Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

öncelikle tadaviye başlayanlar için şimdiden hayırlısını diliyorum.benim sizlere sorularım var.ilk defa bugün tüp bebek merkezine bilgi almak için gittik.hemen muayene ettiler,benden ve eşimden hormon testi için kan aldılar ve eşimin sperm sayısını ölçtüler.
1.kan açken alınmıyormu?
2.sperm için gün önemli değil mi?
3.bunların hepsi 1 saat içinde oldu sonuçlar çıktı,çok kısa bir süre değilmi?
benim adetin 2.günüydü ve hemen ilaç verip tedaviye başlamak istediler.biz eşim yurtdışına gidecek diye 1-2 ay ertelemek istedik.biz de sorun eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce.sonuçları hep kötü çıkıyor du.bugün de 1 milyon çıktı.kararsızım ne yapalım akıl verin.ayrıca doktor doğum kontrol hapı verdi rahim hazırlansın kist falan olmasın diye sizce kullanmalımıyım.....

tedavin hayırlı olsun canım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah...
kan testi için aç tok farketmiyor
sperm için de 2-4 gün falan perhiz gerekiyor
bildiğim kadarıyla varikosel ameliyatından sonra 1 yıla yakın bir zamanda değerler düzelir diye duydum emin değilimmmmmmmm
bana hiç doğum kontrol hapı vermedile canım

bildiklerim bunlar pek yardımcı olamadım ama ....

herkese merhaba . 6 martta transferim olmuştu. bugün 9. günüm ve biz dayanamayıp test yaptık ve sonuç 117. bu bir mucize mi? inşallah devamı gelir ama ya gelmezse diye korkuyorum.

canim cok sevindim allah tamamına erdirsin geriside gelir merak etme rabbime güven sağ işaret parmagını karnına koyup 99 ya mubdiu oku seni birakmasın bebeğin

evet canım bugün kan testi yaptırdım 117 çıktı doktor erken yaptığımı biliyordu hamilelik var gibi pazertesi tekrarlayalım dedi .ben de sabırsızlıktan uyuyamadım bugün...allahım isteyen uğraşan herkese versin inşallah ...inşallah katlanarak artar değerlerim....

aminn cnim aminn...... insallah bnada burdan bagira bagira hamileyim diye yazmak nasip olur.....:))))

canim cok sevindim allah tamamına erdirsin geriside gelir merak etme rabbime güven sağ işaret parmagını karnına koyup 99 ya mubdiu oku seni birakmasın bebeğin

amin inşallah darısı sizlere olsun inşallahhhh...inşallah beni bırakmaz değerlerim katlanarak artar...okuycam canım sağollll

arkadaşlar merhaba..benim ablam tüp bebek yaptırdı.8 martta transferi oldu.tam bir hafta önce ..karnının altında batma olduğunu söylüyor..hamilelikle ilgili olabilir..merak ettim..düşüncelerinizi bekliyorum..bu gün transfer sonrası 8. günü..salı günü 19 martta kan verecek..

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım.yarın test günüm hayırlısı olur inşallah...
İnşallah güzel haberlerle bize moral olursun canım. Mutlaka sonucunu yaz
Teşekkürler atlanta elimden geleni yapıyorum ama panik bi insanım maalesef herşeyi kafama takar dururum bu arada sizler nerelerde tedavi görüyosunuz merak ettim..
Canım çok geç gördüm, özür. Fatih hastanesinde yaptırdım canım. 6. Günümdeyim. Senin nasıl geçti bu arada? Ağrın oldu mu?
canım sen nerede yaptırdın ben ankara üniver.de yaptırdım ben doktorun yüzünü 2 kez gördüm desem yeridir hep hemşireler yaptı herşeyi ..hepsi de çok iyiydi hiç kötü muameleyle karşılaşmadım ama dediğin gibi çok ayrıntılı bilgi alamadım ben de tansfer aşamasında...
canım tek embriyo yapıldı diye moralini bozma veren allah tekte de verir çiftte de yeter ki ol desin...
Canım benim mesajını geç gördüm. Hemşireler yapmış ama iyi iş çıkarmış seninkiler anlaşılan:21: dualarında unutma emi.
inşallah canım hepimize nasip etsin allahım o güzel duyguyu

Tebrik ederim canımm yaa:nazar::nazar:
Senin 3. Gün embriyosuydu değil mi ? Bence ikiz olabilir bu değerlerle:emir_bebek::emir_bebek:

transferimin 10. günü hcg 59,41 çıkmıştı. Bugün 12.ünü test yaptırdım 20 ye düşmüş. Bu ne anlama geliyor. O kadar ümitlenmiştim ki tuttu bebeğim diye. Bu durumda olan arkadaşlarım varmı kafayı yicem

inşallah öyle olur canım tam sevinemiyorum ki ya düşerse diye ..evet 3.gün embriyosuydu (pazar toplanıp çarşamba transfer edilmişti 3. gün oluyo heralde)dualarımdasınız hepiniz canım...inşallah yüce rabbim hepimizin dileklerini kabul eder.....

inşallah öyle olur canım tam sevinemiyorum ki ya düşerse diye ..evet 3.gün embriyosuydu (pazar toplanıp çarşamba transfer edilmişti 3. gün oluyo heralde)dualarımdasınız hepiniz canım...inşallah yüce rabbim hepimizin dileklerini kabul eder.....

tebrik ederim hayırlısı olsun yarında benim test günüm sürekli kasık bölgemde kasılmalar var dönerek hareket ettiğimde çok batıyor umarım embriyom tutunmuştur senin de böyle oldumu

tebrik ederim hayırlısı olsun yarında benim test günüm sürekli kasık bölgemde kasılmalar var dönerek hareket ettiğimde çok batıyor umarım embriyom tutunmuştur senin de böyle oldumu

evet canım ben de oldu ve oluyor hala.karnım taş gibi şiş göğüslerim 1 beden büyüdü çok acıyo...inşallah benim değerlerim de artar pazartesi test günüm tekrarlamam lazım erken yaptım testi....
yarın güzel haberler getirirsin inşallah bizlere....

evet canım ben de oldu ve oluyor hala.karnım taş gibi şiş göğüslerim 1 beden büyüdü çok acıyo...inşallah benim değerlerim de artar pazartesi test günüm tekrarlamam lazım erken yaptım testi....

inşşallah yaa...olurda idrar testi yaptınmı ben 11.günde yaptım negatif çıktı

inşşallah yaa...olurda idrar testi yaptınmı ben 11.günde yaptım negatif çıktı

canım benim bugün 9.günüm sabah yaptım idrar testini 6-7 dk sonra 2.çizgi silik çıktı geçerli olurmu bilmiyorum...

ben 6-7 dk sonrasına bakmadım bile testi hergün tekrarlamak lasım düşmesi de ayrı bi dert of ne zor bu işler

canım ilk başta hiçbişey çıkmadı sonra belirlemeye başladı 2.çizgi. testi bugün yaptrımıştım ben pazartesi tekrarlayacaktım hergün mü yapmak lazım????beni şimdi de o telaş aldı ya düşerse diye....

X