmesi için